Facebook променя името си след седмица

Компанията иска да покаже, че ще еволюира в метавселена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФБ не просто НЕ прави всичко да опази информацията на потребителите си, ФБ гледа да я изтъргува безогледно и изгодно за себе си.

И кой как ще влиза с паролите си от фейса

Най-добре да е Assbook, защото само задници останаха там.

Fakebook превод на български е "фалшиа книга" това ще е новото име...

Както всяко нещо и от фейса има и ползи и вреди

"Ass-shit"

Ех, грамотността на авторите ви пада главоломно - книжовният глагол е "оценява", а не "оценя". Редактори нямате ли или не ви е важно?

Когато очичките на бай Зуки се сринаха за няколко часа усетих щастието от светът без фейсбук - такъв, какъвто беше преди ние сами да му придадем една измислена важност само защото видиш ли ни свързвал с хората и ни давал поле за изява. Нищо подобно. Фейсбук ни свързва с тези, които са далеч и ни разделя с тези, които са до нас. Деактивирах акаунта си без грам угризения за спомени и контакти. Нямам намерение да участвам в болната амбиция на един тежък психопат да владее свят от щастливи роби. Животът е Божие дело и е добро. А дяволът създава двойници-алтернативи, на всичко що Бог е създал, за да погуби човека.

Бре! Всичкия тролетариат стана набожен.

Всичкия пролетариат все бичи у фейсбук, чака лайкове и столква. А да и споделя картинки за късмет

Браво

Махнах от сайта си всичко което е на тези глупаци. Фейса отива в историята.

И Марк Зъкърбърк се разболя от болестта на славата и претенциите за могъщество... Задачата, която са му поставили, е ясна – да се държи в подчинение и контрол светът! След виртуалните образи и секс, ще дойде редът на виртуалната храна... Това ще изяде главата на тези, които днес се смятат за свръхчовеци и дори нещо повече...

Трийкате, а!!!

Това малко като нов бардак със стари к* ...

Duhast шекерджийски! Никога не съм имал и няма да имам акаунт в този клозет. Съжалявам всичките му потребители, както и тези на туйтър, тик-так, телеграм, инстаграм, вконтакте, тиндър, гриндър и всички останали малоумни ""социални"" мрежи...

Разработчик дивелопър ли ще рече?

Нали, къде-къде по-добре е да ползваме хубавата българска дума дивелъпър. Тия в статията много старомодни се оказаха, ще ми ползват думи от 19-ти век.

"Разработка" в България е мръсна дума - свързана е с Държавна Сигурност от Тошово време. Така, че - изказването си има смисъл. А иначе - драснипаликлечица е за тебе.

Аз вече не ги ползвам тея боклуци. Обаче сега със сигурност няма и да се докосна до продукти и услуги на тея психопати. Точно това ще ни затрие от света

Психопати! “Ще можете да: ПЪТУВАТЕ,ЗАБАВЛЯВАТЕ,СРЕЩАТЕ С ПРИЯТЕЛИ,ХОДИТЕ НА ПОЧИВКА...ВИРТУАЛНО”!!! А ЕДИН ДРУГ ПСИХОПАТ,ЩЕ ВИ ХРАНИ СЪС-“СИНТЕТИЧНО МЕСО”!!! СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

То всичко искат да е виртуално а ти да си послушна уФсЪ която да стрижат. Гледайте Black Mirror ...

Предлагам българското име "Сурат-тефтер"