Коментари - Как да изтриете своя Facebook акаунт | IT.dir.bg
назад

Как да изтриете своя Facebook акаунт

Как да изтриете профила си във Facebook и каква е разликата между дезактивиране и изтриване? Ще ви отговорим на тези, а и на други въпроси.

Обратно в новината

Коментари - Как да изтриете своя Facebook акаунт | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фейсбук е върхът на лицемерието и фалша, но в някои случаи, безупречен барометър за хората и тяхната същност. Аз лично бях разочарован от човек, когото познавах преди години и поставях на висота. След като видях профила му в социалната мрежа и неговия егоцентризъм, човекът се стопи пред вътрешния ми поглед и заприлича на гном.

Ами да не използваме изобщо интернет,да продадем компютрите си,да се откажем от смартфоните и да отиваме на село да си гледаме овцете...

Да, защото точно смартфоните гледат овце в момента. Гледа като овца, ходи като овца, прилича на овца, що е то? (Човек 2k18).

Идеята ти всъщност никак не е лоша. Не знам на шега ли го казваш, но се замисли че наистина е така. Живот сред природата, здравословна храна. Какво му трябва повече на човек. Аз лично ще направя както пишете, при това съм млад образован човек.

Който иска да го трие,аз няма да го изтрия и без това няма,кой знае каква информация за мен... На управляващите света е добре хората да не се обединяват в социалните мрежи и атакуват по всевъзможен начин...

За пореден път ще разкажа как бях шпиониран в Интернет: Преди години, когато имах профил във "фейса", на екрана започнаха да ми се появяват рекламни съобщения: "Кликнете тук, за да видите как да увеличите пениса си". Бях потресен! Как са разбрали, че имам малка пи_ка? На никого не съм казвал, а дори и от уволнението не съм се къпал в обща баня! Както и да е - поръчах две опаковки и охооо - сега да видиш! Междувременно си изтрих профила. След време започнах да получавам друго съобщение: "Ако имате проблеми с ерекцията, кликнете тук". За това пък съвсем на никого не бях казвал! Оказа се, че не Фейсбук, а браузърът бил виновен... А бе, Интернет си е опасно нещо. Следи те и знае всичките ти тайни! Че и отвреме-навреме току ги изпише на екрана :(

/help/delete_account от тоя линк се трие безвъзвратно фейсбук профил. Следват се инструкциите, изтрива се и Казва ти че 16 дена не трябва да влизаш от никъде, и след този период вече ще сте без фейсбук профил. И имейла и телефона са свободни за нова регистрация после. След изтичане на този период през който в никакъв случай не трябва да влизате обратно. Макар че и да направите грешката да влезете то няма да ви логне директно а ще ви запита наистина ли искате да откажете изтриването на профила, т.е. ще трябва допълнително да цъкнете, така че няма опасност. И да искате да възвърнете профил след изтичане на тия 16 дена след изтриването няма да можете тъй като няма да има нищо и няма какво да върнете просто. Всичко е безвъзвратно изтрито. Нямате профил.

Лично съм трил 4 профила от този линк. Изчакваме си търпеливо да минат тия 16 дена и после пробвам да проверя, обаче ни от сайта става ни от имейла. Не съществува такъв профил казва. Имейла е свободен за нова регистрация.

Същото важи и за тези които ползват Андроид телефони, само че х10

Във ФБ пишат само антисоциялни типове и тиа с малките инструменти и комплексарчетата

Хмм, на мен ми разправяха простотии от рода че ако нямам FB нямада ме наемат на работа и други подобни тъпни. Е нямам, няма и да имам - а на овцете бееееееееее да го духаатееее кат сте тъпиии галфониии

Кой ти ги разправя тия и за кой град става въпрос? Що за глупост. Да не говорим че в някои държави хората имат само профили в туитър не и във фб.

е много ми е интересно като си махнете великите снимки и мисли рецептите за торти като ви остане профила празен има ли значение дали е изтрит а и като не влизате дори да са ви запаметени данните някъде какво ще се случи тези са събирали данните за да знаят какво послание да ви пуснат като не го четете се едно нищо само много приказки по въпроса много сте велики и вие и снимките ви на шопски салати

По принцип ФБ е за дебили, които трябва да се радват, че им е предоставена възможност да се изявяват.

Аз как да се изтрия след като не съм се записвал у фейсбоклука?

