Коментари - Зукърбърг: В повратна точка на историята сме | IT.dir.bg
назад

Зукърбърг: В повратна точка на историята сме

Зукърбърг твърди, че човечеството се намира в повратната си точка.

Обратно в новината

Коментари - Зукърбърг: В повратна точка на историята сме | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

исках да споделя една лична история и да потърся съвет от по-вещите. никога не съм имал профил във ФБ, но вече няколко пъти ми искат профил във ФБ за свалки. когато им кажа, че нямам профил, мацките спират да се интересуват от мен. имам много работа. време за мацки имам, но не ми се занимава с разните му там профили. да се регистрирам ли или не?

За тези на които светът започва и свършва с "Фейсбук", точката е повратна, тръгва надолу!

С две думи - арчи си парите.

Световните Олигарси Сорос ,Цукерберг,Мърдок,Сергей Брин ... ..се притесняват че няма д успеят да сложат чипове и да Зомбират Западните хора на 100% ...навреме ! Страхуват се от Повсеместна Революция на оскотяващите от Бедност и мизерия Западняци !! Звучи невероятно но вече е факт ! За да си дадат време тези Олигарси и Слугите им Политици на Запад , ...Изведнъж...заговориха .. ...за Справедливост ...за неравенство...???!! Те Мулти Милиардерите Ограбващи Безкрупулно цели държави , Неплащащи Никакви данъци върху Милиарди печалби..обричащи Милиони на Мизерия ... ..Те заговориха за Справедливост .. ..за да си спечелят време ...!! Изскуствената кула ..обаче се Разпада пред Очите ни !! Времето им свършва !

Откакто назначиха Зукърбърг за президент на виртуалната менажерия, и той започна да се изявява като стандартно медийно гуро подобно на визионера Мъск.

Тоя да не се готви за следващия президент на САЩ?!

г-н Бърбукър видял потенциал във идеята на няколко свои съученици и им я откраднал. После едни служби видяли потенциал във г-н Бърбукър + идеята и му помогнали да стане това което е. И в резултат на това на ви сега повратни точки...

и ти си много талантлив ама пустите служби хич не се интересуват..

До 300. Ами ти бе приятелче, что свърши и създаде, че да станеш милионер, или само си проветряваш плювалника в нета като огромна част от булгаристанците???

"Трябва да намерим начин да променим играта..." проблемът май е, че превърнахте всичко в игра. Дори убийството на хора и войните са игра вече... и на никой не му пука за реалността.

Много обичам такива изказвания. Трябва да намерим начин да променим играта, така че тя да работи за всички. Абе, Зукерче, че ако работи за всички ти как ще бъдеш милионер. С печатане на пари не става

колкото повече се променя света, толкова повече си остава същия ..

Чувството ти не те лъже. Но каква е причината за него?! Намираме се на предела на всичко, което човечеството е живяло досега. Настоящата матрица (ака виртуална реалност) се изчерпи и се разпада. Оттам идва и необяснимото за повечето хора чувство на безизходица и липса на перспектива. Причина и следствие се сливат в едно и хората не виждат смисъл да се борят и да се стремят към нещо. Кукловодите праввят отчаяни усилия да задържат разпадането на рералността, но не им се удава, защото не си дават с/ка за същността на проблемите, пред които е изправено човечеството, а оттам и объркването им и незнанието какво да правят. Живеем в така нар. край на времената (епохата) и всичко, което хората живяха досега, повече не ще живеят... Историята такава, каквато я познаваме, затвори своя най-голям кръг. В света се извършва промяна невиждана досега, и тя се извършва най-вече в душата и съзнанието на човека. Затова той ходи унесен и замислен, не можейки да си обясни ставащото с него и със света като цяло. Затова много хора обръщат с носталгия поглед назад към миналото, търсейки в него ориентир и някаква опора, която да им върне изгубената сигурност в себе си и в нещата.

Дъра-дъра. Животът никога не е бил лесен, не е лесен и сега. Обществата еволюират в добра посока, нужното за успех съотношение мозък/мускули се покачва. Е, "добра" в смисъл, че се движим в посоката в която очевидно сме създадени да се движим и сме се движили през вековете, може би не за всеки е баш добро това развитие ама тия за които е лошо търсят утеха в спомени от живота в пещерите предполагам.

Добра е, тука сме на едно мнение. Ние дори приветстваме трудното, не си съставяй погрешно впечатление. Добре е да търсиш спомените, особено тези, които официалната история упорито крие. А без спомени е лошо - който няма представа за миналото, няма и амбиция за бъдещето.

