Facebook забранява "гласа на Тръмп"

Социалната мрежа смята да наложи "тотална цензура" върху бившият президент на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмпо яко му е стиснал ръката, вижте как глуеееа виновно, изтръпналото млекопитаещото безгръбначно,напълнил е памперсо...... Д. Тръмп : - Че те порим кат скумрия, соросифилистично мекере, ке те буам като маче у дирек, ке те плющя като шкембе у дуваро!

Един мошенник по-малко в ФБ!

тоя боклук зуки - марионетка на либерастдемокрастите още ли не пукнал, да го в гнуснто влечуго, за пари и майка си и баща си ще продаде. В тази платформа ходят само демократи, щото постват само лицемерни лозунги и си ръкопляскат едни на други, а нормалните няма какво да правят сред този фалш, няма да си губя времето с техните тъпотии. Фейса е създаден за да събира лично инфо за всеки един от нас и да ги предоставя безплатно на службите, а те му осигуряват рекламите и пълнят джоба.Алчно същество, ще си получи заслуженото скоро, господ бави, но не забравя, там в 9-ия кръг на ада ще си правят компания цялата либерастка извратена шайка.

Даааа - свобода на словото.

Tramp da si zeme idiotite i da odat na mars na razhodka

Ура дрОгарЕ! Да живее демокрацията!

После пак да казват на Китай как се спазват човешки права. Много скоро Китай ще им заведе дело и ще им наложи санкции за нарушаване на човешките права. Холограмния президент го управляват технологичните компании, но това няма да излезе на добре.

Аз ако съм на Дончо на мястото тия ще ги куоя, и ще ги закрия. Да е жив и здрав да спечели следващите избори... да видим зуки тогава каква песен ще запее :)

И с какво ще ги купи бай ти Дочно - с дълговете си към Дойче Банк ли? Той вече с изяви като сватбен клоун се издържа. Иначе Фейсбук и Путин не може да му го купи - отде ще вземе да продаде 10 Газпрома :)

Всичко е "в името на Демокрацията"... Явно този лозунг вече не върши работа, защото се превърна в средство за оправдание, от страна на тези, които потъпкват всякакви принципи на демокрацията в името на тоталния контрол и тоталитарно управление. Нарича се демагогия! Това, което се вижда ясно, като тенденция е краят на ерата на свободата на словото и медиите... Цензурата и контролираната пропаганда са налице. Нищо добро не ни чака, след като всеки, който има различно мнение от това на власт имащите, бива своевременно "санкциониран" - друго понятие, което е на мода и което се използва отново "в името на Демокрацията" ...

Фейсбук, Ютуб, Инстаграм и пр. са частни компании и могат да си въвеждат каквито си искат ограничения съгласно политиката си. Сигурно е много по-демократично, когато роскомнадзор заплашва да спре всичкият интернет.

Дообре. А ако Тръмпи стане президент може ли да забрани ФБ съгласно политиката си? Демократично ли е?

ще стане... 1ви Април беше вчера..

Това, че са частни компании изобщо не им дава правото да правят, каквото си искат или каквото им наредят! В момента, в който са се превърнали в обществено значими субекти и са част от ежедневието на милиони хора по света, както в случая със социалните мрежи, същите нямат никакво право да налагат, каквато и да било цензура, защото иначе просто няма смисъл да съществуват, като такива. Основната им функция, в качеството на платформа за свободно общуване между хора, изключва налагането на едноличен контрол и цензура, която практически им се налага от тези, които са на власт. Ако позволим свободното изразяване на критичност и различно мнение да изчезне, това ще е краят и на т.нар. Демокрация. Просто ще се върнем в едни мрачни времена, в който ще сме отново овце в лапите на глутница вълци!

Просто напускаш фейсбук и другите прошляци. Аз вече го направих. За няколко години ще се появят други платформи, а тези ще вдянат за какво става дума.

Ко да се праи! Криворазбрана краварска педокрация ве! Свободата на словото в треторазрядната кочина на света, страната от третия сят Кравария-Америка го нямат за нищо[email protected] А за това че Бай Бидона фалшифицира изборите дигайки десетки милиони зомбита гласоподаватели от гроба от оня сят..За това няма проблем! Факт!

Да живее свободата на словото! Да живее демокрацията! Да живее световният правов ред! Мир, равенство и братство!

Офффф,разтревожили се за американската демокрация,милите.....Я се огледайте в по-близките територии и се успокойте.

