Коментари - Учени ще ”възкресяват” изчезнало животно | IT.dir.bg
назад

Учени ще ”възкресяват” изчезнало животно

Учени искат да възкресят древния европейски бик тур.

Обратно в новината

Коментари - Учени ще ”възкресяват” изчезнало животно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде! Яде ми се пържола от тур! С две думи - тур-ска пържола!!!

и тук имаме един екземпляр за включване в проекта, с който ще се доближат на макс до тура - Лилето Павлова .... обаче уточнявам, че с един к*р, пардон тур, няма да се задоволи ..........

Тази ще да е за вдъхновение на бъдещите тур-ове! Може да пробва dp с два такива...

Ехаа, що мръвка има по него и що лапане и мезета ще паднаат! Евала, батка! В края на краищата си е едно най-обикновено говедо и като такова си заслужава участта.Това ще ни реши проблемите с изхранването и заплатите и всички ще живеем дружно и щастливи. ЧНГ и тръпнете в очакване отсега нататък. Междувременно си платете сметките, ако ви е останало нещо след обилните трапези наскоро.

хората няма кво да ядът, те бикове шми праят...

Пожелавам ти да изпаднеш в такова положение, парцал!

В положението на бика ли, бе, чвор - немаш проблеми! Земи са истърти, па да ти разнесеме маясъла с кожения рог :D

Айде Гьоринг е бил прост и дебел ами тези "учени"?

Първите опити за "възкресявае" на говедото са праеипо ремето на Хитлер !!!Пряко с това се е занимавал Гьориг!!!Цяла област е изселена и са пуснати стадо селектирани гигантски животни, които в последствие са избити!!!

Да възкресят Българското диво говедо - имаше проект преди години, а и генетичен материал ще се намери, ако не в прекия, то поне в преносния смисъл.

То това говедо го отгледаха в Банкя.

Те унищожиха мечките, вълците, чакалите, риса почти на всякъде в Европа- културните европейци!!! Нас ни принудиха да нямаме мечки по панаирите, за да ги забравят и децата как изглеждат, забраниха дресурата в цирка от малоумщина и псевдо екология!!! Абсолютни лицемери са, а най безцеремонно избиха жирафче на година и половина в отлично здраве в зоологическата градина на Копенхаген заради изпълнение на евронорми, но лошото е, че има безброй такива примери!!

Гнусна русофилска хомо-отрепка... Пааак грозни приказки без грам доказателство!!! А мечките са за горите, не за панаирите селяндурино!!! А в европейските гори ги има в изобилие!!!

Не виждам добре, но това което виждам ме озадачава. Този бик с 5 ;пет; крака ли е.

Онуй са му мъдите бе кьорчо.

Тия вуци що него заапат за мудите , и он ша легне по гръб, а му се завират у рогата

Как ги кръстосват тия бикове? Това да не ви е Турция!

ЦСКА?

двойно повече ще са. Интернет има там отскоро, но вече хората знаят. На времето заради липса на информация са били по-малко, но това вече няма как да стане

"Възкреси" е голяма дума, присъща за Господ. "Пресъздаде" е по-правилната в случая.

Хитлер се е опитвал да възкреси некъв зубър, а Путлер се опитва да възкреси саблезъба мечка. Този бик за къв дедов ни е?

А ти се опитваш да бръкнеш колкото се може по-дълбоко в контакта... само не се опитвай да измериш силата на тока в електропреносната мрежа....

Пак сте чели Трудовете на Хитлеровите Биолози

кога възкресят дедовия ми тур,тогава да ми се обадят

От това нещо да знете какви луканки и суджуци стават.

пък ние утрепахме 4 кончета.. почти сме ги настигнали унгарците ..

Има такъв филм на National Geographic, за нацисткия проект за създаване на тур и те са използвали същия метод. Днес не могат ли да се използват по-модерни методи, като генетиката например, би трябвало все още да има запазени и годни за употреба проби от ДНК материал...

ВАРНЕНСКОТО ЗЛАТНО СЪКРОВИЩЕ .... СТАТУЕТКИТЕ СА НА ТУРОВЕ .... Златният телец е предмет, описан в Библията. Представлява идол, направен от евреите по време на отделянето на Моисей на планината Синай. След завръщането си Моисей осъжда почитането на Златния телец като идолопоклонство и го унищожава.

Хайде сега, някой ще краде на Хитлер проекта май, а? А иначе оплюване. Утре ще искат и арийска раса да възродят - ей така от научно любопитство.

АРИЙЦИТЕ СА БАШ ТРАКИЙЦИ:))??? ... ПЪРВИТЕ ОБОЖЕСТВЯВАНИЯ НА БАШ БИКА СА ОТ - ГОБЕКЛИ ТЕПЕ (В ТУРЦИЯ) - ЧАТАЛ ХУЮК )В ТУРЦИЯ) - ВАРНЕНСКАТА КУЛТУРА (В БЪЛГАРИЯ) .. ПОСЕЛЕНИЯТА НА ПЪРВИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ-ЗЕЕДЕЛЦИ ПО ВРЕМЕ НА НАВЛИЗАНЕТО ИМ В ЕВРОПА .... КОГАТО СТАВА ПОТОПА В ЧЕРНО МОРЕ СЛЕД СКЪСВАНЕТО НА БОСФОРА : - ЧАСТ ТСЕ ИЗСЕЛВАТ КЪМ СТЕПИТЕ И ОСНОВАВАТ КУЛТУРИ КАТО ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ :)) - ДРУГИ ОСТАВАТ НА МЯСТО И СЪЗДАВАТ ТРАКИЙСКАТА КУЛТУРА - ТРЕТИ СЪЗДАВАТ ШУМЕРСКАТА , ВАВИЛОНСКАТА , ЕГИПЕТСКАТА И ЕВРЕЙСКИТЕ КУЛТУРИ КОИТО ПОЧИТАТ СВЕЩЕНИЯ БИК .. ЕВРЕИТЕ ЧАК МОИСЕЙ ГИ ОТУЧАВА ДА СЕ КЛАНЯТ НА ЗЛАТНИЯ ТЕЛЕЦ (БИК-А) ОПИСАН В СТАРИЯ ЗАВЕТ :))

Прав си за всичко, но защо пропусна темата за македоноидите? Нали те са основали цивилизацията и Вселената, а ти само тракийци споменаваш :)

НЕ АРИЙЦИ..АРАНИ СМЕ БИЛИ ПРЕДИ ТРАКИ :))

ЛАТИНСКОТО МИ ИМЕ Е БОС ПЪРВОГЕНЕН Bos primigenius ТВА Е "МАЛКОТО БИЧЕ " ИЗОБРАЗЕНО НА ВАРНЕНСКОТО ЗЛАТНО СЪКРОВИЩЕ :))