Коментари - Facebook променя бутона ”Like” | IT.dir.bg
назад

Facebook променя бутона ”Like”

Синият Like бутон на Facebook, който мнозина вече са забелязали на някои уеб страници, ще бъде въведен постоянно във всички сайтове. Разработчикът счита, че експериментът с новия дизайн е успешен.

Обратно в новината

Коментари - Facebook променя бутона ”Like” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най после дълго очаквания момент настъпи ,новия бутон дойде, вече живота ми се осмисли напълно...

да им се невиди и бутона. тази вечер фейса е много зле

Ще ни дойде добре един бутон "Hate".

Дето се вика и грам не си падам по сурат тефтера,ама ми стана смешно за новия бутон. Абсолютно същото е като "Нашата бира е с нов етикет " . И това трябва да преполага ,че от етикета ,бирата е станала по-приятна. Както и новите кутии на цигарите. Само се питам,понеже цигарите и бирата в такъв случай си вдигат малко цената,на фейсбука какво ще му се дигне ?!

Та, като заговорихме за бира ;), сетих се за един слоган на една такава: "Имам си една мечта..." :) Силно се надявам да се повиши числеността на тези, които НЕ използват само символ или изображение, за да комуникират. Истинския живот е извън Нета!

Две седмици без фейсбук профил, и се чувствам толкова свежо !

Кажете, като на невеж, сега, кой е новият и кой старият. Горния, сивият е стария ли? Щото то аз долния синия съм го виждал и друг път тук-таме.

така "цифровото изживяване" ще е още по-пълно !

Изключително важна новина! Ето това ще промени целият свят!

на запад много яко играят с някой абстрактни понятия и от това правят яко пари, но това е нормално за америка най-вече. Т.е. към темата аз предлагам радиуса на бутона да не е 4px a 6px с което се намалява общата площ на бутона но затова пък формата става по-заоблена което от своя страна напомня подсъзнателно за приятни женски обали с което ще се стимулира потребителското преживяване и ще доведе до стимулиране на желанието за казчване на съдържание в сайта и от там повече долари на брой акция ...

Съчинил си пълни глуспости!

ако бързаш да се хванеш за нещо са наистина глупости ако се замислиш малко ще разбереш, че всъщност доста иронично изказано но съм прав