Коментари - Фалшива инфлуенсърка, генерирана от AI, прави по $11000 на месец | IT.dir.bg
назад

Фалшива инфлуенсърка, генерирана от AI, прави по $11000 на месец

Известен актьор я поканил на среща, без да осъзнава, че тя не съществува

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Фалшива инфлуенсърка, генерирана от AI, прави по $11000 на месец | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На нас не ни трябват искуствени инфлуенЦърки, тук например из района обикаля една (или един) инфлуенцърка - Житана, срещу 5 лв какви чудеса прави!

Не е по-фалшива от останалите "инфлуенсърки"...

Планетата прелива от плиткоумен умнокрасивитет, та хич не се учудвам от случващото се...

скоро и сексът ще стане виртуален, с простата цел да спрем да се размножаваме. Но тъй като това ще засегне само "развития" свят, той ще бъде претопен от настъпващия и съвсем реален свят, който Борел нарече "глобалната джунгла"...

Хубавото на даълапа и старите атец-та беше, че свързването с интернет изискваше усилия, което държеше паплачта далече от нета(ползваше се предимно за работа и тук таме за порно с поемане на рискове от качване на троянци, ама то беше си ясно) и горе долу се ядваше, откакто сганта налази нета търсенето на смислена информация започна да изисква все повече усилия. Кой ти плаща само да гледаш путка, порносайтове и порно по кабелната няма ли, баси .....

За колко несъществуващи неща плащаме с пари и време от живота си, па за една генерирана инфуенсърка ли...

Ако треа да съм честен предпочитам да гледам снимки на генерирана АI инфлуенсърка, отколкото на наша фалшива миска с 3 кг шпакловка на лицето, която ти предлага за 3000 лв среща на живо в любимия и ресторант и да си говорите за много неща - wtf??? Само не разбирам идиотите, които плащат пари на такива жени.

И аз съм фен на хентай-я!

"предпочитам да гледам снимки", "фен на хентай-я" ... ебати женчовците сте! чудете се после що има демографската криза ... да, ако в това е въпроса дай си 3000 лв ако имаш излишни, иди на една среща с една подобна фльорца, ... токувиж си научил нещо от майсторките на спорта. пък после си хване нормално живо гадже! Не утре, както е типично за фенчетата на хентая, не ви стиска едно "здрасти" да кажете на живо момиче.

до демографската криза. Жената е важна, от нейния детероден орган излиза бебето, осеменител тя винаги ще намери, мераклии да ебат бол, хахаха

При мен тази и подобни инфлуенсърки, генерират само осцилиращи движения с лявата, или дясна ръка.

По-фалшиво нещо от инфуенсърка може да бъде (евентуално) само фалшивата инфуенсърка. Като цяло либералната демокрация е блато където огромен брой хора са сами и фалшът е по-скоро правило.

Няма значение! Става "девойката"!... Бих я ощастливил, виртуално! :-D

Но мислиш ли че за реалният свят не са помислили вече онези отгоре? Гледай Игрите на глада за да добиеш бегла представа. Пуснали са ти хинт господарите.

Как успяват да изчолзват всеки път едно и също лице? Явно е някаква тяхна програма щото масовите за генериране винаги правят различни лица дори при еднакви генерирания

Ае, тъпан безподобен, как се ебе логическа мрежа от канонични геометрични форми и материал и текстура наложена на тях, и това в двоична форма в чипа на видеокартата? Как ще го ебеш това през писиай експрес слота и то под напрежение? Ццц, съвсем изкукуригахте, баси ... и отде чувства у туй, хахаха

А беше време, не много отдавна, когато и на български се казваше "печеля пари", вместо "правя пари".

Това ни напомня колко идиотско е мъж да търси или даже да поглежда жени в интернет и да има подобни интернет акаунти като инстаграм освен ако не е с цел да натъпче с реклами балъците, които не са го осъзнали и да обере парата.

Това със сигурност ще стане в близко бъдеще ! Ще е нещо подобно като филма "Играч първи " . Научните разработки за неврални шапки и шлемове напредват. Отделно различни научни екипи развиват импланти директно в мозъка !

Това със сигурност ще стане в близко бъдеще ! Ще е нещо подобно като филма "Играч първи " . Научните разработки за неврални шапки и шлемове напредват. Отделно различни научни екипи развиват импланти директно в мозъка !

ИнфлуенЦърките сигурно заразяват с инфлуенца /грип/.

Ще се отрази икономически положително на държавите - безработните ще намалеят : )

до келемето добрата стара чекия, нищо че е с шлем на тиквата, апропо всеки следващ ход в тази област е крачка назад, хахаха, съдбата на мъжа е да се бори за жена. Даже и да не му харесва, хахаха

И други венерически болести

Е това е бъдещето - за всеки льохман по една такава - да я кани на срещи и да я черпи газирана вода. Хвала!

Сега ще кажат че айтана е само на 5 години и два месеца и ще осъдят всички юзъри за детска порнография. Тя като ИИ няма начин да иде в затвора.

Всяка технология се прави именно с цел работещите да намалеят.

кво ще ги прави? ще си купи РАМ и Хард диск?

Не се бой, ще му отпечатат 3D силиконова кукличка на някой китайски принтер. Може и с микрофон, високоговорител и дори камера. Е може да има проблем ако не изчака 18 години да отлежи силиконката.

Даже шъ може да я опъне с VR "очила" за парите на такава щедра "почерпка".

С шлем за виртуална реалност. Тая концепция я имаще още преди 25 години в "Матрицата".

Ти само за пари ли мислиш и живееш?

Време е порнохъб да си ъпдейтва видеоклиповете. Освен да остане скъпо платен раздел за тежко извратени....желаещи да гледат реални и грозни лелки.

ти прочете ли заглавието поне? за пари ли съм живеел и мислил? това от готовите въпроси, които са ти подготвени ли го изкара с томбола? Аман от хора с рудиментарено чувство за хумор.

С парите ще си купи цици и ще разшири бизнеса с порно сайтове за лумпени