"Фейсбук" спира профилите на Доналд Тръмп за 2 години

Тази забрана ще му попречи да използва Facebook или Instagram до след междинните избори през 2022 г. в САЩ

Обратно в новината

Коментари - "Фейсбук" спира профилите на Доналд Тръмп за 2 години | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАНО ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ НА СОЦИАЛНИ МРЕЖИ... ТИ СЕ ИЗРЕДЯТ... И МАНДЪРСАТ ФОСТАТА И ПОРЯТ В ЗАДНИКО ДОКАТО НЕ ГИ РАЗШИРЯТ КАТО КРАТЕР НА ВУЛКАН ЗА ИЗТРИТИЯТ КОМЕНТАР....... ТРЪМПО ГО БОЛИ УЙЯ, КАБАЛОСАТАНИСТКОПЕДОФИЛСКИТЕ КЛЕСАВИ ИЗЧАДИЯ НИКОГА НЯМА ДА МУ ПРОСТЯТ РАЗКРИТИЯТА КОИТО НАПРАВИХА ЗА ПЕДОФИЛСКАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ ПО ВЪРХОВЕТЕ НА СВЕТОВНИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ И СВЕТОВНИЯТ МОДЕН И ШОУБИЗНЕС...

Айде, пак се оплаквайте на кое място сме за свобода на словото... :))) цуки пак е по-скоро католик от папата...

_stankow

Яко ги тресе демокрацията и най-вече свободата на словото в щатите ... :)

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Когато отново стане президент, Доналд Тръмп ще спре фейсбук изобщо! Ще го превърне в ... ассбук!

когато те изпишат от лудницата ли ще стане това?

Свобода на словото и демокрация.

Зиг Хайл!! Явно не сте прибрали само Фон Браун.

2021 Фейсбук спира Тръмп !! 2024 Тръмп спира Фейсбук !! Завинаги :)

Бъркаш САЩ с путюва Ерефия, 'умньо'. НЯМА как да стане.

Кухчо, даже леке като Навални има повече онлайн трибуна в Русия, от колкото Тръмп в САЩ. Прави си изводите сам. Ако си наистина антикомунист, трябва да си сериозно притеснен от тази новина. Но защо ли реагираш като пребоядисан болшевик?

'Навални има повече онлайн трибуна в Русия' друг път! Изчакай първо Тръмп да влезе(заслужено обаче) в затвора преди да правиш подобни малоумни изцепки. Когато след 1.6 Тръмп бе изритан от социалните мрежи, никой не му пречеше да влеза в брифинг рум-а на Белия Дом където го чакаха камерите и микрофоните на всички медии за които се сетиш - КАКВА по-голяма трибуна от тази? Оранжевият дебил обаче се кри със седмици и мълча като нас*ан. А частните компании имат пълното право да забраняват всеки които нарушава правилата на платформата им, особено с призиви за насилие и тиражиране на доказани абсолютни лъжи и дебилни коспирации. И все пак - Тръмп си направи собствена 'платформа' нали? Дрънкаше си там простотии и крънкаше пари (нищо че е уж велик 'милиардер') обаче че оказа че особен интерес към няма и сас си я свали от срам. без никой да го е цензурирал. И последно - мажоретка на Путин и мракобесния му феодализъм да обсъжда 'антикомунизъм' е все едно неандерталец да нищи кусурите на по-високостоящите видове в Еволюцията.

Аз демократ - русофил не съм видял все още.... Същото е като педераст - боксьор или негър - скиор...

Дреме му....

На оранжевия тъпак друго вече не остана освен да мрънка и хленчи. Направи си блог в който си дрънкаше каквото му скимне и просеше пари, после го свали кати видя че трафикът беше нищожен.

чичо Дончо е Велик! ша си нпрай негоф фъс!! и ония ша го дуят!

Министерството на Истината в действие...И е доста показателно че продължава да ги е страх от Тръмп. BTW, казват че над 70% от американците са наясно че Байдън спечели с измама.

Лъжеш като доналд тъпото

не 70% от американците, а от РЕПУБЛИКАНЦИТЕ, тъпчо.

тотална средновековна цензура. Това е срам за всяка държава и особено за щатите, но те са комунистическа държава в момента, така че... Това също така показва колко силен и популярен е Тръмп - щом с такива драконовски мерки се опитват да го заглушат, значи трябва да е наистина най- добрият президент в последните десетилетия.

