17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фейсбук

Сиреч трием всичко което не е изгодно за някой :)

В руската версия на фейсбоклук нар. "В контакте" няма такива шизофрении

Свобода на словото по Хамерикански

Само така, Войната е мир, Свободата е робство, Невежеството е сила! Юдеи-Семите от НазиБук ще се погрижат за Вас!!

Едно време нямаше начин всеки малоумник да се появи по телевизията и да дрънка глупости. Сега може, благодарение на продажни журналя. А фейсбука даде неограничени възможности на всеки, който може да си позволи достъп до интернет да ръси тъпотии и да увлича подобни на себе си. Благодарение на него лъсна масовата простотия и неграмотност. Сега ясно се опитват да замажат гафа и да ограничат нискоинтелигентния електорат да се вживява.

Остана ли някой нормален човек, който да го ползва това недоразумение?

Аз го ползвам за вход за други сайтове , за да не помня много пароли и имена на профили

Крайно време беше.

Хах комунизма се завръща, нелегално цензуриране по BG зaкoнитe. Това е за тези псевдо "демократи" които още не са разбрали как лошо са подлъгани.... няма да ни спрът.

"Facebook въвежда нови регулации в България..." - пука ми на твитера за опитите за цензура и политкоректни новини. Нито имам сураттефтер нито твитер нито смятам да имам.

Е, крайно време беше..

Има си простичка дума за всичко това и те я - ЦЕНЗУРА! :)

Протестите ще продьлжат докато не паднат тия от власт Фейсбук е много удобна платформа когато става дума за организиране на бунт срещу едно правителство. Не забравайте че ще има избори и тези там още от сега затварят всички социални мрежи които са техен враг. Това показва какво е един бьлгарин извьн политикатал Всички неграмотници са политици. Продавачи собственици на бизнеси от всякакьв тип кьдето искат да внедрят техните интереси чрез политика или фалирали които нямат друга алтернатива.

Пак ще духаш супата тъпако но поне си свикнал и така ще я караш

Когато хората си затворят акаунтите в скапаните социални мрежи и техните кинти от реклама спрат, тогава ще ги видим на какви ще се раздавам гадни копеленцa.

Хах комунизма се завръща, легално цензуриране. Това е за тези псевдо "демократи" които още не са разбрали как лошо са подлъгани.... Поне в България и Унгария човек можеше да се изкаже, няма да ни спрът.

Аз не харесвам демокрацията и демократите, ето защо никога не съм имал фб. Предлагам на всички съмишленици никога да не стават клиенти на тази платформа и на подобните на нея. Не е смъртоносно. Последователен съм в това си решение, никога не съм имал фб, няма и да имам. За другарите мразещи демокрацията и обичащи справедливите държавници Тодор Живков, Йосиф Сталин, Йосиф Тито и Йосиф Мао Дзе Дун обаче, фейсбук, мерцедес, капиталистическата валута мобилните телефони, западните марки дрехи и т.н. са като слънцето и водата. Не харесвам фейсбук, но не харесвам и другарите!

Сурат-тефтер? Имах ама вече от 9 години немам, благодаря!!!

Ако премахнат емотиконите, веднага ще се разбере кой може да пише и чете. Обаче приходите им ще намалеят, затова точно техния брой ще увеличат, а gif-чета ще добавят и разнообразяват на всеки час! Вместо новини - комикси!

Да си въвеждат, това ще им бъде и краят. Никой не може да изтрие истината.

Щом цензурата се увеличава, значи хората искат и са готови за големи политически промени. Политическа промяна означава не да се смени една марионетна група управници с друга такава, а тоталното изриване на фекалната гнус, която тайно управлява света.

Това не са регулации, а контрол и цензура.

По демоНОкратски са регулации. Така ги наричат за благозвучие.

Нямам профил във фесйбук. Нито ми липсват, нито аз им липсвам. Всичко е точно. Но иначе с интерес наблюдавам демократичната цензура, завоалирана под правила на социалната мрежа. Ако не помнех комунизма и как срещу цензурата се борехме, можеше да повярвам, че така трябва....

Нима някой високоинтелигентен журналист от dir-а описва длъжността на модераторите.... които съществуват от 100 години във всяка социална мрежа.... ха-ха-ха за... И затова цяла статия....

Facebook явно е тръгнал към края си. Приятен му път

Явно фейса ще стане нещо като клуб на анонимните алкохолици...

Той вече е клуб на селските пръчки от държавната администрация

Въпреки натиска от приятелите ми за сега удържам.Все още нямам профил.И новината е една от многото причини.Не, че сега като пиша тук е по различно но е поне малка форма на протест.

Трол не харесва тази новина...

СА НАД ПРАВИТЕЛСТВАТА ТОВА Е ЕДНА НОВА ЛОЖА, ПЛАЩАТ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ И ЕВРА, НО НИТО ЕДИН ОСЪДЕН СОБСТВЕНИК ДА ИЗЛЕЖАВА ПРИСЪДИ, АКО БЮРОКРАТ ОТ ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ ЗЛОУПОТРЕБИ С ЛИЧНИ ДАННИ С ЦЕЛ СОБСТВЕНИ ОБЛАГИ ТАКА КАКТО ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ГИГАНТИ, ПЪРВО ЩЕ БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН, СНЕТ ОТ ДЛЪЖНОСТ, АРЕСТУВАН И СЪДЕН ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА!

Федерален съдия в САЩ одобри извънсъдебно споразумение за 650 милиона долара по иск срещу Фейсбук (Facebook) за поверителност на личните данни. ПРОБЛЕМА Е ЗА ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ ПО СВЕТА, СЕГА ВСИЧКИ КОИТО СА ЗАСЕГНАТИ ТРЯБВАРДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ И ЗАВЕДЪТ ГРУПОВИ СЪДЕБНИ ИСКОВЕ И ОСЪДЯТ ФЕЙСБУК!

