Коментари - ЕС отпуска пари за безплатен Wi-Fi навсякъде | IT.dir.bg
назад

ЕС отпуска пари за безплатен Wi-Fi навсякъде

120 млн. евро от ЕС ще подпомогнат изграждането на Wi-Fi точки за интернет в цяла Европа.

Обратно в новината

Коментари - ЕС отпуска пари за безплатен Wi-Fi навсякъде | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сиренцето е безплатно само в капана за мишките.

Ако всички си махнат паролите, София ще бъде залята от свободен достъп... Само че, Бай ви Ганчо е преди всичко егоист!

Е то ако всички почна да хвърлят пари през прозорците сигурно ще бъде решен и проблема с бедността. Бай ти Ганьо освен егоист е и тарикат и използвач, та познай дали съседите ми ще се включат да субсидират част от нета ми ако си отключа рутера.

С което потвърди мойта теза :-))

и като бай ти хакир почне да злорадства от твоето ИП ще те питам какво ще обясняваш на куките после

Остави го, акъли можем да даваме винаги. А и той като новатор се изявява. Както се казва - на никой не му пука докато не го запукат. Има голям смисъл мрежата да е криптирана. Паролата не е само ключ за достъпа. На несъгласните препоръчвам да си направят справка.

дкми

Преди време питах един приятел - що не си сложиш парола на wifi-to? Той вика - закво ми е, така ми е по-лесно. ОК, казвам му - ей сега се закачам на вифи-то ти, и ще пратя няколко заплашителни мейла - до президентството, до посолството на сащ, до президента на сащ, до където ми дойде на ум, пък ти после се оправяй. Е, сложи си парола веднага.

Ip # не е доказателство, че ти си изпратил съобщението, телефончето на което си го написал е доказателството. Така,че Ти си носиш отговорността!

И наш Соломончо се кефи, че той го бил измислил, подлецът му с подлец. Апропо има големи съмнения, че 5G мрежата ще може да се реализира на европейския пазар.

има бая по голям проблем. 5G отива в спектъра на меките рентгенови лъчения...

И разбира се, това ще доведе до увеличение в цените на провайдърите!!! Които ще се оправдаят с това че ще трябва да компенсират "огромните" си загуби в следствие на "безплатния" WiFi достъп!!! Но ние, наред с "умните" евроейци, кълвем на бастун!!! До каквото се е докоснал евроейски съюз, е поскъпнало. Ако някой се съмнява, нека се пооинересува защо сега GSM оператироте вдигат цените ... може да благодарите пак на онзи съюз, който каза че няма да има роуминг! Прекрасно, само дето роуминга не касае 95% от "умните" данъкоплатци!!!

Е па тия какво ще свършат със тези 120 млн. евро, те само за България няма да стигнат парите.

па казват ти го ората... само около административните центрове на EU.нас кучета ни яли.

Путин е виновен! Хахахахахахха

Няма безплатен обяд на тоя свят! Просто понякога не знаем /или не ни се казва предварително/ с какво плащаме.

така е, може един ден просто да сложат една годишна такса за ползване интернет навсякъде в ЕС, примерно както с винетките за колите.

Поинтересувайте се защо точно 700MHz-вата лента ще пуснат да се разработва... :)

И що така ?

Мозъчен резонанс... Трептенето е близко до това на мозъчните импулси, което реално си води до "изпържване на мозъка"... Разгледай, има доста неща в нета относно това нещо. Повечето са на английски, но си струва усилието :) Успех!