Под статия за американската цензура, тук се упражнява същата безумна цензура като се трият определени коментари. Тези, които са в подкрепа на Тръмп и са възмутени от бутафорната демокрация и свободата на словото, които се оказват само на думи... Останалите, в които дори се съжалява, че това му било малко и заслужавал да го пребият, осакатят и начупят ръцете, си стоят и гордо се развяват в подкрепа на либерастката толерастия и избирателната свобода на словото, следваща партийната линия... Ужасно и пошло, просто отвратително !

Поправка: трябвало е отдавна Тръмп да бъде пребит с камъни... Ужас, все едно сме в Средновековието... Ама какво се чудя ? Демократите избиха като кучета протестиращите бели данъкоплатци пред Капитолията, вкл. и бялата жена, служила в армията им. Докато черните паразити цяло лято вилняха, събаряха, палеха, биеха, мародерстваха, крадяха, грабеха, рушаха, насилваха, и ни ги представяха като герои. Дори издигнаха паметник на един наркоман и престъпник, продавал отрова на децата. А нас ни караха да коленичим и просим милост, вменявайки ни чувство на вина. Сякаш не сме запознати с миналото и не знаем кои са били първи робовладелци... Събориха Линкълн, издигнаха един престъпник и наркоман...Ето, това е символ на безумната либерастия... Колкото и да триете, такава е истината, другари либерасти !

За кои точно данъкоплатци си ревнала? За застреляната 'бяла жена' - чистачка на басейни, затънала в дългове? За безработния барман - оня страховития 'нинджа' със зип-връзките, дето майка му го докара на 'протеста'? Или за бившия плувец, алкохолик и наркоман, разведен и живеещ в колата си? 'Цвета на нацията' направо - как да ти кажа, САЩ някак си и без техните 'данъци' ще оцелеят.

Kalin

Свобода на словото по американски.Едните могат да приказват квото им скимне а на другите.......2 години баннати.И после фейсбук не били част от цензурата.

И заблуденото стадо им ръкопляска на безумията като на партийно събрание, без да им стига акъла, че утре и тях ще държат на къса каишка...

бай Тръмпе, казвах ти да му пратиш Морската пехота на Цукито овреме :)

Това е най-малкото, което Фейсбук могат да направят. И аз съм за свободата на словото, но не и за свободата на мерзостта. Този болен психопат отдавна трябваше да бъде заключен някъде с усмирителна риза. А може би даже и пребит с камъни. САЩ даже са прекалено толерантни, ако питате мен..

А ти си типичен озлобен в безсилието си "демократ". Защо да бъде пребит с камъни ? Вие, демократичните отрепки, така ли си решавате проблемите с хората, които не споделят извращенията и перверзиите на болните ви мозъци ? По сталински ? Няма човек, няма проблем... Ужас...

Мразиш расизма и белите? ПС май мразиш сексизма и хетеросексуалните?

И така падна мита за “свободата на словото” в таз демократична държава. То по-скоро е “демократичен комунизъм” май.

И този пореден мит се развенча, наред с останалите празни приказки за "демокрация", "американски мечти", "свободи", "човешки права"... Нищо, че ще продължат да ни се натрапват като пример за челно място, ако не и първо, за свобода на словото. Дано завинаги си останем на последното 126 място по свобода на словото, според класация на сороски НПО-та, ние не ламтим за първите места. Те са запазени за САЩ, Германистан, Шведистан, където свободата на словото отдавна е химера.

Само черните имали право на живот, те цяло лято плячкосваха, рушаха, мародерстваха, врещяха, събаряха, крадяха, насилваха...чак паметник на един престъпник наркоман издигнаха, продаващ отрова на деца, даваха ни го за пример, караха ни да клечим, да се молим, да се извиняваме... Докато протестиращите срещу фалшифицирането на изборите и голямата измама бели данъкоплатци, белите жени, служили в армията на САЩ ги разстрелваха като кучета пред Капитолията и ги обявиха за терористти, а сега ги издирват по камерите за да ги осъдят на...12 години затвор. Ай, мерси за извратената им и уродлива "демокрация". Не сме толкова тъпи и прекрасно знаем какво е демокрация, съгласно етимологията на това древногръцко социално явление.

Пак проява на американска демокрация ! Чудовщна цензура ги тресе там, отличниците по свобода на словото и пример за демокрация ! Иначе все акъли дават на Путин и останалия свят, тия лицемери. Запушват устата на американски президент, но иначе много държат на демокрацията и свободата на словото....хахаха Бутафорната им демокрация.

Ами другаря Путин им каза, че стават бетер Съветският Съюз и май ще излезне прав!

Той винаги е прав, за всичко. От години го дебна, белким се издъни с нещо, но досега показва само висок интелект, далновидност и всякога е с ходове напред пред дебилното стадо западни хиени.

