Коментари - Дронът на Facebook се е разбил | IT.dir.bg
назад

Дронът на Facebook се е разбил

Експерименталният дрон за интернет на Facebook се е разбил още при изпитанията.

Обратно в новината

Коментари - Дронът на Facebook се е разбил | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като я гледам по снимките тая огромна RC играчка виждам, че функцията кацане на земята не е конструктивно предвидена. Нормално е да се очаква, че тази летяща антена с дистанционно управление и автономно захранване ще се разбива при всяко съприкосновение със земната повърхност. Ако концепцията е 'пускаш фърчилото и забравяш' - убаво, но има още бая работа по нея. п.п. Инак сичкото е голема тъпня, те 'ората нема к'во да ручат, он Цукебрък, 'ше им носи интернеда с аероплани, да се връзват и да му пращат лайкове от Хондурас и пустинята Гоби . . . ама технологии - 'ше те намерят и 'ф' отвъдното, за да ти рекламират шарени шитни!

а дано да земе и целия фейсбоклук да се гътне

Тоя тъпък няма ли да разбере, че такава дума "безпилотник" на български няма!

Дзуки Дзуки....хората са го измислили отдавна...казва се сателит на ниска геостационарна орбита...кви са тия тъпни летящи крилца и прочие шитове...че и някакъв лазер....а като е облачно времето кво ще го праите тоя лазер...да не стане интернета ви като dial-up услуга.

лазерът ще е инфрачервен и ще минава през облаци

Инфрачервен лазер - леле! Знаеш ли какво е оксиморон? Какато и да е, лазера ще си е баш лазер, от най-силните, щото който не иска да се логва у фейса и да праска по минимум 100 лайка на ден, бате Цуки ще го пържи с бластерите и т'ва е - ако ти харесва!

Но пък руските дронове, осигуряващи интернет си летят безпроблемно, нали?

Бате Зуки що не си гледа клюкарника, ами тръгнал с истински неща да се занимава?

Съоснователят на компанията Марк Зукърбърг обяви през юли, че тестът е успешен. - излъгал е, щото иначе акциите му ще поевтинеят.

Нищо, всяко начало е трудно - следващия път ще успеят. Цяла НАСА малко ли совалки разбиха и никой не се изненадва.

Измислил го американеца, ееей!

а бе къде са ракетните тролоспецове да обяснят защо е паднал дрона

Едно е да пишеш код за сураттефтер, друго е да конструираш самолети. Дори и да имаш парите да наемеш конструктори, липсва ти едно важно нещо - рутина и опит. Това нещо го имат Боинг, Еърбъс и пр., ПРОИЗВОДИТЕЛИ на самолети. Те няма да допуснат в прототип да лети в неподходящи условия. Но акционера Цъкърбърк като каже- айде работете по-бързо, защото ви плащам, и така става. Същия смех и оня другия визионер - Елън Мъск. Признава му се успеха при ел.автомобили, но едно е да направиш електрическа карета, съвсем друго е да летиш в космоса.

Що, кво им е на ракетите му? Гърмят ли кво? На правителствените агенции от Вашингтон до Москва не гърмят ли?

Опит се трупа с упорит труд и поука от направените грешки. Ако всички разсъждаваха като теб, светът щеше да живее още в каменната ера, щото никой няма смисъл да опитва да прави по-хубави каменни брадви от вожда на племето (образно казано)...