Коментари - Зукърбърг не иска ”не харесвам” във Facebook | IT.dir.bg
назад

Зукърбърг не иска ”не харесвам” във Facebook

Основателят на Facebook Марк Зукърбърг се обяви против добавянето на бутон "не харесвам" (dislike) в едноименната социална мрежа.

Обратно в новината

Коментари - Зукърбърг не иска ”не харесвам” във Facebook | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цуки, сложи бутон "да ти пикам на фейса". Много ще е популярен.

А бутон "I HATE Сурат Тефтер" или "Ми Но Лайк". Аре у лево с тая тъпня... Отивам да се ТАГНА магарето за кола, че статуса ми е ОЛИГО-Май-Френд.

Човека си е създал програмата и ще си слага каквито си иска бурони.А вие си плюйте тъпи нещастници, щото само това можете. Не сте създали нещо дето да можете да продадете и за 5 лева.

neXus

Само като видя тая отвратителна еврейска мутра и загубвам апетит за вечеря.....

Хайде пак прословутата българска завист................. Не търпиш хора, които са класи над теб, нали? Приеми, че не си толкова умен и интелигентен, хората са различни.

neXus

Що, твоята представа за успял и цивилизован човек е да крадеш лични данни и да ги продаваш на рекламодателите ли? Да слухтиш по профилите и да докладваш на хамериканските агенции? Много ти е извратен моралът, човече. И въобще правиш ли разлика между възмущение и завист?

Като гледам каква полемика се разгаря, май съм пропуснал кога са го направили задължителен. Що не съобщават, не знам, аз от 2 седмици само влизам да видя дали някой ми е писал и да лайкна малко снимки с пички... Казвайте ги тия неща, сега ще ми дойде глоба, че не съм споделял достатъчно...

Защо не каже кой му възложи "проекта" Face-book?!

Този фейсбук и без този бутон е абсолютен боклук-нормалните хора не ходят там да ги шпионират работодатели и идиоти!!

Идиотите са тези, които не могат да си настроят профила така че да не го гледа щяло и нещяло. А за службите - ти ми кажи коя онлайн комуникация не се слуша и как точно реши, че Фейсбука е най-зле.

А аз питам има ли демокрация в САЩ или всичко е ала-бала. + за да - за не

сега на кой въпрос искаш да ти отговорим "има ли демокрация в САЩ "? "всичко е ала-бала"? Поне като задаваш въпроси, формулирай ги правилно

Човекът пита "едното или другото" и българинът масово отговаря "не" :)

Правилно цуки няма да питаш хората какво искат я. И аз не те харесвам ама кой ме пита. ;):):)

Еврейски мишок си ти цункърбък!

Kalin

ми да махнат тогава бутона харесвам защото така човек едностранно може само да изрази отношение за нещо а доста често има неща които са отврат и негативни и човек не може да го отбележи а само подмине но то продължава да виси там.

То и като не го харесваш пак си стои там. А още по-лошо е, че ти стои и в главата.

нищо общо с тайните служби - просто на някои "звезди" ще им се прииска да гръмнат, ако под снимките се появи бутон "не харесвам"(или "hate" - за какъвто не малко мечтаят)

Абе и това еврейче се извъди голям бизнесмен. Добре, че е ЦРУ, за да стане фейсбоклук толкова голям. Най-добре ще е да си изтриете профила в тази "социална" мрежа.

За какво им е на ЦРУ такъв бутон..?!

За да знаем какво не харесваш. Като попаднеш при нас в центъра за мъчения (който уж закрихме), ще те натискаме последователно по бутоните харесвам/не харесвам, докато си изпееш и майчиното мляко! ;)

(който уж закрихме и всъщност даже нямахме)

Зукърбърг или путин?няма не искам....

dislike

Нямаш право да не харесваш.

няма да сгрешите ако махнете и бутона like, напълно безмислени неща. Хич не ми пука ако някой харесва или не харесва нещо.

не тебе не ти пука ама на рекламодателите - да защото броя на лайк определя цената на рекламата.

аз реклами не оценявам, трия без да се замислям. Виж американците сигурно мислят другояче.

Това с рекламодателите бих казал най-малкото е доста съмнително. Няма да навлизам в подробности, но поне 2 месеца след като си купих телефон гугъл упорито ми поазваше реклами на сайтове за телефони. Познайте колко полезно е било това за реклмодателите, за рекламните площадки и за самия Гугъл. :-) Също толкова безполезно, колкото и за мен. :-)

човека е прав. това е бизнес организация и това са го помислили добре, че е полезно за същата. решението им е добро за бизнеса им.