Коментари - Facebook въвежда нови бутони | IT.dir.bg
назад

Facebook въвежда нови бутони

Facebook въвежда нови бутони, които да позволят по-доброто изразяване на емоционалното състояние на потребителите.

Обратно в новината

Коментари - Facebook въвежда нови бутони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бе туй фейсбоклука требе да да го фкарат ф убразуванието бе, специален предмет още от трети клас, че с толку ботони ни мож ся упраим

Ако имаше бутон dislike във facebook щеше да стане много интересно. Не всеки дебил щеше да поства глупости, ако знае, че ще получи критика. Щеше да има дебати и основи за конструктивно мислене. Такива хора обаче не им трябват, трябват им овце, дето лайкват, без да знаят защо и какво изобщо им носи това лайкване

Хубави са иконките. Само дето аз не ползвам сурат тефтера. Деактивирах профила. Колкото повече време прекарваш в социалната мрежа, толкова по асоциален ставаш и по нещастен. Доказано е от учените.

Най-лошото е,че губиш маса време :) Почна ли да работя, вляза ли там и замина половината ден :)

Тези емотикони взнасят опростнчески модел на поведение на потребителите във виртуалният маймунарник. Поведение на контрастите, когато в реалният свят нюансите доминират.

Лош ход на Фацебоок. Очаквах да могат да предвидят емоционалното състояние на потребителя и автоматично да слагат емотиконката. Защо трябва да се насилва човек да избира и кликва, като ФБ е по-наясно с неговите емоции, отколкото е той самият.

все тая, и на кой ли му дреме. Вероятно на промити американски мозъци и тъпи тинейджъри ще се хареса тази супер иновация.

ехааа то голямо чудо ще стане. Направо невероятно. Нямам търпение да въведат новите неща. Лелелеее, това е по-важно от всичко на света, уаооооо, какво щастие само..

1,6 милиарда потребители? Почват да ме налягат едни тъмни опасения, че в скоро време липсата на Фейсбук акаунт ще се третира като престъпление.

Нормално е при една империя, всичката информация от колониите да се събира на едно място - в централата. Винаги досега информацията се е събирала по силата на някакво задължение... Тея просто измислиха начин овцете сами да си дават инфото.

А тези с деактивирани акаунти... живо ме интересува, защото аз имам акаунт, просто е деактивиран...

Това не са нови емоционални бутони, а най-обикновени емотикони, които можеш да сложиш като моментен статус. Такова нещо имаше в ICQ клиентит, ако помните ICQ. Сега тук това нещо е иновацията на хилядолетието.

Дреме ми на оная работа, как ще зарибяват зомбитата!

А бутона ънлайк кога ще въведат от фейсбоклука?

Идиотщината става все по-голяма!