Розов комунизъм - розова цензура - преследване на бялата раса. Сорос - изчадието, което иска да редуцира човечеството. Евреин, предавал евреи на Гестапо, поради което си сменил името и избягал в САЩ - изгонен завинаги от родината си (Унгария). Да си ляв либерал и соросоид - това означава, че си на страната на ЗЛОТО на една пирамидална комунистическа секта, която не признава човешката личност, която разглежда хората като безлична хомогенна био-маса, без пол, без раса, без лице. Тяхната армия, техния пролетариат - неграмотната чернокожа паплач, която тепърва преоткрива Маркс и Енгелс. Не трябваше белия човек да споделя даровете на своята цивилизация с тази раса, която дори към момента е неспособна дори да сътвори собствена азбука.

Фашизмът обут в розови прашки не става комунизъм. Расизмът е основна характеристика на фашизма, независимо коя раса или полово извращение е решил да постави днес най-отгоре.

Е каква е разликата между комунизъм и фашизъм? Едните избиват някои раси, а другите избиват някои класи.

Тия няма ли кой да ги съди и наказва, за очевадна цензура? Примерно с 1 месец спиране на Фейсбук, като наказание.

Просто спрете да ползвате Фейбук - аз го направих, веднага щом затриха профила на Тръмп, макар че никога не съм му бил фен.

Брей, много страшен тоя Тръмп! Явно е прав и пречи на някой влиятелен! Все повече му вярвам и ми е интересно да чуя какво ще каже.

_stankow

Американците са се утепали от демокрация, плурализъм на мненията и свобода на словото ! Равни нямат !

Свобода на словото а.....? Пазарна икономика а.....? Айде бе, това е само за плебеите.

Друг е въпроса , че половината свят не ползва Фейсбук поради това, че са политическа платформа. Аз съм сигурен, че те са наясно с това и са ок. Това си е техен избор. Единствено не съм съгласен, че са защитени от закон според който не поемат отговорност за това което се публикува по така наречената(погрешно) ‘социална мрежа’

А кой твърди, че ако една компания е частна, може да си прави, каквото поиска? От къде се пръкна тази опорка?... Иначе, че Фейсбук и подобните са се превърнали в политически и пропагандни платформи на тези, които властват е факт, при това дост обезпокоителен, защото няма нищо общо с демократичните принципи, а точно обратното!

Даа, демократично. Бах таа демокрация!

Шибаните чифути винаги са водили война срещу нас - сега вече я направиха открита и световна! Е - ще им дадем каквото толкова много искат. :) Че и отгоре. ПП: Тръмп ще има и след 10 години - за Туитър и Фейса е доста несиугрно...

Спрете да ползвате тъпата им платформа и ги фалирайте. Почнаха да се имат за богове.

Не съм фен на Тръп, но е скандално (бивш) президент на САЩ да бъде тотално цензуриран. Кой е упълномощил пъпчиви администратори да решават какво мога да чета и какво не?

Правилата с които И ТИ СИ СЕ СЪГЛАСИЛ, преди фейсбук да ти предостави безплатна услуга. Не ти харесва? Прав ти път.

И кое по-точно е незплатното на ФБ?

"Безплатно" ти промиват мозъка бе, кирпич

Главният момент тук не е дали е безплатен фейсбук, а че сте се съгласили на определени условия преди да ви се предостави услугата. НИКОЙ не ви е длъжен да ви предоставя платформа за да плещите каквото ви скимне в кухите чутури? Понимаеш? Comprende? Do you get me, sweetheart?

Скандално да спрат врякалото да вряка, дааа. Виж тук не ви затварят устите а врякате глупости не по-зле от него и вие, лоши хора ти я там ей. Отде ви изравят бе.

Ясно е колко ти е мозъчето, виж там в неделя ако може да гласуваш за някой който е прочел повече от една кника, па макар и в два тома

винету са три тома. но освен това - той присъства и в още много други книги на Карл Май.

А вас къде ви копат?

представям си, как след 4 години - тръмп отново идва на власт и слага забрана на гореспоменатите да работят в щатите...той вече знае как се фалшифицират изборите - така че ще може и да контрира опитите...

Чудех се отде ви изравят умствено изостаналите руски слуги. Сега имам частичен отговор - от там откъдето изравят и тръмпанзетата.

готов съм да си го мерим когато искаш... умственото изоставане де. само трянва да уредим да ме пуснат в лудницата при теб - или да те изкарат за няколко часа...

Изравят те тебе не на майка ти от гъза, пардон, от гъза на родител две

Ти верно си достигнал нови висини в глупоста си. Момче или момиче без капка ирония вземи мерки, отиди на лекар....

Нещо си се объркал, ама много! Фалшификациите са на сега действащия президент от кликата на Буш-Клинтън-Обама. За другото - заслужават да ги изгонят от САЩ, нещо много на сериозно се взимат корпорациите.

за това и съм написал - тръмп знае и ще ги блокира.

