Коментари - Сноудън: Под маската си Facebook са шпиони | IT.dir.bg
назад

Сноудън: Под маската си Facebook са шпиони

Facebook е компания за наблюдение, която е маскирана като социална медия, заяви бившият агент на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън.

Обратно в новината

Коментари - Сноудън: Под маската си Facebook са шпиони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За англосаксонския свят нищо не е лъжа, ако изрично съдът не го докаже! А съдът там е везна - който сложи по-тежка пачка, печели!

Защото за българския свят съдят по съвест. Присмял се щърбел на хърбел.

Se taia

Да си чувал за презумпция за невинност? Тя не е само за "англосаксонския свят" и не е нещо лошо. Но на тоталитарния Ганю свикнал да съди без доказателства тя е нещо непонятно.

Презумпция за невинност, викаш? Измислил го наглосаксонецът! Жалко, че е забравил да го обясни на леля ти Търиса. И други хубави неща е измислил. Случайно да знаеш как се вика по тяхному на kangaroo court ?

Фейсбук, Скайп и т.н. каквото дали.

Тоя пя смешник! Отишъл е в държава където следенето е национална традиция. При това не само следенето, а направо държавния терор. А пък в Китай пpез 2013 г. пpавителcтвото пpедcтави cxема за контpол над жителите си c названието "cоциален кpедит", cпоpед която вcеки гpажданин е cледен, оценяван и наказван по опpеделен кpитеpии. Дъpжавата има доcтъп не cамо до вcички дейcтвия в дигиталното пpоcтpанcтво, но използва и pазлични подcлyшвателни ycтpойcтва и камеpи, за да пpедпази cтатyквото и да дъpжи милиаpдите cи жители под контpол. В момента над 10 милиона дyши им е забpанано да пътyват c влак или cамолет, както и да напycкат Китай.

Еми, китайската соросоид е многобройна. И след неуспешния майдан на Тянън Мън ги държат изкъсо. То де не е тука както сте се разпищолили и по американска защита водите страната към унищожение.

Проблемът е, че САЩ и останалите демократични държави претендират, че не правят такива работи и остро осъждат онези, които ги правят. Лицемерието дразни един вид.

Se taia

Да, и FB ще си платят след тези разкрития - доста Дали ще има осъдени на затвор, не мога да гадая, но лично и аз съм за затвор за подобни схеми.

и коя държава не следи гражданите си както и пебиваващите на територията? Светът е пълен с боклук.-..

Фейсбук ми спря 2 акаунта защото си изтрих личната снимка и нямам никаква лична информация....:) Фейсбук ми отправи пряко съобщение за 2-та профила: да им изпратя копие на личните си документи за да ми отблокират профилите. След не по-късно от 10 години без акаунт в социалните мрежи, с разлини нива на достъп за потребителя, няма да имаш право да работиш, храниш, учиш, поръчваш и купуваш. Основния критерий ще е твоят социален профайл, който ще се определя от изкуствен интелект. Оруел ряпа да яде!

може да са шпиони но парите са идвали от ЛУКОЙЛ!!!!

Както казваше един - "Под маската на глупеца, извършва сатанински действия".

То поначало, т.нар. "демокрация" - власт на народа е само маска за демоНОкрацията, власт на демоните.