Коментари - Идва масово закриване на профили във Facebook? | IT.dir.bg
назад

Идва масово закриване на профили във Facebook?

Социалната мрежа Facebook се изправя пред кампания за закриване на профили

Обратно в новината

Коментари - Идва масово закриване на профили във Facebook? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво ! Така ги наказват заради атаките им срещу криптовалутите :)

Добре де, как може от 2008 година да имам ФБ и да не съм споделил лични данни!? Фрапиращото е как гугъл и ФБ работят в комбина за да ти натякват реклами на продукти, към които проявиш интерес и търсиш в браузъра. Инкогнито му е майката, по 2-3 проксита и криптиране. Айде успех аз нямам какво да крия.

- Ако не си пусна снимка на краката до морето, дали ще ме изключат от Фейсбук?

то сураттефтера си е чист клюкарник.

От кога пък регистрирането във фейса е задължително? Никой от подскачаштите тук поплювковци не е накаран насила да си регистрира профил. А, който няма регистрация, няма какво да дава акъл, а да си живее с мисълта, че е много умен и е надхитрил всички.

Не знам дали наистина са два милиарда, еврейски конспирации за надуване на акциите.

На фона на всичко това, пенчовците от фейса колаборират с нашите управляващи и закриват профили, които са докладвани от троловете на управляващите. Моят дългогодишен профил беше закрит, направих нов, който поработва седмица - месец и го блокират за нещо. Естествено не пишат директно за политическо изказване ( критика на управляващите), а някакъв благовиден предлог - че съм споделил недопустима голота, или че споделеното е обект на авторски права. Аз изучавам WEB дизайн и покрай друго намерих и един курс за интернет маркетинг през фейса. Бях привлякък клиенти, даже започнахме платени рекламни кампании с използване на Pixel. От 11 клиенти те закриха профилите на трима, че ужким не били действителни. Явно са докладвани от конкуренцията, пожеже нито в профилите си, нито на страниците те се занимаваха с политика или да са публикували голота. Има процедура според коят да изпратиш твои сканирани дикументи по фейса, но изпратухме - не отговарят и не възстановяват профилите. Междувременно от 11-те ми досегашни клиенти във фейса месечно постъпваха от 900 до 1300 евро. В момента работя по 4 нови. В резултат сега търся алтернатива с използване на интернет маркетинг, така че повече да не се занимавам с фейса. А фейса да си остане платформа за безплатно разпращане на снимки на кафета сутрин, смешни снимки и някоя и друга мацка. Без приходи от реклама за фейса! Призовавам и другите колеги, изправени пред проблема да направят същото! Ай ши им 'ба номерата!!! Колкото за претекста че съм публикувал недопустима голота - постовете заради които бях блокиран бяха споделени от YouTube, чиито правила за допустима/недопустима голота са доста по- строги от тия на фейса, бяха и старички - на година и нагоре в тубата и ако имаше недопустимо досега някой да ги беше докладвал в туба. Всички блокирания са след пререкания с определени тролове русофоби и защитници на ГЕРБ

Троловете, които докладват ако някой пише неугодни да управляващите неща са недосегаеми = както и да ги докладваме, фейса не ги санкционира. Явно имат някаква договорка с Бай Х, който четох, че притежавал акции и от фейса о гугъла.

Добре дошъл в клуба :)

За закриване де :)

Ай хаирлия да е. С'я ФейсФук, утре Америка!

Изтрих си статусите,после снимките и приятелите,накрая остана едно НИЩО.

Даже да е вярно, че има 2 млрд. профили това не означава 2 млрд. потребители. Не всеки профил е активен, а и някои създават безброй профили.

Нищо няма да изтривам. Много се радвам, че някъде по света се интересуват от моята скромна особа.

ОКАЗА СЕ ЧЕ МОСАД СА ПОДХЛЪЗНАЛИ КЛИНТЪНКАТА И ЧЕРНАТА МАЙМУНА :))

Явно за НСвР вече не необходимо овцете да снасят инфо за себе си (имат го от другаде) и ОТГОРЕ са решили да разкарат сурат-тефтера. А може би евреина се дърпа за нещо и е необходимо стадото да бъде прехвърлено другаде (при усукващите се например)?

Всеки нов акаунт носи доларче , две на еврейчето Марк. Това е средство за проследяване и лумпелизиране на населението , вярно че е неизбежно но всички потребители работят за Марк без дори да осъзнават какви дивиденти му носят.

Всяка система може да бъде пробита. Колкото по-сложна е, толкова повече се увеличава опасността от пробив. Всеки знае каква информация остава. Всеки знае каква информация дава. Сега защо Фейса им е виновен? Някой да ги е карал да си правят профили?

Желанието за връзка с приятели, разпръснати по целия свят, не е за пренебрегване.

Нещо не разбрах!!!! Аз получавам email-и от сайтове които не знам че съществуват.....дори съм регистриран при тях да получвам редовно съобщения.....получавам ги заради ей такива чифути като смукърбърк

За да нямаш спам се изисква спазване на лична хигиена при ползването на Интернет.

