Коментари - Facebook разработва технологична телепатия | IT.dir.bg
назад

Facebook разработва технологична телепатия

Американската корпорация Facebook разработва методи, които позволяват хора да ползват компютри с мисълта си, без да прибягват до периферни устройства.

Обратно в новината

Коментари - Facebook разработва технологична телепатия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали АКО си облечен, че можеш да чуваш и да предаваш мисли на компютъра? Аз се залепих в тази "СТАТИЯ" за кожата, защото и сега всеки може да псува и да го, хм, отрази мисловно, без да го пише де ...и без такива джаджи като каски, шнурове, адаптери и прочие скенери.

Това никога нема да се случи, и парите са фърлени бадява. Тоя спор вече е воден на високо ниво между Декарт и Кант, преди 3 века, и двамата са се съгласили, че съзнанието е над материята, демек тялото, което носиш, не може да контролира божията искра, която оживява това тело. Тея пасквили са смешни. А че Зукерберг е зиониски идеот, това е ясно. Мелиярдите му не додоха от почтени бизнес начинания, а от зиониски поръчки и следене на клиентите му. Тека и ше пропадне, мархаба идеоте. Бог дава, но в кошара не вкарва....

Зукърбърг и екипът му са много далече от философията, не са им ясни тези теоретични проблеми. Ама нали трябва да имитират някаква дейност, ще си поиграят малко, ще потрошат пари за разработка на поредната нелепа джаджа, базирана върху ЕЕГ и... след няколко месеца може пак да четем същата новина.

То и преди 30 години нямаше масово използване на компютри...Сега отвори сайтовете за работа,дори и на чистачките им се търси компютъна грамостност.Така ще е и в бъдеще,само че ще ти търсят чипче в главата за докажеш че си комуникативна личност.

Сега най-зомбираните ще поискат доброволно да им се сложи чипа.Не за друго, ами за по лесно "общуване" с другите зомбита.

Бахти... зле скалъпените фантазии.

горкото мозъче и хипофиза, а оттам и другите жлези, и ще сте по болниците гаранция ви давам :) на хапченца ел тироксин или еутироск - коят' марка ви избере доктора понеже взима комисионни :) доживот се пият инак идва диабет, проблеми със сърцето - инфаркт ... на фейсбоклукя хич им не дреме

Слагаш алуминиевата шапка - може и каска да позлваш - закопчаваш добре под брадата и си готов, хем и извънземните няма да могат да те подслушват.....

Ама това, мисълта не е поточно нещо. Нещо в превода на тази дописка се губи.