17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го беше позволила Русия, да знаем, че е нужно и, че само гадните педофили са против него, но след като ЕС го е позволило е ясно, че се борят срещу свободата на словото... :))) п.п. И да, закона е тъп. Просто същите, които са против него си припат от кеф като чуят за такъв закон в Русия. :))

Само мога да кажа, че много закони са предлагани и много НЕ са приемани....та така ще стане и с този! Това, че е предложено нещо, което е практически неизпълнимо, а като бонус и нарушава основни права, НЕ означава, че ще бъде прието!!! Толкова по въпроса!

Всяко лицемерие има някакви граници, но тук такива НЯМА.За глупаците има драконовски правила в GDPR ,но видите ли в някои случаи тези правила нямало да важат.

Новият евро-социализъм е вече в действие.

Доста хора правилно отбелязаха, че само си търсят претекст да ни ограничават и контролират. Но, има и нещо друго, което също силно ме притеснява - начинът, по който са написани текстовете: "материали, свързани със сексуално насилие над деца" Отсега подготвят текстовете така, че да са в съответствие с бъдещи закони, когато решат да легализират и педофилията.

Отде ви изравят бе. Виж се какво дебилие си съчинил.

Очаквайте скоро "избирателното сканиране за престъпления" от сексуално естество да се превърне в глобално сканиране в реално време, по причина "национална сигурност". Т.е. фашизъм не само наяве, но и побитово.

Не само ,че ще се появи,но и вече съществува и този закон ще го извади от анонимност и ще му сложи 'чадър'.Чел съм.че в Испания има такъв център за сцаниране на разговори и чатове въвъ връзка с терпризма / и не само/

ЕС изключително много ми напомня на социалистическия блок през 1988 -ма , точно преди да се сгромоляса.

Вю-то ти е напълно впутинясано, то на твоя модел всичко ви е така. Щото е същото затова врякаш публично по цял ден без някому дори да хрумне да те приберат.

Май усещаш че скоро ще се криеш като мишок, или като тези в азовстал

Това е западната "демокрация", сър!

Извън техническата страна на проблема, която доста е коментирана вече тук, искам да добавя само две неща: 1. България не бива да допуска приемането на подобен закон в ЕС и промени в собственото си законодателство, защото е в противоречие с нашата Конституция, която гласи: "Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име. (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи." И по-важното: "Чл. 34. (1) Свободата и тайната на кореспонденцията и на другите съобщения са неприкосновени. (2) Изключения от това правило се допускат само с разрешение на съдебната власт, когато това се налага за разкриване или предотвратяване на тежки престъпления." 2. Падението на ЕС е изкючително голямо. Съюзът скоро ще задмине или по-точно - вече задминава комунизЪма и социализъма по масово следене на гражданите. През 2000 - 2001 г. има специална комисия, която разследва системата "Ешелон" на "5-те очи" - САЩО, Великобритания, Австралия, Нова Зеландия и Канада за масово прослушване на всички комуникации в глобален мащаб... Ешелон действа на същия принци, по който сега ще действа - ключови думи, изображения и т.н. Сега "борците за правата на гражданите" сами искат да превърнат ЕС в огромен концлагер по комунистически образец. Отврат. Оруел 1984. Стават радетели на отхвърлянето на едни ито най-важните ценности, които уж изповядват и защитават. По нищо не се различават от Путин, Ким Чен Ун и китайците.

Добре цитираш конституцията, но си отговори на един въпрос: някой съобрази ли се с конституцията по време на пЛандемията или този т.нар. Върховен закон беше грубо погазен "в името на здравето"?!!

Европейските дебили са се надупили на САЩ и няма мърдане. Записват кореспонденция, крадат ти файлове по облаците, следят всяко твое действие... после, ами ти си заплаха за децата, конфискуваме ти пари, имоти, превръщаме живота ти в бездомно чучело... ходи доказвай дали си прав или не, джендърския съд те чака с нетърпение... с две думи, ако не си с нас и не изпълняваш каквото ти заповядаме, живота ти е приключил..... променят се книги, история, събарят се паметници, затриват се музикални и литературни творби, и това ми било цивилизован свят.... ...да ти пикая на западната кочина и робия....

