Коментари - Феновете на Apple се чувстват измамени: Очилата Vision Pro не могат да възпроизвеждат VR порно | IT.dir.bg
назад

Феновете на Apple се чувстват измамени: Очилата Vision Pro не могат да възпроизвеждат VR порно

VR очилата на Apple струват 3500 долара, а функционалността им е ограничена

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Феновете на Apple се чувстват измамени: Очилата Vision Pro не могат да възпроизвеждат VR порно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът се крие в кодеците WebXR и API, които хардуерът не поддържа. Вие знаете ли кво е кодек бре ?????

Sm3hurk0

За конкретните очила не мога да ги коментирам, понеже нямам такива... Имам Окулус Рифт... Какво е усещането при гледане на съдържание за възрастни... :)) ?! Пускам си такова съдържание и една почва да танцува около мен.., да се разсъблича, да се чекне... Можеш с подробности да видиш всяка една бенка по тялото ѝ.. До тук всичко добре.., даже прекрасно... Уникално ! ОБАЧЕ.., идва един симпатяга и почва и той така да си дърпа ..., пред очите ми.. Аз се дърпам назад.., а той пак пред очите ми.. пак се дърпам, той пак пред очите ми.. Не съм виждал толкова близко до очите ми и с такива подробности мъжки .... (сещате се какво) За жените това може да е яко, но за мен си беше стрес ! И от тогава още си гледам стреснато :))) После той и тя като се заиграха, може да си гледа нормално, без стрес :)))

Ми че то е напълно безполезно, тогава.

Отишъл Робокоп на баня, изпуснал си сапунчето и се навел да си го вземе. На дисплея му се изписало: "New hardware found".

Вътрешна информация! Тим Кук искал да има функционалност, но само с еднополова виртуална любов. Дори сам тествал устройството в тази му функция сам, като отишъл на мач на NBA и през цялото време размахвал ръце, сякаш държи нещо...

Значи контролираш си секс играчките на своите партньори дистанционно "с помощта на интуитивни жестове с ръце" и изведнъж ти излиза съобщението, че устройството трябва да обнови софтуера. И чакаш, и чакаш, и чакаш...

След като си платил (особено такава сума) трябва да можеш да го ползваш за каквото си искаш. Това са твоите очила, не на Apple.

Тук грешиш. Политиката на епъл е че устройството си е тяхно, ти само плащаш да ползваш.