Коментари - ЕС не изключва удар по европейски спътници в околоземна орбита | IT.dir.bg
назад

ЕС не изключва удар по европейски спътници в околоземна орбита

Космосът ще се превърне в бойно поле, заяви върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Жозеп Борел

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - ЕС не изключва удар по европейски спътници в околоземна орбита | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учете се да разчитате карти с хоризонтали и да работите с компас. Скоро GPS навигация може и да няма.

видимо е притеснен. Няма спътници, освен инфо към укро армията няма да има и широк достъп до пропаганда. И как ще лъжете населението в Европа сега? План имате ли?

Логично, който не иска да използва Космоса само за мирни цели да си бере последствията. Говоря за джипиеса и галилеото, използвани да насочват хаймарсови ракети и други системи, използвани за разузнаване. А е толкова лесно да стъпят на врата на зеления и да го принудят да преговаря срещу неутрална Украйна

Еми война е , какво очаква този тиквеник ?

да гледаш как се гърчи 99% от населението в Европа.

руснаците ще думнат спътниците и тогава няма интернет, няма телевизия. Ще се върнем 100 години назад, което има и свои плюсове. Ще спре и фалшивата англосаксонка пропаганда.

В Русия няма да има

Как е, пропагандата върви ли? А цените? И на къде?

Американците и те със сигурност имат вече анти ракети, оная седмица пращаха разни секретни товари пак. Но европейците и руснаците ще го издухат..

никъде няма да има.

А не бе! Ще ви свири на балалайка Путин Катюша... :))))

Я, ами, че много ясно, вие за какво ги ползвате спътниците, да печете пуканки за американците или да шпионирате целия свят???? Война е, пращате оръжие, очаквайте оръжие....!!!!!

Абе този Борел НАРКОМАН ли е че ги плямпа тези Глупости ? Време е всички Идиоти от управата на ЕС да си Ходят ! Измисля си , мамата му Фашиска -Нациска !

Истински независими медии. Винаги предават какво ще направят руснаците, но никога не предават защо биха го направили хахах Тоест, ако янките и ЕС правят мизерии и застрашават националната сигурност на Русия и техните изисквания, не се казва и не се обръща внимание, но после при реакцията им всичките псевдо журналисти пишат главни статии и заглавия. Смешни

Борел много фантастика е гледал бре.

американците пич. Нищо. И съвсем скоро ще се увериш в това. Воюват с чужди ръце за пореден път. Корупцията и инсталирането на харварски марионетки видимо дава резултат. Да видим дали тези марионетки им стиска да играят до края. Няма държава в Европа, чиито население иска война с Русия. Искат я само англосаксонските елити и марионетките им . Много от тези хора ще висят по стълбовете. Може да бъдеш уверен в това.

Точно така - всички военни спътници на САЩ трябва да бъдат поразени и така да настъпи мир на Земята .

Ще минем на ГЛОНАСС или китайската BeiDou

Руся малко ще се поизпоти с малогабаритните, но многобройни спътници на Илонката, но гледката ще си заслужава пуканските и зарята.

ЕС е корумпирана организация, пълни бездарници играещи си с хората…Но за всичко ще отговарят, не се притеснявайте. Нищо не се губи и всеки си понася нужното за направеното

А за руските четирихилядници в петата колона какво ще кажеш?

Ми след като използвате тези спътници срещу Русия в помощ на бандеровци, те нямат друг избор :))) А кой ви ги качи в орбита, бандеровци ли :)))

Ха ха ха ха Когато ползваш търговско превозно средство за военни цели, то става мишена Ха ха ха ха Ха ха ха ха Пример: корабът Лузитания, първа световна война

Леко бе, ще се гътнеш !

Нищо подобно няма да се случи, приятелю! Знаете ли какво би се случило, ако само 50 от тези юнаци бъдат ударени. GPS не са интересни, те са на геостационарна орбита, но ще е по-интересно с шпионските, които танцуват около земята, Та това нещичко, като се дезинтегрира на хиляди парченца(както е показано на снимката за тия, дето нямат много -много въображение), и като го умножим по 50, ще имаме толкова космически боклук, на който ще са нужни десетки хиляди години или да падне и да изгори в атмосферата, или ... А представяте ли си едно 100 грамово парче със скорост 25 000 километра в част да цапне друг спътник? Физиката я оставям на вас, но като цяло ще станат 51 ударени. Човечеството няма да може да излезе извън земята, и ще си останем в кафеза за винаги, освен ако някой не се реши да документира парчетата и не ги неутрализира, което, с наличната технология е мисия невъзможна, а и няма профит, така, че ... Много страхливо поколение политици са се навъдили. И алчно! Трябват ни едни Сталин, Рузвелт и Де Гол, ама няма!

