Естония стана мишена на мащабна кибератака след демонтирането на съветски паметник

Според естонските власти сайтовете са функционирали през целия ден с малки изключения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говорим за фашистичека държава. Ако някой говорещ на руски протестирал срещу паметника щяли да му правят репресивни мерки. Интересно ми е какво че стане у България ако забраним изяви на турски или им спреме телевизиите.

Че какво лошо ни правят турците. за да им спираме телевизия и да ги малтретираме?

Ей така за спорта.

които искат да заличат историята.

Браво. А ние кога? Шаврантията Нинова не дава, тя саботира държавата.

Така ще засегнеш усрите, не руснаците.

Голямата атака. Бит мрежи продават на килограм.

Бот мрежи, да го... Т9.

Браво на естонците!

Хакерската атака от руска страна доказва само едно: Русия използва тези паметници като васални стожери и пазители на имперските азиатски диктатори! Тези паметници стоят за да показват, че видиш ли това е Русия и въпреки всичко ще ги търпите!

Путката ти лелина! ....дашна е , говедо саанско...

Во векиии...! Амин!

Малко Фейкова Новина , но нека по Често удрят Естония с Хакер атаки ! Не е честно да си сменяш Историята като Естонците , Свалили са Танка това е тъпост на Съответното поколение , подлоги на всякакви Свине ! Дано не е за един път и да продължават докато не върнат Танка -34 на пиядестала !

Пожелавам успех на Руските хакерчета :) Предвид нивото на Естония и на Русия в отрасъла.. РФ масово само може да мечтае в близките 50 години да не в близко до тяхното ниво :) Лебедари :)

Ами то добре, че има новина за тази атака, че никой в Естония ме е разбрал за нея.

естония - още една държавица, която без такива танкове нямаше да я има на картата....

Тези танкове всъщност я прегазиха в 1940 година.

Ама ти не биваш

естония е турска колония! нещо неясно? Природата с нас Бог с нас

Бляд с нас?

За това ли турците са първи приятели на Русия?

И ние трябва да демонтираме МОЧА и другите комунистически паметници.

Идвай!! ....Аз съм в ..основите му.

Не знаех, че ги е..еш отдолу!!! Стой си така засега, ще те преместим с тях!

и да я направим МОЛЛ

Това Моча, на американските убийци от ВСВ ли е?! Или на алкохолизираният каубой някакъв си президент на окупаторите! ТОВА СА "ПАМЕТНИЦИТЕ" ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ.

Абе, що не им спрат интернета на ватенките, направо да си остават в средновековието, където им е мястото!

Искаш ли да ''си ги премерим'' , любительо на ''Правец-8'' ?

Ей, гнидо скапана!

естония е турска колония! нещо неясно? Природата с нас Бог с нас

Рустрол

Ние българите сме за братство с руския народ.Има стотина боклуци от сороските помиарници,които маршируват пред президентството.Време е да ги изметем!

Не сте българи

Братство? С народ който ни смята за въшки? Какво братство, какви пет лева? Само промити от комунизма мозъци все още могат да мислят че руснаците им дреме за нас. Стокхолмски синдром?

Американците ли! Те смята целия свят за техен. Не случайно са Империята на злото.

Русия е винаги с Нас и ние сме с нея , около 99% Българи са Русофили ! Баба Ванга каза : Русия пак ще ни Освободи !

Заслужават си го прибалтийските аборигени-МАНГАЛИ!!!

Да живей Гулаг!

Чудесно! Ще се учим. Шиши- отличник

След ,, последния уйкраинец,, тия са следващите в плановете на УСАта.

Силно впечатление правят еднотипните тъпмзми и елементарни,копирани молове на кравешките ,зелени еуглени. Познайте защо? 1 Вродено малоумие. 2 Пишат 2-3 човека. 3. Директивите се спускат от център пълнен с идиоти!

пращайте го в украйна , там всичко е затрито ,а уралвагонзавод не работи

Ние можем да помогнем на естонският народ, като вземем паметника и го монтираме тъдева да го .......а . Имаме толкова много и за износ, защо не и този.

Естествено, щом търпим моча, явно още можем да понесем.

Това Моча, на американските убийци от ВСВ ли е?! Или на алкохолизираният каубой!

Понася само на майка ти путката смрадлива !?

Браво !! ...''Право куме в очи! ''

Освобождаването от руските Асвабадительи е бавен и сложен процес. Ние ще се освободим последни, защото имаме руски роби, които са по-големи руснаци от самите ватенки.