'Фалшифицираните избори' се оказаха лъжи и глупости на които 'нормални хора не биха повярвали' - това е защитата на тръмпашката адвокатка Сидни Пауъл, в момента подсъдима за клевета. Ако още вярваш в мита за флашифицираните избори - самите тръмпаци вече ти казват колко си 'нормален'.

прав си - гробищата подкрепиха байДън от солидарност - все пак той е повече там, отколкото тук.

Точно за 'гробищата' излязоха факти. Според Тръмп 5000 умрели (уж) гласуваха в Джорджа (една от клеветите за които предстои да отговаря пред местния съд). Доказани? 2- ДВА случая, 'гений'.

На технократите, кой им даде правомощия да се държат като господари с всички останали, не знам?! Свободата на словото и печата, за нищо го нямат, ... Удобни сте, само ако, мнението ви съвпада с това на плятформите на Фейса, Тубата и Туитъра, ... И имате глас, само ако сте черен, обратен, в инвалидна количка и със 17 деца, жена ви е пингвина, се е повита в бурката и не може да мъцне. Да ви у ... Уши*баното глобално тоталитарно, левтистко село, ...

САЩ - едно бавно и мъчително движение към социализъм тип Северна Корея...радвам се за тях, те са нашето знаме!

На руските слуги много ви се ще да го оставят тоя дебил Тръмп да се перчи на гърба на малоумните неудачници - които и там са мнозинство както навсякъде - но те и немците 30-те си избраха най-демократично един дебил. Та тоя дебил ако се закрепи достатъчно дълго и подкрепата му не бъде изтръгната из корен немският дебил с австрийско потекло ще изглежда смешно малка беля, и тогава - както преди - господарят ви пак ще бъде предаден от дебила и ще го отнесете както всички останали.

По-тъп си от ръба на тъпоъгълен триъгълник.

LOL, виж колко находчив умствено изостанал руски слуга се намери, ти да видиш. Отде ви изравят бе.

'ръба на тъпоъгълен триъгълник' Триъгълниците имат страни и ъгли, а не 'ръбове', гений. Имаш ли въобще Основно образование или баща ти е носил прасе/кокошки в селското даскало?

Вече другарите не са комунисти, а консервативни, патриоти и православни. Така, другари.

Tova dokazva che e prav

Да го забраняват тоя муньо, който си проспа мандата. Да кажем, че първата година се ориентираше в обстановката, но докато републиканците имаха мнозинство в Конгреса, трябваше да разбие монопола на всички тези новоизлюпени кретени с техните социални, капитални и прочее мрежи. Навремето можаха да разбият с антитрастови закони монополите от Рокфелер, та до Бел, а сега разните Джефрита, Маркчета, Сергейчета и прочее еврейчета не ги закачат. Така е, Дони - ако не биеш, теб те бият.

Личи си, че хабер си нямаш от политиката в щатите.

Тръмпанзето може да пише в руския Вконтакте. Там всички комунисти ще го четат и ще му се радват.

Пич , те социалсити и комунгите са в "Демократичната " партия на САЩ

Ватните каскети назобани с путюва пропаганда са разбира се абсолютните авторитети и специалисти по 'капитализма' .. Не че някога въобще са го виждали след като Раша се хлъзна от 'развит социализъм' през бандитска анархия във феодално мракобесие (като от тъмните векове).

Ти мен ме слагаш при русофилите .... сериозно ? :)) Пич, прочети малко на АОК идеите и после ела да си пишем .....само с лозунги не става

ако си турна снимка на Тръмп в профила ша ми го забранат ли?

Бойкот на тъпия фейсбук.

ми айде ..дай пример ! :)

Баааааай :)

Виждам на снимката достоен президент опълчил се на опостушителния глобализъм и един ртптил налагащ го.

LOL, достоен. Отде ви изравят бе.

Ох на мама бореца с 'глобализма'. Ама стане ли въпрос за Китай и развяваш червения байряк, нали?

Тръмпанзето е един дебел, оранжев трол. Срещу троловете така се действа.

прощавай но явно очилата са ти замъглени

Цензуриращата култура на кансел бутона. Фейсбук и ютюб водят убедително в цензурата.

Никаква цензура не е, умньо! Частните компании си имат правила с които суи длъжен да се съобразиш и съгласиш преди да ти предоставят услуга - никой не ти е длъжен да ти осигурява платформа за лъжи, расизъм и призиви към насилие.

Кой преценява кое е лъжа, расизъм и насилие?

Частните компании не могат да се слагат над държавата

'Частните компании не могат да се слагат над държавата' Ако искаш държавата да ти осигури алтернатива на фейсбук, то държавата която ти трябва е Северна Корея (дори в Китай няма такова).

Кои преценява? Хора ходили в Университет, а не беззъби селяци накъркани с муншайн, съвокупляващи се със сестри и първи братовчедки.