Няма ли да се издава някакъв сертификат за тези които имат фейсбук ? .. подобно на васиназиционния паспорт :)))) Фейса не е достоен за да се регистрирам в него и за това съм си направил собствен сайт ! :)))) Там не може да те цензурита сульо и пульо и да ти трият меннието, та дори и президента на америка да си.

Въвеждат цензура и кой знае защо се хвалят с това??!? Нали уж при демокрацията нямаше да има цензура?? Пък и какво образование имат тия цензори, че да могат да са компетентни по всички дискутирани във Фейсбука въпроси?? Че да блокират и изтриват само коментарите с невярна и подвеждаща информация?? Например що се отнася до Ковид19 те даже професионалните медици дето това им е работа не са достатъчно компетентни и още се учат!! А това означава че цензорите ще блокират и изтриват информация, за която им е платено да я блокират или изтрият! Но каквото и да правят нищо не могат да спрат защото има и много други обществени платформи които за разлика от Фейсбук и Ютюб не са цензурирани! Като например Телеграм!

MASKBOOK

- Публикации, подстрекаващи към насилие в реалния свят; Това е Мунчо Шпаклата с вдигнатото латиноамериканско юмруче, значи неговата сметка сметка трябва да бъде закрита.

Да го духат педалите долни

Трябва да си някакъв вид ексхибиционист за да се занимаваш със този лайнарник - фейсбук. Да правят каквото си искат. Ако зависеха от такива като мет, до сега да бяха умрели от глад. Аз нямам профил там и никога няма да имам

Сега по аналогия с американските избори, ще се опитват да наложат с манипулация удобни резултати в България и Унгария! Дали и ние ще сме толкова тъпи като американците ще разберем след 1 месец!

Колко проницателно, LOL Отде ви изравят бе..

Човек трябва да спазва малко дигитална хигиена. Фейсбук е място, където не бих стоял и по голяма нужда.

фацебука започва да умира... до 2-3 години ще е един от многото сайтове. остава Хуавей да си разпространят клауда извън Китай, и много независими подобни на фацето сайтове ще се преместят от амазон/ажур към тях, после няма да има спиране. началото на края ако не си променят политиката и дадат повече свобода.

Няма да има никакъв край! И няма как да има при положение че имат сериозна доларова подкрепа от държавни специални агенции! На едната такава агенция и викат "Фирмата"!

0

Това не беше ли от един игрален филм? :)

До: "0" То и пандемията беше от един игрален филм... обаче ето че ни взеха и нас за масовка в този филм! ;)

Министерства на истината никнат под път и над път.

Какво ли ще кажат от Инспекцията по труда? 2 работят на смени по 12 часа. Без отпуск, боничен (няма кой да ги замества). 7х12=84 84 часова работна седмица? А май по закон е 40? Значи ще им дават извънреден труд - 44 часа?!?!

Нощен труд трябва да има. Клас прослужено време. Събота/неделя - двоен надник. Празнични дни - четворен. Отпускът да им се заплати. Ами те тия двете мисирки ще напълнят по едно чекмедже за месец-два!

лойко, ти ли си?

Те лекарите нямат единодушно мнение за коронавируса , та някакви журналисти ще ми решават кое е истина и кое конспирация....Реално целта е промиване на мозъци. Отдавна е решено, кое е "правилно" и кое "грешно" във сяка сфера на живота и съпътстващите събития

0

Аз защо не се чувствам цензуриран? Не ползвам фейкбук и оживях, да не повярваш! Не ползвам вече и продукти тяхна собственост - Уотсап и инстаграм. Оцелях и това. Ако не харесваш домакина, не му ходи на гости. Но когато отидеш, подпишеш условията му за посещение, той те черпи вътре и не даваш нито лев за ежедневния си престояй, нямаш право да плачеш, ака той пожелае да промени нещо в частната му собственост - намираш си нов домакин за гости.

Най-накрая площадните плъхове и троловете на ДБ,МаяМа,Отровнот трио и цялата клоака ще замлъкнат с гадните си манипулирани снимки и фалшиви новини.НАЙ-НАКРАЯЯЯЯЯ.

0

Ама и герберските може да замлъкнат

ами другаря Джо е на линия, не сме изненадани. Аре нека останат само политкоректните, целта е така да гарантират че иде ново облъчено поколение, израстнало само с политкоректност.

0

И какво по-хубаво от това?

Някаква си "Лицева книга" /в буквален превод/ ще ми дава тон в живота! Я чакайте да се посмеем разгеле. Знаете ли какво казват атеистките в сюблимния момент? Как така не знаете? Просто "О-о, Дарвин, о-о, Дарвин...."

Да не е честито началото на тоталитарен период и повсеместна цензура!

0

Не, алтернативи има много, с нула цензура при това.

Айде, честита ви нова цензура за тези, които потребяват тая простотия Фейсбук! Трийте си профилите и много здраве на другаря Зукърбърг!

0

Всеки, който не одобрява практиките на Зукърбърг и има капка мъжка чест, следва да направи същото, но подозирам, че повечето четящи ще изберат удобството пред честта.

Новина за тези които употребяват ФБ

Останаха ли балъци, които да си въобразяват, че е останала дори и частица от свободата на словото? Хайл оберщурмбанфюрер Зукърбърг! Хайл великият фюрер Байдън!

Тоест ако напишеш че Астра Зенека е боклук, ще те наказват

Силно съм притеснен. Нямам фейсбук... Кой ще ме цензурира? Не съм ли равноправен, да получа и аз нормално цензуриране???