Коментари - Facebook готви нови ”шпионски” улеснения | IT.dir.bg
назад

Facebook готви нови ”шпионски” улеснения

Facebook иска да "събере" профилната информация на потребителите си на едно място.

Обратно в новината

Коментари - Facebook готви нови ”шпионски” улеснения | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простия народ на Земята като цяло, много кълве на улеснения още от изобретяването на колелото. Лошото е, че зад всяка добра идея трябва да стои добро намерение, а тук от всякъде прозира бизнес интерес.

ФЕЙСФУК Е ЗА КОМПЛЕКСАРИ. КОЙТО Е ДОВОЛЕН ОТ ЖИВОТА СИ НЯМА НУЖДА ДА СЕ ПЪЧИ К'ЪТ КЬОРООЛУ В АНАДОЛА!

Е затова не използвайте фейса!!!

Ако Зукърбърг не беше продажен и не работеше срещу хората, нямаше да бъде един от най-богатите милиардери в света.

А бе агресивен е и не го мързи, не може да му се отрече. От един обикновен уебсайт направи милиарди - едва ли без задкулисна помощ разбира се но са го одобрили за такава на базата и на тия му качества. Това е положението, човешкото общество е стигнало до ниво печеливши да са най-пробивните борци с лакти. Все пак напредък спрямо времената на най-яките и умели с меча примерно де.

Ще ми събира оная работа...деинсталиран е отдавна. Муахахахахаха.

Аъъъ, . . . , какво точно деинсталира и откъде :)!

ми фейсбоклука естествено

ако покажеш как се истрива акаунт на facebook трябва да ти дадат Нобелова награда

Нищо не можеш да изтриеш в "облака" само премахват линка към даден документ. Всичко си стои. Просто добавят нови сървери, защото инфо-то е много пари. Хората го предоставят безплатно.

Като постна навсякъде и от всичко по-малко, хейтна и лайкна еднакви работи на Ентелекто свят ке му се завие и че блокира.

Явно евреинът е избран да отговаря за чипосването на овцете от стадото.

Опитите за разгадаване са неуспешни. Най-много да успеят да ти пробутат някоя боклучива стока. Дотам им стигат алгоритмите.

Спокойно. Алгоритмите ще се оптимизират. Все се сещам за програмата СЕТИ (за търсене на разум из вселената). Основно финансирана от Рокфелер. След като се измисля технологията за изчистване на шума и Рокфелер спира финансирането. Значи на него не му е необходим разума, а как да премахва шума при подслушване. Кого смята да подслушва? Всеки сам да си отговори!