Коментари - Facebook пусна приложение за анонимно общуване | IT.dir.bg
назад

Facebook пусна приложение за анонимно общуване

Най-голямата социална мрежа в света Facebook представи приложение за анонимно общуване "Rooms".

Обратно в новината

Коментари - Facebook пусна приложение за анонимно общуване | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

анонимно във фейсбоклука??? Че паднем! Това единствено значи че вече могат в реално време да намират айпи-то ики мака кой си чати през акаунтите им било в боклука или в гугъл , яхуу или М$...

Dir.bg имаше JAVA лафчето...ся що го няма?:)))...еххх, какви времена бяха..осъмвахме в JAVA-та:)))

Подобна платформа "ЛАФЧЕ" имаше и в ДИР БГ-то ама полека-лека загуби популярността си задари модата с фейсбука. Иначе не беше лоша.

ЛАФЧЕТО още си го има, само че там са останали само Iv, Санда-0гнив0, серсема, Боби-петела, lil, Любомир и петък.

Нищо не пречи и сега с името Тотю Пиперков във ФБ да стои примерно Снежина Боева. Е? Каквито снимки иска такива ще си сложи. Като иска винаги може да извести познатите си с кое име е във фб.... :-)

Вдъхновили се от 90-те години... По-голяма технологична глупост не бях чувал... Все едно 90-те години са били преди столетие.

Ако искате анонимно общуване не ползвайте компютри. А ако много държите да ползвате компютри - ползвайте само такива, на които инсталирате "чист" софтуер и TOR/Bitmessage.

Пак ли почнахте с тази параноя? Като не искате да ви следят, не ползвайте: телефони, компютри, смартфони... пишете си бележки с шифър и ги пращайте по пощенски гълъби. Може да си комуникирате и с димни сигнали, флагчета и фенерчета :) Най-добре... станете овчари, както призовава Тиквата Слънце и не се занимавайте с технологии и други такива "творения на Сатаната" :)

това че страдаш от параноя не значи че те не те следят...

Заглавието е оксиморон ...

Kalin

Това повече ми прилича на някаква история на американските разузнавателни централи.Анонимно е само привидно;-)

Да де. Който не иска да "споделя" във Фейсбук, ето му "анонимно" място - важното е всичко "споределно" да се сподели и с чичо ви Сам или поне с някои среди.

Анонимно е колкото е анонимен Google, МС и Апъл - всичките са "анонимци", да.

Анонимно е само за чатещите, но не и за службите. Това си е чисто и просто IRC с ново име и малко натруфено като за 21-ви век. Като с модата, всичко старо се превръща в един момент в ново.

фаце и анонимно вярвате ли ? анонимно ще е само за обикновения потребител ;)

Ще има въпроси ASL, както едно време? хахах :-)