Коментари - Германия строи ”космическа” ферма в Антарктида | IT.dir.bg
назад

Германия строи ”космическа” ферма в Антарктида

Германски учени са започнали изграждането на усъвършенствана оранжерия в Антарктида - тестов проект за отглеждане на насаждения в космоса.

Обратно в новината

Коментари - Германия строи ”космическа” ферма в Антарктида | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Немците се готвят да си построят нова държава в Антарктида, за да се отървят от нашествениците от цял свят-на тях им оставят мерцедесите,заводите,банките, но не и най-важното-организацията на труда,честността и самосъзнанието!

Когато чух за пръв път хидропоника и аеропоника потърсих в Гугъл, най-отгоре бяха заглавия на крими хроники колко такива ферми са намерени в България, само дето нашите си гледат в тях зеленчук за пушене :DDD Другото учудващо беше как нещо, което има ниска производствена стойност струва безумни пари.

А гравитацията как ще я докарат?

прикритие само.отиват да тарсят на хитлер нещата.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

какво е "сноумобил"?

Автомобила на един от актьорите в хомосексуалната фантастика "Игра на тронове"

Първата част от думата означава "сняг", а втората е ясна - превозно средство. Не знам дали има по-точна дума, но по-удачно е да се каже "снегомобил" , може също и "моторна шейна"

Сигурно гугъл-транслатора не се е справил както трябва. А редактор - Гогов.... мани мани...

Това може да се направи и в мазе? Защо са отишли чак в Антарктида не е ясно!

В мазето ти не е -60 като на Марс, а в Антарктида е.

"Защо са отишли чак в Антарктида не е ясно!" Те това е ясно. Защото на Марс и в космоса отдалечавайки се от Слънцето, трябва да е студ и отрицателни температури! Затова пък аз критикувах тестове на НАСА, че не се провеждаха на Антарктида. Не помня къде ги правеха - бе на остров в океан, но на много по-топло. Иначе първата работеща космическа оранжерия бе българска. И първите които можеха в космоса да отглеждат растения.

отговора, който си дал. Радвам се че все пак има хора които знаят и помнят това наше постижение. Факт е че първата работеща имплементация в космоса е българска, който каквото иска да говори. В Wikipedia естествено е написано че е на NASA от преди няколко години. Защото е безпристрастна медия и проверява фактите. Иначе браво и на германците че се занимават. Това е интересна ниша.

И аз това си мислех. Отговора обаче е прост - усвояват едни пари!!! Това да не мислите, че ние сме го измислили?!