Бог е създал руския народ, за да покаже на другите народи как не бива да се живее… Руското население никога не е имало самосъзнание. Няма и днес. Пък не му и трябва. Населението на Русия, както и самата Русия, съществуват само като урок за света,като северна Корея.

Цяла Европа трябва да направи това , да се отървем от комунистическият режим и да не допускаме тази грешка никога Както и да сме напълно независими от Руспия На мен лично абсолютно нищо руско нямам , даже и Москвич сме нямала - нали се чакаше с години и връзки.. Я да ми кажат русофилкофците колко от тях са посещавали Руспия ?? Сигурно 1% от 100 души , а иначе с Iphone -те и BMW-тата се правят на ЛилиПуиновки…

да бе да, да се оттървем. ти знаеш ли, че цялото ЛГБТ+ са същност ултралеви?

Докато не взривим всички паметници на съветската армия-окупаторка и не изтребим русофилистиците, България няма да прокопса и ще си остане клоаката на ЕС. Прибалтийските държави заслужават адмирации за това, въпреки че са с присадено руско население, бързо се отърсват от всичко руско

Много внимавай с призивите да се избиват българи. Аз лично ще пусна един сигнал към ДАНС за теб. Нека се свържат със сайта и да разследват какъв си и защо заплашваш с убийство определени хора в България.

Русофилистикът не е българин. Ромите са по-българи от руските роби.

българите казваме на циганите-цигани. чуждоземните НПО подлоги им викат 'роми'

Мамицата им комунистическа с Русия е само мизерия и глад боклуци мръсни Слава на САЩ и Е С че ни избави от комунистическия гнет

За съжеление все още има ДПС,БСП,ГЕРБ и сега Възраждане , всичките работещи за Кремъл И затова и още не се зависими от Руспия.Газ и петрол плюс цялата пропаганда и фалшиви новини Но колкото по бавно толкова по сладко С нашите 3млрд. построиха на ЛилиПутю Турски поток , благодарение на мастията Гнойко БорисоФф

Литва, Латвия, Естония са пример как работи руската колониализация. Завладяваш територията и заселваш руски колониалисти.

кое прасе квичи? англия , испания нещо да изгрухтиш? ирландци, немци, англичани и друни навляци отишои да ищбиват коренното население на америка... я изкичи нешо "умно" я айде чакам... ббаахаха

когато "пътешественика" Семьон Дежньов води колонизация на Сибир, има случай, в който отблъсква нападение на 500 юкагири. Преценете колко юкагири е имало, за да може племе номади да събере в едно нападение, на едно място 1500 мъже. Днес по официални руски данни юкагирите (мъже, жени, деца) са малко повече от 1600 души. Какво ли е станало с тях? Кога извинение от рашистите, "освобождаващи" и до днес когото могат? Юкагирите са само едно от десетките, затрити от руснаZZитата племена.

жалко че тупчина по време оно не ви е изклал до крак. най-тъпото и проZто племе на балканите сте имено вие , тъпи , нагли, крадливи и лъжливи. цяла щападна европа е влигнала ръце от вас навляците мизерни.. ббаахаха

Ми не, турчинът 500 години не е успял да ни изколи. И руZZнакът няма заслуга за това. През тези 500 години руZZнакът няколко пъти воюва, да вземе Проливите, не успява, лъже българи и ги разселват из степите. Ама и това сме преодолели. Накрая на Шипка им спечелва е войната, ама нали руZZнакът е тъп, пак не успява да вземе Проливите. И продължава да пречи - маха Батемберг, не иска Съединението. Ама и това преодоляваме :) Ай бегай мурзилке пр омита и не се показва повече :)

Хората не искат натрапените им през комунистическия колониализъм "паметници". Обаче мурзилките нали са нагли, гледат да мъстят.

Естония няма нищо общо с Русия, нормално е да демонтират всички комунистически отпадъци.

нормално е да си тъп. историята рано или късно слага такива тъпанари еа мястото им, на бунището където ви е мястот.. ббаахаха

А твоето място къде е прокажена руска шляхо?

Историята в момента слага на мястото им руските фашисти, бляд

както винаги, да теритам в тъпата кратуна ве посерко. да тенаритам да си платим глобата и да си одим поживо поздраво.. ббаахаха

в момента вас тъпите гурбетдобитъци ви слага на място, на резания маткап на ерДоганя ве. стигнахте до там,че и дрмати от там купувате щот сте тъпи като говеда.. ббаахаха

Аз съм на Пеевски слуга и му лижа свинските мъдя Обичам ДПС ,обичам Ру3ия и Камаз обичам аз да карам в късен час