Разликата в поколенията е очевидна от репликите ви нищо лошо. Но показвате смущваща склонност да приемете желаното за действително. Нужен ви е опит и знания ( а те не идват от медиите или от дипломата). Трябва да се мисли, при това с отворено съзнание и непредубеден ум, и нищо да не се приема за дадено. А постнатите коментари-реплики издават тъкмо това последното. Нищо оригинално, нищо, което да издава собствена мисъл, та дори тя да е встрани от действителните неща. Въздържйте се да "оценявате" като отричате онова, коет оне разбирате или не искате да приемете.

Дрън-дрън! Пълни глупости са това! Защо да се намираме на "предела на всичко"? Защото ти живееш сега по това време и защото "кукловодите" така са казали и са те заставили, а ти си прекалено глупав за друго. Ето примерно, едно време когато идва края на Римската империя и следват векове на упадък на цивилизацията представяш ли се какво са си мислили хората, били са доста след границата на "безизходица и липса на перспектива". Ами хората в края на Египетското царство, ами майте след заличаването на империята им и т.н. А ние хората в този момент сме на върха на цивилизацията си до сега и прогресираме все по-бързо! Но за съжаление има индивиди, които не виждат по-далеч от носа си, които са убедени, че нищо не зависи от тях и са безпомощни, които мислят пораженчески и обвиняват света за това. Е тези хора вредят и дърпат човечеството назад.

Ко, ко? Ко кажа, ко???

Бе нямам особен контакт/впечатление от него - а и почти не фейсбуча, на няколко дни поглеждам профила си - ама напънът му да бъде Хари Селдън (Hari Seldon) е бая изсилване за правач на някакъв уебсайт, бил той и много успешен.

Някоя нова услуга ще представи зомби приложението ти ли? Или промяна в общите условия, с които да отнемеш официално нечии права? Някои виждаме по-далече от носа си, все още.

Каквото иска, това ще прави. Ако иска нова услуга- нова услуга. Ако иска ограничения, или каквото и да е там- ще го направи. А ако на теб не ти харесва, най-лесното е просто да си изключиш компютъра и- на село. :))

затова е набедено за основател на Фейслифта, за да слушка и изпълнява заръките на господарите си. А вие да мучите доволно, и да не се усещате как се шегуват с вас изотзад.

Ходих на село, нямах интернет и нищо лошо не се случи напротив, обърнах внимание на по-съществени неща. Не е луд който яде баницата, а който си говори с нея.

Няма значение къде са по света - всички са патологични лъжци.

затвори клюкарника

Докторите му в пентагон до такава степен са желирали мозъчето му, че даже не им се налага да се обаждат. Куклата им работи на пълни обороти. Веселбата ще настане когато куклата попадне в ръцете на неправилният доктор. Въпросът не е дали, а кога този доктор ще позвъни в кукленият театър.

Човека иска да слуша повече гласове... ЦРУ, всички... Затова и работят заедно...

Че имало ли е момент в историята когато не сме се намирали в "повратна точка"!

Зависи какво разбираме под повратна. То фиксираност в историята принципно няма. Но мащабността на социалните трусове, които наблюдаваме днес, определено нямат аналог - поне не и в документираната история. А това до момента е само началото...

Ето още един анализатор в сайта! Специалист, твърдящ, че днес има най-силните социални трусове! Ти да не би да си живял 10000 години? Омръзна ми, глезльовци от 20-21 век да се оплакват и философстват! Какви революции, кланета, войни, глад, болести и т.н. е имало, а той хленчи, че умира от глад, жена му му изневерява, малко му плащат, токът и газта - скъпи и т.н...Мъже!!!

Какви именно "социалните трусове" наблюдаваме днес? Събрали се милион кибика с безкрайно свободно време да се оплакват в фейсбук, че Тръмп е много богат! Не било чесно да има богати и бедни! И? До там! Антикомунистическото 80те беше социален трус, това сега е нищо. Просто някой като каже "не е чесно" днес в интернет се чува ехо още милион пъти "не е чесно" и после изчезва. И нищо. Ма много шум и си мислим че нещо реално е станало.

Смехория! Стефчо срещу Зукърбърг!!!

смехорията е другаде. тоя се пише фен на минилимализма а дрънка за глобализации, медиите го превъзнасят щот е богат, жена му май беше китайката иначе той от вчера за днеска бил научил мандарин, бил че книги, ами не, повече е чел юридическа документация. Хората отдавна не виждат платформата му за истински глас, а е поле за спам игрички хороскопии лиготии и тук там някой плосък виц или до болка позната шега.