Аз затова ползвам линукс и на лаптопа и на текефона. Чатове само през Element и ми дреме. Ако случайно ми хакнат чата (съмнявам се) ще прочетат само глупости и най-много да намерят контакт с Пепа-секса от квартала.

Ти да, ама повечето каки които познавам знаят само Facebook и WhatsApp. Успех да си пишеш с някой извън твоя най-близък кръг, без да ти се наложи да сложиш някой от най-разпространените чатове...

Линукса не те спасява пич, целият ти трафик се записва на едно място където притежават и всички крипто ключове, SSL сертификати и всичко каквото се сетиш за разкриптиране...

Ами да приемат тогава и сканиране на Сигнал. Това приложение го приеха за официално в комисията. Айде да ги видиме сега!

Еврозелките за пореден път чупят тъпомера. Имам чувството, че там са се събрали най-простите и безполезни същества в Европа и целта им е да ни дразнят и прецакват по всеки възможен начин.

Какво са виновни еврозелките, че Америка така иска? Казват - правим... руснаците са виновни...

Започват с номера "То е за да опазим деца" и накрая ти бръкват в г*за

И как ще го направят, ако си криптирам всичко. Какво ми пречи да си напиша приложение, да го дам на този, с когото си пиша и всичко да е криптирано с възможно най-тежките защити? Нищо. Успех в декриптирането на тъпанарите от ЕС. Има алгоритми, с които в момента няма машина, която да се справи.

Не си в състояние да напишеш такова приложение, което да работи що годе ... Ако можеше щеше да си го направил и да изкарваш пари.

Освиниха сайтовете със съобщения за бисквитки (абсолютно практични като действие), но сега ще погазят правата на хората, с някакво измислено основание.

Хора, нали това е великата Европа към която всички се стремят???Не ми казвайте друго Ха ха ха ха ха За Новата година подаръци ще има за всички от сърце!

Това нещо се валидира още при опита на Апъл да пусне системата си за активно сканиране на айФончетата. Специалистите принудиха Апъл уж да го спре. Видимо обаче софртуера беше създаден под политическо влияние от САЩ и ЕС. Какво можете да направите? Това е съвет за тези, които не живеят в Метавърса на "Аз нямам кво да крия". Не снимайте с телефоните си. Не ползвайте интернет без VPN. Създайте си навик да лимитирате чата и го заменете с телефонни обаждания. Те се следят, но анализа им не е приоритет. Ползвайте приложения, които са неизбежни - примерно банковите. Научете се да криптирате личните си съобщения в текстов файл, който след това закачвате в мейла си. Бъдете наясно, че метаданните: На кой изпращате нещо, колко често и от къде. Създават профила за следене. Ако ползвате уиндоус питайте познат с повече умения как да премахнете основната телеметрия. Ако ползвате МакОС си купете Little Snitch файъроул, който дава възможност за хващане на връзките излизащи от ябълчицата ви. Ако ползвате Линукс има безплатен софтуер Open Snitch с подобна функционалност. Тези, които не осъзнават какво ще се случи, ще пострадат сериозно. Идва дигитално айди към което ще бъдат закачени всички данни, които генерирате. От социални мрежи, през банкиране и пазаруване. Колкото по-малко реални данни има системата за вас, толкова повече ще имате шанс да създавате вие публичният си образ. За още по-обърканите: Поведението ви ще подлежи на автоматична оценка с рисков фактор за застрахователи, банкери и здравеопазване. Естествено има и генерален вариант: Ограничавате комуникацията си до работна и внимавате какви ги дрънкате. Ползвате интернет само целево. Това е системата за социален рейтинг установена в Китай, която вече има частична имплементация в Италия. За да ви стане ясно до каква степен нещата са навързани и планирани, преди месец Апъл пуснаха слуха, че смартфоните им ще са месечна услуга. Тоест идеята да кажете, че нямате пари за смартфон няма да е валидна. Правителствата ще задължат гражданите да притежават, по същият начин както задължават да притежаваме лична карта.

