"Фейсбук" и "Инстаграм" с нови мерки за защита, "Мета" плаща обезщетение от $ 725 млн.

Те ще ограничат достъпа на фирмите рекламодатели до личните данни на тийнейджърите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"фейсбук" и "инстаграм" - закривай...!

Много шум за нищо, всички данни на хората са отдавна в оборот и се използват с комерсиални и военни цели, а те са толкова, имайки в предвид от кога и колко мащабно ги събират, че бледна ви е фантазията. Сега замазват, но истината е ей тук. The Final Lockdown на човешката раса - клип с най-важната информация за ТОП КАПАНА на сатанГЛистите! https://tinyurl.com/2le48f9f https://bit.ly/anti-global-trap-info МЕТА = значи мъртва т.е. за мъртви виртуални зомбита ДИРАджиите вместо да пишат за това, че всички данъчни, медицински и полицейски събрани данни на българите са отдавна в магазини в тъмната мрежа и купища агенции.

Ако има едно лесно, не социалките, ами и смартфона ще изхвърля! Лошото е, че всички са се накачулили на клона и отърване няма. Почти никой не звъни по телефона или праща sms. В моя случай или Тефтера или уотсап. А де, какво да правя? Не мога да си захвърля работата или контактите! Така са ни гепили за гушата, че отърване няма!

Докато има идиоти киснещи по цял ден в социала произлиза от Social т.е комуна ,комуниидиотизъм мрежи докато има изживяващи се на звезди и мислещи си ,че някой дава 5 пари за тяхното смешно и жалко мнение в комуната то Мети и други ще процъфтяват .

social не означава "комуна". правиш някаква прибързана аналогия между социализъм и комунизъм и придаваш значение на думата социален смисъл който тя няма, защото е корен на социализъм. социален социална, социално, мн. социални, прил. 1. Който се отнася до живота на хората в група, в общество; обществен. 2. Който се отнася до отделните групи в обществото. Социална класа. 3. Който се отнася до общуване между хората. Социални кантакти. Социални клубове. Не клейми думите, клейми действията. Ако Мета ти е проблем, то проблема е именно в Мета не в думата "социална мрежа". Всяко едно общуване между хора е социална мрежа. В момента ние с теб общуваме в социална мрежа. И да бяхме на улицата да си говорим лице в лице това пак щеше да е социална мрежа. Ние всички винаги сме в социала! Ако насочиш в правилна посока недоволството си то има шанс да промени нещо. Какво става иначе ... няма да им викаме цигани, ще им викаме роми! Реалността? Все същия @#$%?#[email protected]? са. Обаче не са цигани вече!

Това е единствено в интерес на Мета - така рекламодателите за да достигнат същите хора ще трябва да наличват много повече пари в реклама. Рекламодателите НИКОГА не са имали директен достъп до профилите.

-0,725 милиарда никога не е в интерес на никоя компания!