Няма да се учудя, ако Еврогейските идиоти, подкокоросвани от американските си господари, си унищожат и спътниците, за да го препишат на Русия, така както си самовзривиха Северен поток.

Чудя се колко отговорна беше стъпказа за използване на краварски сателити в помощ на украинските им пионки?! Нормално е да бъде отказан достъп и се чудя как още не са почнали да ги свалят.

А ти не си сороско тролче, а?

Ха ха ха ха Дюнкерк. Великите англичани и французи са превозени от частни корабчета и лодки. Рибарски. Мирни Ха ха ха ха Ха ха ха ха Велика битка

Наглият Борел иска западните спътници да продължат да шпионират за фашистите в Киев и да не бъдат унищожени. Няма такъв филм. Всичко, що помага на зеления наркоман да унищожи един цял славянски народ, ще бъде ликвидирано. Ще дойде ред и на бореловците!

ужас ! дано не го направят

Като се изпозлват за нанасяне на удари по цивилна инфраструктура по руски обекти - нормално да започнат да ги свалят.

Като ги ползват за военни цели и насочване на ракети, като нищо може да станат цел. но това е друг тип война и включва други, което едва ли Русия ще иска.

Ами точно това показва, колко права е била Русия, нападайки Украйна.

Айде марш в руската кочина - всъщност вие не сте излезли от нея мислено - тасс Риа и дир ру … русодебили Русия се отличава с едно нещо - по я бива да разрушава отколкото да изгражда - затова и се специализира в военни операции разведка , убийства и износ на терор - та така и за спътниците - по лесно би свалила някой отколкото да разработи Та така похвално бухахах

Къде има ударен руски цивилен обект бе идиот? Никой не иска да се бие с Русия …разбираш ли го глупако. Никой не му дреме за Русия.

Ха ха ха ха Няма бе Борел. Няма! Ха ха ха ха Не се страхувай. Само ,ще ги ослепят Ха ха ха ха

Всъщност Русия се съсредоточава в това да разрушава, а не да убива. Като върне Европката в 19 век, ще се освестим едно хубаво колко сме европейци. като се замисли човек, доста хубаво е било мисленето на европейците в 19 век: просвещение, развитие на свободното слово и занаятите.

Дали с чипове от укроперални ползват за да поразят сателитите?

Ха ха ха ха И ако ви служат кабелите, съвсем ще я закъсате

Тази заплаха е реална, но вече не и фатална. Отминава времето на огромни и безумно скъпи специализирани спътници на ниска околоземна орбита. Вече имаме Starlink и OneWeb - хиляди евтини спътници на ниска околоземна орбита, чието унищожение е стотици пъти по-скъпо от самия сателит. Що се отнася до брътвежите на троловете по-долу, тук не става въпрос за унищожаване на спътници от критичната навигационна инфраструктура. Те толкова далеч от Земята, че дори атака срещу тях да е теоретично възможна, тя ще е изключително скъпа и е практически невъзможно бързо да бъдат елиминирани достатъчен брой за да спре да функционира системата. Да не говорим, че вече има енергонезависими комуникационни дронове, които могат с месеци да се реят на 25-30 километра височина и които са стократно по-евтини от оръжейните системи, необходими за неутрализирането им. Русия се впуска в една надпревара, каквато вече загуби само преди тридесетина години. Само идиот прави едно и също нещо два пъти, очаквайки различен резултат. Да не говорим, че тогава ставаше въпрос за Варшавския договор, който освен Русия включваше останалите от СССР и цяла Източна Европа. Русия е днес е 1/4 остатък от него.

ИЗБЪРШИ НЕГЪРСКАТА СПЕРМА ОТ МУЦУНАТА СИ

Този филм не сме ли го гледали някъде? Star wors!

Удари върху руски обекти бяха нанесени в съседната на Украина Белгородска област. Едно летище беше разрушено с помощта насочвани чрез сателит дронове.

Ами ако спътниците се ползват във войната срещу Русия, значи стават легитимна цел.

Ааааа....То тия Украински перални не са подходящи за космически операции...Само за наземни...

соларни разузнавателни дронове още няма

Е, как ще изключва като сама се набута между шамарите, дава оръжия на Украйна и разузнавателна информация получена от тези сателити. Даже се оказва, че руснаците имат много яки нерви щомв не са ги думнали досега.

Мех...не им ли свършиха ракетите, как ще ги свалят с ниско точни, аналогови ракети ..

Брей и там налазили европедалите!!!