САЩ убиват терорист в Афганистан, след като програма го разпознава по говор по телефон. Реално са следели всички разговори в Афганистан.

Те и тук записват абсолютно всички разговори, въпросът е колко време пазят записите.

Един Апъл фен се е почуствал обиден и е сложил минусче. О, не няма как Апъл ме пазят и те са супер:)

Оруел, Джордж Оруел!

А едно време скачахме срещу ДС, доносниците, слушалките и арестите за казан виц за бай ви Тошо! Простокиро да отваря Слънчев бряг и Белене, за да е в крак с новото нормално!

ЕС ДС 6.0, качете се нивата програма, за да сте сигурни. ;)

С приятелите сме се съдрали да си разправяме вицове за бай Тошо. На никого не му е хрумнало да ни арестува. Той ги колекционираше и обичаше сам да ги разказва.

дали точно ЕС го иска това или отзад се подава нечия друга ръка?

Ръката на Лидера ЖиЗинПин, на който Брюксел си купува Портрети за по 50 000 евро!

Демокрация ли? Майната и на демокрацията!

ЕС = ФАШИЗЪМ в по-изчистена от хитлеристка форма. Честито на лайноядците, носете си в ГЪЗА еврогейските ценности.

Хвърляйте телефоните! Срещайте се в кафета и ресторанти или в паркове и общувайте!

Свалиха Маските! Американски Професор в Университета Джон Хопкинс, каза че пуснатия Документ от ЕС е Ужасяващ, защото Описва най-голямото Масова Следене на Свободно Население някога осъществявано извън СССР и Комунистически Китай!

Едно време нямаше как да ни следят масово, защото имаше само домашни телефони и на службите им беше много трудно въпреки създадената мрежа от доносници. Сега с тези смарт телефони е лесно, то това им беше и целата с тях, не че много са загрижени за хората за да са им полезни.

СССР може само да диша праха на запада по следене на "свободното" му население.

Европейската 'Демокрация' се превръща в чист 'Фашизъм'. Както и да се стремят в Европа да направят нещо човешко, винаги се стига до Фашизъм.

А ха ха ха, поредната простотия от американското мекере фон дер лайнен! Тази е ВРЕДНА за ес!!! Самият факт, че е предложено такова нещо, автоматично трябва да доведе до ОСТАВКАТА на цялата комисия!!! ес се превърна в един концентрационен лагер, където си следен отвсякъде, където има само ЕДНА истина и където нямаш право на различно мнене от тази ЕДНА истина!!! Тъпият съюз да се закрие! Приключихме с играта на деРмокрация, показа се истинското лице на запада! Чист тоталитаризъм!

Стопед мен и във всеки кенеф трябва да се постави по една камера.

ааааа, по три-четири най-малко, да има различни ъгли за гледане от копрофилите

Дори другаря Сталин се обърна в гроба. Браво на брюкселските бюрократи! 1984 е написана от Оруел не за СССР, а за ЕС и САЩ. Честито на печелившите!

То и руснаците и китайците се справят прекрасно в тази област, та не ги подценявай.

Конституцията на България гласи - Член 34 "Свободата и тайната на кореспонденцията и на другите съобщения са неприкосновени." Време е да се Махаме от Брюкселските К0мундета!

гласи, щото България си е Патила вече веднъж от Тоталитаризъм, жалкото е, че Западна Европа, дори не разбира какво се случва, това е щото Заболяването им е Непознато, но вече са Заразени...

Мдаа, групата от дърти педофили ще пази децата сега. Тероризма нещо го позабравихме и пуснаха другата евтина дъвка. Изобщо не става въпрос за всеобхватно следене и контрол на неудобните.

Добре дошли в електронния концлагер! Свободен ще бъде този, който не общува чрез електронни устройства, а лице в лице ...