Коментари - ЕС призова Google да раздели бизнеса си | IT.dir.bg
назад

ЕС призова Google да раздели бизнеса си

Институциите на ЕС засилват натиска върху Google да промени начина си на работа и да прилага европейските разпоредби.

Обратно в новината

Коментари - ЕС призова Google да раздели бизнеса си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който. Не иска гугъл да е монополист в приложения които сами са развили да Компилира... Компилира...

в сащ няма ддс за ИТ пазара насърчават иновациите в ЕС се чудят какви регулации на спирачки да сложат!!! няма да стане така!

е за тва ЕС никога няма да стигне сащ и дори азиатските държави ще ни минат! 1. гугъл няма как да е мономолист веднага минавам на бинг, яхуу, яндекс и милиони други търсачки!!!! гугъл е голямата риба но не е монополист 2. тая простотия със забравянето само в европейска регулирана глава може да се роди! дори и руснаците не се бяха сетили! дори се опитват да наложат на гугъл.ком да забравя - за цял свят!

всички са длъжни да се съобразяват с великия европеииски съюз,наии-вече рашъните!

опитайте да ползвате гугъл мап или ютубето за да видите че не тръгват без акаунт демек имейл, да не говорим за други услуги заради които ползваме андроид...

Не е вярно това. Че натяква за акаунт -да. Че ти го докладва без разрешение и знание - да. Но могат да работят и без да им даваш изрично акаунта си.

Каквото и да си говорим, Гугъл си е един световен монополист в определени области, затова като такъв трябва да бъде разпарчетосан на множество по-малки фирми. Така ще се ограничи и шпионажа.

Че кой точно те кара да въвеждаш майл. Ползвай го така без акаунт.

И каква точно иновация ще бъде нарушена, ако се забрани всеки телефон с андроид да се регистрира задължително с e-mail в gmail?

Ти какво мислиш - че Билл Гей-ът не иска микрософтски акаунт за тухлите си Мумия ли?

Алиса Б

Гейтс едва ли би искал да бъде сравняван с някой от евреите в Гугъл. Все пак той продава голяма част от активите си и се занимава предимно с благотворителност.

Айфона може да си го ползваш с какъвто искаш майл, но гугълския андроид не.

това което си написал е пълна глупост. Никъде няма изискване за задължително използване на gmail!

Че за какво ти е умен телефон, ако не се възползваш от екосистемата? С танк да дърпаш каруца!!!! А, как ползваш iTunes без акаунт?? Или си дал една камара пари и ползваш 10% от възможностите на устройството?!

и защо реши, че си задължен да имаш gmail account за "регистрация на всеки телефон с андроид" ? п.с. в същност не ми отговаряй, ясно е... щото си прост гост...