Коментари - Ексбокс и Плейстейшън работят отново | IT.dir.bg
назад

Ексбокс и Плейстейшън работят отново

Услугата за онлайн игри Ексбокс (Xbox) и Плейстейшън нетуърк (PlayStation Network) на Сони отново работят нормално, след като хакери ги удариха.

Обратно в новината

Коментари - Ексбокс и Плейстейшън работят отново | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дирника, няма такова понятие като "фалшиво количество трафик", не знам кой си го е изсмукал от пръстите. При DоS се създава огромно количество невалиден (да кажем фалшив, по вашата терминология) трафик, който претоварва каналите и сървърите и нормалните играчи не могат да се закачат и да играят.

скуод е на баба ви хурката, ама че неграмотници!

Кой каза да купуваме акции на Сони по време на празниците? Видяхте ли? Удариха ги и тези които купиха сега губят. Винаги съм имал едно наем когато ми се обадят брокерите от 24Trade за такива коледни възможности.

ша го преместя в другия крачул...

Що бе, аз от вчера си играя в PSN и няма грижи.

Сони да спрат да се бъзкат със Северна Корея и ще си бъдат ОК , и Плейстешъните ще им работят .

Това е хубаво, ако разчитам правилно текста, че безброй геймъри са били с планове да геймят по време на празниците вместо да бъдат с цялото внимание към семействата си. Бъдете адекватни!

Взе ми думите от устата - благодарение на Lizard Squad милиони хора по света са изкарали една нормална коледа !

Логика на помияри. Може би и ще защитите терористи, които разбият пътнически самолет в Intel и AMD за излезнат децата навън да ритат топка, вместо да играят на игри? Помияри.

Глупавите хора често не осъзнават колко смешни могат да бъдат в напъните си да са сериозни и начетени! В тоя случай доста ни разсмя!

Вземи отиди на лекар, щото имаш сериозни проблеми с психиката. Нещастник.

Хубаво е като се четат текстове, да се осмислят. Предполагам, че целокупния китайски народ не е седнал навръх Бъдни вечер да яде постни сърми и боб на семейната софра. Същото се отнася и за целокупните народи, празнуващи Рамазан, Байрям .... дъра-бръра. По празниците със семействата - да, но неадекватни мнения - не.

Айде поредния доморасъл стратег, учил логика и житейска истина от Heroes III. Човека е написал мнение за "геймърите" , които "геймят по време на празници". Той , за тези дето нямат празници не е взел отношение. Може би скърби за тях, може би не! Лошо включване ,Христи, лошо и неадекватно.