Коментари - В Германия влезе в сила „Законът за Facebook“ | IT.dir.bg
назад

В Германия влезе в сила „Законът за Facebook“

От 1 януари в Германия влезе в сила законът за борба с подбуждането на омраза в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - В Германия влезе в сила „Законът за Facebook“ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чеки малко, тя не е канцлер в момента. парията й не може да управлева и нема правителство, а тя е безработна, и в преговори за съставяне на правителство. Коя е изоПщо Дзеркел в момента? тя е никоя, партията й нема мнозинство, тя нема правителство, и не е канцлер, не знам кой пише тия тъпизми, осъзнайте се, Дзверкел нема власт и е никоя в момента.

Аз очаквах, че ще блокират тия социални тъпни.

"Блокират" ги вече - депутатка от "АзГ" ще бъде разследвана загдето писала във ФБ, че германската полиция бездейства по масовите изнасилвания от мюсюлмани. Спрели са й и ФБ страницата.

Добра стъпка за борба с новият вид тероризъм срещу демокрацията: Фалшивите новини.

Коя "демокрация" - "власт на народа"!?! Фалшивата ли - тази дето служи само за прикритие на олигархията!?!

Аз не разбрах Оти ручахме жабетата? (що си разрушихме социализма). Ми и. Тан казваха коя е правилната линия и де със затвор,де с глоба,де с увонение наказваха за информация против правилната линия (на партията). Нали се борихме за свободното слово всеки да си каже неговата истина,пък всеки да отсъди за себе си,кое е право,кое не,кое е лъжа,ама му харесва и кое е истина,ама не и вярва. А на такива тролски козяшки отпадъци като dp. Ще кажа: като ми донесете бележка подписана лично от Бог,че сте носители на абсолютната истина тогава ще вярвам на вашите медии и истини". Дотогава сте само една от многото гледни точки,които приемам "за сведение без да съм задължен да им вярвам,както приемам и истината на враговете ви "за сведение" без и на тях да съм задължен да им вярвам. Кой ми гарантира,че именно западните медии казват истината? НИКОЙ,само козяшките изпаднали тролове.

Ми така ще е при т.нар. "нов световен "ред"" - кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, обратните пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става "истина", а дяволът "бог". Накратко новият "ред" е "стария", обърнат с главата надолу.

заради добри намерения цял комунизъм се преглъща, а това е някаква си постна истина ..

На това му се вика електронен концлагер! Ето ви я Европа в целия си блясък. Третия "пол" ви е само малък бонус.

Отнемат ти правото да лъжеш публично, каква мъка ей.

Se taia

Ако си мислиш, че в Русия е по-добре, се лъжеш жестоко. В случая някой чиновник е седял на бюро и му е щукнало, че със забрана ще реши проблем. Такива случаи има във всички бюрократични апарати (без изключение). И не е виновна Европа, или ценностите и. Ако си излизал на запад, ще разбереш, че манталитета на хората от развитите общества няма нищо общо с ориенталския манталитет по тези ширини. Там ганювщината просто не върви, защото обществото проявява нетърпимост към подобно поведение. Там хората съзнават, че имат дълг да допринасят за развитието на обществото/държавата. Тук е точно обратното - всеки гледа как да "прецака" държавата, без да се замисля, че "държавата" това сме ние.

Не знам гледал ли си много немска телевизия но такъв закон не може да мине там без сума приказки и дебати по ARD/ZDF (удобно махнати от каналите на мтел неотдавна). И тамошните приказки далеч далеч не са жалката пародия с която сме свикнали тук от "политици" (които са жалки подставени пионки). Ако някой каже нещо глупаво или даде шанс някому за разумна контратеза просто бива изяден, никога не може да прокара идеята си. Живял съм в Германия достатъчно дълго за да им знам манталитета, никого не оставят да мине метър. Та едва ли е тъпотия като тия които визираш - има ги немалко, любимата ми е ROHS идиотщината с безоловните спойки - а само тя да беше.

ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАТУРАТА!!

Голяма диктатура настава ей, ще те бият през ръцете като почнеш пак да лъжеш, че си гладна баба уж - а си най-обикновен руски трол.

ЕВРОПЕИСКИТЕ ЦЕННОСТИ ГИ КРАДЪТ ТАКИВА ГЕРБЕРИСТИ КАТО ТЕБЕ И НИЩО НЕ ОСТАНА!!

Se taia

Проблема не е самата директива, а прилагането и. Всеки може да каже, че се чувства обект на омразна реч например или "дезинформция". Всичко е въпрос на тълкуване, което винаги е много субективно. По този начин тази директива, може да се използва като бухалка срещу неудобните. Аз също съм против това да се толерират фалшивите новини, но много ме съмнява този подход да е успешен. В дългосрочен план, едно добро образование би било много по-ефективен подход от тази директива.

Щеше да бъде много по-ефективно ако хората в обществото спазват десетте Божии заповеди - законът на любовта и свободата. Но когато хората пожелаят да лужат на егото вместо на нашият свят Създател настава хаос и трагедия, които се опитват да спрат чрез принципите на хаосът. Парадокс.

Има ли божа заповед "не лъжи"? (не знам а не ми се търси, не те иронизирам тоя път :)

ами след като плебеите нямат капацитета да преценят достоверноста на информацята някои трибава да ограничи мисинформацята за да не се разпадне обшеството.

Se taia

Проблема е, че плебеите избират кой да управлява, а това вече води до разпад, защото са лесно манипулируеми и така, някой може да каже кой ще управлява следващия мандат. За съжаление ограниченията никога не са помагали в тази насока. По-скоро би помогнало доброто образование. Така всеки ще може да прави разлика кое е фалшиво. За реч на омразата, просто трябва да се върнем към доброто възпитание и родителите да си поемат пълна отговорност за техните деца. Тогава просто няма да има нихилизъм. Да, няма да стане бързо, но ще е ефективно...

"peгyлиpaнeтo нa cъдъpжaниeтo в coциaлнитe мpeжи", демек, ЦЕНЗУРАА! То не че досега нямаше.

LOL, жалките руски тролове се подплашихте за прехраната си.

Ясно - който не скача, според тоягата, е "руски трол", ЛОЛ.

гледаи ти да се нахраниш и за нас не бери грижа

Абе защо направо не формират едно "Министерство на истината", пък и да направят конвейера направо от IP адреса - в посока "където трябва"?

Люцерна, ако може.

Свобода на словото.... RIP.

Se taia

Поредната тъпотия на някой евробюрократ, който не знае защо стои на работното си място.... Как точно ще се класифицира "дезинформация", след като няма обективен фактор, който да потвърди тази теза?

Има едно много "обективно" определение ... ВСИЧКО, КОЕТО ПРОТИВОРЕЧИ И ПРЕЧИ НА ОФИЦИАЛНАТА ДОКТРИНА НА ЕС.

То ше си има специални чиновници и Мария Габриел ще им организира курсове.

А бе не е толкоещва трудно да се отсее лъжа от истина. Лъжата е крайно време да се инкриминира, днешните комуникации го правят възможно а и необходимо.

и в Русия така мислят, каквото каже Путин е истина, всичко останало е лъжа - лесно е