Коментари - ЕС затяга правилата за интернет неутралност | IT.dir.bg
назад

ЕС затяга правилата за интернет неутралност

Европейският съюз затяга допълнително правилата за интернет неутралност.

Обратно в новината

Коментари - ЕС затяга правилата за интернет неутралност | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нашите пак ще го измислят. ако не са го направили вече :-)

За тези, които не са разбрали всичко ето набързо какво ги бърка. И БРАВО ЗА ЗАКОНА: 1. Нямат право да ти ограничават скоростта на интерент достъп освен ако мрежата им не е "задръстена" или има съдебна заповед 2. Забраняват се глупсоти от тип : 2Гб на бърза скорост и неограничен Клюкарник. Или неограничен Viber/Wassup и бавен нет, бърз vbox, бавен YouTube или всякаквите там комбинации. ИЛИ ВСИЧКО Е РАВНО НЕОГРАНИЧЕНО или ВСИЧКО Е ОГРАНИЧЕНО. БРАВО. 3. Ще могат да дават приоритет/скорост на други услуги като телевизия, отдалечен достъп и т.н., САМО НЕ ВЛИАЯТ НА ИНТЕРНЕТА.

дано ЕС да надвие над нашите 3 мобилни

От статията определено нищо не става ясно, което не е за първи път. Ще мога ли да ограничават /64,128кб/ скоростта след изчерпване на трафика и ще има ли изобщо вече тарифи с трафик и различна скорост? Това и още много неща кога щяха да се случат, ако България не беше в ЕС?

Нищо не разбрах от статията.Явно има и други като мен,защото липсват коментари.

И аз нищо не разбрах какво искат да кажат, само разбрах за няква забрана за ограничаване на скоростта...

и 3те мобилни оператора в момента нарушават правилата за интернет неутралност. Абсолютно забранено е да ти рекламират неограничен или с много по-голям лимит трафик до ФБ и още 5-6 сайта, за сметка на трафика до останалите. Потърси малко в Гугъл за понятието ''интернет неутралност'' преди да питаш тук.

С други думи. Интернет достъпа трябва да е неутрален, а не в полза на Фейсбук или друга компания.