Коментари - Facebook: Всеки потребител ще си има наставник | IT.dir.bg
назад

Facebook: Всеки потребител ще си има наставник

Социалната мрежа Facebook тества няколко нови функции, които ще станат достъпни в близко бъдеще.

Обратно в новината

Коментари - Facebook: Всеки потребител ще си има наставник | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В последно време много се пише за AI-то - как щял да бъде по-умен от хората. Дали пък няма да го "назначат" за "ментор"?

Всички без фейсбук-в затвора :)Приемане на закон за фейсбук :)Префлашване и чипосване :)

Наставникът от ЦРУ ли ще бъде?

Ментори? Това ми напомня реализация на "духовния свят", в който отивали безсмъртните ни души след смъртта на телата - според "Пътят на душите" от д-р Майкъл Нютон.

фаиса е чисто зло. начи няма нищо верно в тия ежедневни медиини напъни от компанията видите ли как се опитваме да подобрим тоя свят. нищо не подобряват напротив до каквото се докоснат го олаинарват. аз имам акаунт само за да играя на табла ( жена ми не знае за него защото сме си казали че ако някои има акааун на феиса начи си изневеряваме а ама пусто съм табладжия...) та има една дузина поне саитове за игра на табла и просто нито един не е да не мами ... начи нито един , просто защо трабва да се изкарват пари и част от тях отиват за феиса инак не си на платформата... стигнала е до там работата че са разбили напълно готината игра. изроди! еи това е феиса другари и другарки! о л а и н а р в а т всичко!

Пълно олицетворение на чалгата в технологиите.

Че е чалга чалга е, но връзката с технологиите е не по-голяма отколкото да кажем на циганьорш-фолка (т.е. БГ чалгата) с телевизионната техника. Просто чалгата се разпространява по каналите, които днешната технология предоставя, нищо повече. Що ги пишат в отдел технологии (не само тук, и в BBC правят същата глупост) не знам.

това е като роднина милиционер роднина милиционер...и тия откриха топлата вода как да контролират хората като в комунизма-нещастници

По езуитски ми звучи с тези ментори.

Нямам и нямам намерение да си правя страница. Идеята е хубава, но не ми харесва възмжоснотта да ме ползват като дойна крава и да събират инфо за живота ми. Данке шойн.

Наставниците ще ме съветват ли вечер като онождам жена ми? А като одим да мочам? А като си пия пърцуцата? Сполай им на фейсбукето, че ще се грижат за мен.

Пак ни пробутват късата клечка! "Заедно с това, социалната мрежа е предоставила на някои Android потребители експериментален достъп до функцията под името Instant Videos. Социалната мрежа зарежда клиповете в момента, когато устройството е свързано към Wi-Fi интернет. След това, например по пътя собственика на акаунта може да гледа видеото без връзка с интернет." Чудесна придобивка! Ако си на ограничен бърз интернет, може да ти го изгорят без дори да се усетиш.

На кого изобщо му пука какво пуска Фесбук. ;-)

Потребителите на Facebook, като цяло могат да се разделят на две основни групи: по природа - едните са стриптийзьори, а другите, воайори...

Facebook е чудовище.След 7 години ползване си закрих профила завинаги.

Ти остави това, но днес за първия учебен ден, класната на сина ми сервира, че задължително трябвало да си направим фейсбук акаунт, защото тя там пускала задачи и информация, към децата и родителите им!... Направо побеснях от това идиотско малоумие, НО нямах избор... Понякога се налага неизбежно да следваш овцете и да си част от стадото!

Закрил. Тъй си мислиш.

Така е! Нищо не е "закрито". Цялата ти лична информация, както и целия списък на свързаните с теб хора вече е в "системата" и е достъпен за всякакви цели... Така че "честито", вече си ИНТЕГРИРАН и КАРТОТЕКИРАН за ВЕЧНИ ВРЕМЕНА!!

Facebook, както и Google са глобални разузнавателни мрежи, подчинени отдавна на щатските разузнавателни служби... Всепризнат факт. Там спокойно можеш да се чувстваш, като чисто гола стриптийзьора на улицата. Да не споменаваме, че на принципа на свързани лица, може да те изкарат, че познаваш и имаш връзка, например с най-издирвани престъпници... А, после ходѝ доказвай после, "че нямаш сестра"...

Защо си мислиш само за американските ченгета? А Вайбър на МОСАД? Яндекс / ICQ / Ксперски на КГБ? И куп подобни... НИКОЙ не може да е в голямата игра, ако не се поддържа от ченгета. Или не е член на някоя тайна групировка (масонска например). Огледайте се в БГ. Кои станаха известни бизнесмени и политици? И допуска ли се някой от простолюдието да тръгне сам нагоре?

Наставници, ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха, не не мога, спрете, после им пускайте и предложение за съпрузи/ги, т'ва след като минат алгоритъм за разпознаване на гейове. После им пускайте информация, къдео и какво да ядат, дали и кога да заченат, кога да ходят по малка и голяма нужда.

Поредната брънка в лумпенизацията на хората... Освен това "Син кит" ще процъфти с тези "ментори".