Взимаш една гумичка и действаш...

Най-много ме изненада, че имат всичките ми абонати от телефона с номерата им. Това чрез Месенджъра ще да е станало, защото с много от тях не сме приятели във ФБ, а някои дори и нямат профили там.

Ми тия където не щат да им се взимат данните да не пишат във Феизбук Що си слагат снимки и казват къде са Шерват си профилите всички да ги виждат . Като се тегли приложение за Андроид винаги трябва да се съгласиш с много такива неща -да ти ровят по телефона да гледат снимки да гледат телефони и всичко за собственика.

Овцете първо дадоха цялата си информация, после тръгнаха да трият профили. Има голям процент хора, които ако им кажат "по талавизора" да се гръмнат, без да мислят ще се гръмнат.

Нищо не се трие от ФБ. Имах акаунт който бях изтрил преди 1-2 години, при създаването на нов със същия мейл и телефон както беше при стария и всичко се възстанови :)

Защото не си го изтрил а си го деактивирал само. :) При деактиващия и след години може да си го активираш пак. Но ако искаш да го изтриеш безвъзвратно,както пише Ако сте убедени, че искате да изтриете своя акаунт от Facebook, то може да цъкнете тук. сайта на фейсбук и /help/delete_account отваряш този линк, следваш инструкциите, казва ти че не трябва да влизаш през следващите 16 дена, нито от сайт нито от поща, от никъде, цък триеш и от 17-тия ден нямаш нищо вече. Изтрит безвъзвратно. Никакъв фейсбук профил. На 18-тия ден влез за по сигурно, и няма да можеш защото няма такъв профил. И може да си регистрираш нов фейсбук профил със същия имейл и телефон. Аз съм го правил. Но първо изчакваш да минат тия 16 дена след изтриването. Мине ли това време, после вече нямаш профил, изтрит безвъзвратно,завинаги и имейла ти е свободен за нова регистрация.

Живей с тая утопия

То от личния компютър трудно се изтриват данни, а какво остава за facebook :)

Господина, който е писал този "наръчник", дали е пробвал да изтрие профил някога? Защото аз съм. Моя го "изтрих" преди 2 години. След последните разкрития реших да пробвам да се логна с имейл и парола. Познайте дали успях да се логна? Точно така - да. Познайте дали всичко си беше там? Пак познахте - там си беше...

За едни Фейсбук, за други ФейсФук!

А за всички - ФейсФък (FaceFuck).

Така или иначе, информацията за Вас е стигнала където трябва! И да си изтриете профила, все тая ... По-добре се радвайте на снимките на близките си и с едно наум какво пишете в коментарите!

Прочетох всичко това на моИте оффци и без малко пръча да умрЕ от смех ;) Вика - теа дека мене за канарче ли ма имат у фейсбуко, беееее! Вика още, че он безрезервно им верва на фейсбуко, ама най много че им поверва га му паднат онеа "работи" - нищо че му се клатят откак се е родил ;)

Само за протокола - оФТСИте си имат коч. ПръчОТ е за козите :)

Преди години си изтрих профила заради злоуптреби. Две години ми го "нямаше " и извенъж започнаха да ми пълнят пощата със съобщения от този профил. Как го активираха не ми е ясно, но информация която не искаме да се знае само устно и на флашки. Нищо ценно или което може да ни докара неприятности не трябва да изтича в интернет.

Това може да го изтрие само една глобална термоядрена война.

Нека ви е ясно че никъде нищо не се трие. Просто се премахват линковете към тази информация, но тя си е там. Никога нищо не е изтрито на гооглете, ФБ и другите подобни среди.

Бих посъветвал FB потребителите да не се притесняват толкова как да си изтрият ъкаунта, колкото как да изтрият информацията, с която вече съм се сдобил.

Не разбрах! Ако "информацията" която съм им набутал за себе си е фалшива, трябва ли да я трия? Защо? Нека да си я начукат в главата и да помнят, че има и по-умни от тях.

Ами ако информацията, която аз съм набутал за теб, е истинска? Пред винкела няма умни и глупави.

Че откъде ще я вземеш, като не съм ти я давал? На мен ли ще вярват или на теб!

Много съм начетен по безмислени теми.

И след всичкото това, най-отдолу под статията пише "Стани фен във Facebook".

Хахаха, не бях го забелязала :D