Поинтересувай се какво става в училищата. В 90% от случаите даскалите дават и искат инфо на/от младите зомбита във ФБ.

Най-накрая глупаците осъсзнаха,че са глупаци???!

Не зная как става закриването. Аз моя профил го закрих преди около три месеца, а още получавам покани за разни неша, тагвания, постоянни предложения за нови приятели, които никога не съм и виждал и т.н. Получавам тези неща в пощата си. В общи линии май закриване няма.

Ами слагаш шибания гъзбук в спам листата и готово......

Има си едно правило в психология десетилетки преди да се появят Фейсбук и подобните му - човек пази личната информацията за себе си, защото тя позволява да бъде манипулиран от останалите участници в обществото. Дори частни лица. Как изглупяха иначе умни хора и се вързаха на тая въдица - ами с помоща на психолози, както се видя. Провокираха ги - заложиха на низки страсти - самохвалство, спортна злоба, завист, алчност, суета и т.н. Тия пристрастените и да им кажеш, че Фейсбук се готви да им изяде бъбрека(образно казано) пак не могат да се откачат - пристрастени са. Щом има пристрастяване, значи е работено професионално.

Хаха, Качихте ди доброволно личния живот там-снимки на семейство, какво харесвате, какви са хобитата ви, какви са възгледите ви, снимки от кенефа, снимки на детето по памперс, снимки на маникюра, снимка на татуировката, снимки до чужди коли и т.н. Душевно бедни хора подхванати от някаква мода , водят паралелен живот във фейса, с единственото желание да изглеждат по-богати,поуспяли, по-модерни. И всичко това те са направили доброволно. Пък сега изтекли им данните. Смешна жалка картинка.....продължавайте да си споделяте личния живот със сулю и пульо

Тази дъвка на ЦРУ се спука , сега и най-голямите глупаци разбрах,а че е балон и приказите за милиарди капитализация са измишльотина. Това е просто акция за събиране на информация. Бягайте от тези сайтове.

И кво? Можеш да се самоубиеш, можеш да си смениш гражданството или името, да си направиш пластична операция ама не можеш да си изтриеш фейсбук-профила... Ако някой още вярва, че тоя риж смешко управлява Фейсбук, значи е меко казано наивен.

Май се оказа, че социалните мрежи много пречат на Демокрацията, което е много странно, защото нали Демокрацията казва, че Свободата на Словото е един от нейните базови принципи. Т.е. - днешната Демокрация е обикновенна Диктатура.

Грешиш. Свободното слово е като ядрената енергия. Колкото и да е хубаво, в лоши ръце може да се превърне в оръжие за унищожение.

От "Осанна" до "Разпни го" има само една крачка ...

И Skype нямам и Viber нямам и WhatsApp нямам и ICQ съм нямал и Facebook нямам и Instagram нямам и въпреки това целия свят знае за мене! Неща дето и аз не ги знам! Явно е достатъчно само някой приятел или близък да има нещо общо с гореизброените неща и вече си разконспириран и си имаш досие къде ли не!

Аз не зная нищо за теб ;) Явно целия ти свят е много малък и е съставен само от теб :)

Не просто се оказа, че наскоро с моя снимка в Linked In имам профил! Нито съм правил профил там нито снимка на никой съм давал! После се оказа, че снимката е свалена от FaceBooka на една приятелка и сложена в LinkedIn. Ta ...

Простотии.

Изтрих го преди 1 година.Това нещо създава само проблеми ,губи време и те натоварва психически

Сварка!;) И аз уж за малко го спрях, пък ми хареса без;)

Въх и сега какво да прая. Да си си напраа профил та да има какво да трия или да им тегля една майна и да си остана без профил както е било винаги до сега. Аман от воайори и ексхибиционисти фейсбукаджии.

И на мен това ми мина през главата, ама недей. Едно време имах профил в LinkedIn и доста зор видях докато го закрия. Пък и само докато го помиришеш FB и ще ти запомни колкото докопа информация и послед само ще се прави, че е изтрита.

Какви грешки, бе? Фейсбук бил измислен от някакъв си недорасъл мухльо, който стана милиардер. Глупости! Фейсбук е създаден ТОЧНО ЗА ДА СЕ СЪБИРАТ ЛИЧНИ ДАННИ, при това напълно доброволно, щото огромната част от хората са просто тъпи.

ЦъкъБургера гризне дръвцето накрая, а ЦъРвУ-лите ще требе да си търсят нова подлога.

По-голяма от тебе надали ще намерят.

О-о-о ето първата безработна подлога! Споко ве соросоид, на околовръстното има работа за теб. Знаем че сте спецове.

Едва сега ли разбрахте вредата от тая ШПИОНСКА СОЦИАЛНА МРЕЖА!? АМИ МИСЛЕЩИТЕ ОТ ГОДИНИ НЕ СМЕ ТАМ!!!

Вече 8 години ! Едно от най-добрите ми решения.

Никога не съм имал ФБ. Винаги съм знаел, че на публично споделената лична информация не се знае къде ще й излезе краят. Има порядъчна вероятност твои приятели след години да ти станат зложелатели и с нея ще им е по-лесно.