Коментари - Facebook може умишлено да източи батерията на телефона ви | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

*Всички телефони и компютри за потребителите са така направени на ниво системен софтуер, процесори, хардуер за радио обмен, операционна и приложения, че да източват първо всички метаданни и данни за ползвателите, за да може голямия педо-сатанизиран елит и техните ХайТек компаниите да слухтят и профилират узерите, които стават лузери след като им научат всичко и анализаират поведенческите им модели, от там на сете роба е готов за управление. Изключение от това може и става само когато усера преди да пипне това "шпионскоЩ поколения джаджи е учил много добре от несистемно достъпни източници за капаните на съвременните технологии и как се прескачат, бъгват, объркват или тотално неутрализират. Нивото на следене и подлушване от много години вече се извисява до невъобразими за обикновен потребител висини. Хората са тотално предвидими кукли на конци за елита педо-сатанисти и технократи-психопати."

Изобщо не съм учуден.

Я неам фацебук.

Кодът на Фейсбук представлява само сензори за събиране на информация и дейтъмайнинг. Това е и основната му функция и предназначение да не смятатте, че е проектиран и направен за слабоумните ви статуси и простотии.

Фейсбук източва живота на милиарди потребители.

Facebook ползвам за унивесрсален log in . Почти нищо лично не публикувам . Той е на десктопа , така че , номерът няма да мине .

Който е достатъчно глупав, за да си инсталира подобно приложение на телефона, си е за негова сметка.

Добре, че не ползвам лайняните им продукти.

за да те познават по-добре от самия теб.

Може, ама няма как, защото съм деинсталирал приложението им. хахах :-)

Първото нещо, което точи Фейса е мозъка!