Коментари - Facebook губи младежка аудитория | IT.dir.bg
назад

Facebook губи младежка аудитория

Скорошно проучване сред американската аудитория на Facebook сочи, че социалната мрежа се ползва все по-малко от младите потребители.

Обратно в новината

Коментари - Facebook губи младежка аудитория | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То трябва да си по-тъп от американос, за да използваш FB (за какво?).

Не си наясно. Наистина на зрелите и възрастни хора им е много удобен фейсбук, така не губят връзка помежду си и взаимно си повдигат духа ден след ден. Аз, като си гледам по-старите роднини, им се радвам. Забелязвам, че най-активни са хора над 50-60 г., всичките с интелигентност над средната. (Те от самото начало са ти обяснили в това проучване накъде са се изнесли по-тъпичките.)

От тези данни аз разбирам, че за следващото поколение консумирането на картинки плюс текст вече е прекалено сложно, и затова предпочита да консумира само картинки. В ежедневната си работа все повече се срещам с хора, които отказват да ползват email, понеже им е прекалено сложно (по собствените им думи). Точните думи на един чешит бяха "Аз мейл ползвам само за да си вляза във фейсбука". Регресът е отчайващ. Но може би е по-добре човечеството да измре от тъпотия, а не от ядрен взрив, за да може животът на планетата някак да продължи и след нас.

Зомбитата пораснаха.

Американците от това живеят - да намират глупаци да им се връзват!