Ми, ако беше преди времето на интернет, щях да бъда сигурен, че се ебваш, но сега вече няма как. Може да си го вряваш това искрено. Просто в реалния живот ще те е срам да го кажеш, а тука не. :)) Наистина тука е трудно да се отличи глупост от иронията и сарказма.

Да си направи профили във ВКонтакте, там ще може да си поства без проблем, РОСПОТРЕБНАДЗОР даже ще го привестват!

Би трябвало всички определящи се за републиканци да напуснат Фейсбук, че да си понесат последиците тези.

Дано. Аз нямам ФБ и ИГ и не ми трябват. Живея си в реалния живот. Значи всеки може да напусне виртуалните клозети.

"Аз не съм съгласен с това, която казваш, но съм готов да умра за това да можеш да го кажеш." Волтер

Бе то стана демокрация бетер соца, ама явно Тръмп им е бръкнал дълбоко в задниците. Да предричам ли че следващите ще са туитър и инстаграм?

"Демокрацията" им си е жив неолиберал-фашизъм...

О, нищо не бъркам. Новите фашаги се опитват да ни заблуждават с понятия като "демокрация", "човешки права", "свобода на словото" и т.н. И някои, по-малограмотни и ниско интелигентни им се връзват. И сляпо вярват на безумните им лъжи и пропаганди, че са либерали, че живеят в демокрация, че Путин е диктатор, че Тръмп е луд, а само те са добрите и т.н. А в действителност си е една неолиберал-фашистка диктатура на самозвани "демократи" , нямащи нищо общо с демокрация. Това са много болни глобалистки мозъци, които се опитват всички да контролират и побъркат.

Треска ги тресе от Тръмп!Да ви ева и демокрацията репресивна!

Като не можеш друго, демокрацията ще таковаш... Нормално. :)

Мога и теб да таковам!

Не му давай напразни надежди, той и без друго все за това се навърта тъдява, нали е горд модерен ляв ултрас и джендърските му сетива са вечно макссссс

честно, кой се интересува от педалщините на еврейския фейс? или па праим безплатна реклама за да може поредния, прокълнат евреин да стане "филантроп". аре без тия, педи, прокълнати и от извънземните, към които принадлежа! или мислиш се бъзикам,а?

Ти се интересуваш както виждаме. Толкова че чак си написал мненийцето си в болд за да разберем че ти бърка на дълбоко и те боли.

Ако откажат например да продадеш хляб на циганин, защото е такъв, това е за съд за дискриминация. Ако откажат зъболекарска услуга, защото е дебел и ги е страх за зъболекарският стол, това е за съд за дискриминация. Тук каква е разликата?

Последно като првоерих ФБ е безплатен и като си правиш акаунт се съгласяваш с правилата, според които не може да подтикваш към насилие...

И къде точно е подтикването към насилие в публикациите на Тръмп?

Новините от даеп са миролюбиви и изпълнени с любов към ближния ?

Въпроса е, кой опъна мелания

Не е оранжевият със сигурност. :)

Кура за фейс бук и останали педераски медии

Защо са изтрити сума ти. коментари ? Къде е свободата на словото ? Или свобода на словото дирите само в Русия и Беларус...

Я моля те, прочети какво е свобода на словото, щото идея си нямаш. :))))

Дали ? Свобода на словото е да можеш свободно да изразяваш мнение, така е записано в Конституцията ни. Това е основно човешко право. Обратното е цензура. До болка позната ни от неолиберал-фашизма, който днес влече крак из Европа и САЩ, и с безумни лъжи, фалшиви новини, измамна пропаганда, лозунги, обвинения, настъпва... А и съм юрист, така че моля те, не ме учи..що е то човешки права, свобода на словото и демокрация. Защото такива отдавна няма там, където си мислиш, че има.

Всички тези медии тип Facebook, Instagram, Twitter, Youtube са частна собственост на съответни компании, както и публикуваното съдържание в тези платформи. Съответно Фейсбук може да позволи или откаже достъп до тяхната платформа. Тръмп може само до арменския поп да пише.

Смешното е , че защитниците на частната собсвеност като в този случай са първи привърженици на расовите и полови квоти налагни от държвата на бизнеса :)

До Киро и идиота над него. Абе вие прости капути ли сте бе. Това е частна фирма и може да прави каквото си иска, ако на вас не ви допада се махате а не да пускате глупавите си коментари. трябва да забранят и фб в България, че глупаци като вас в та държава много

Тия частни медии почват с държавно финансиране, като Фейсбук и Гугъл. ЦРУ се отказало от проект за следене, след появата на Фейсбук.

Да си пишат статуси за орките във вКонтакте. Там КГБ позволява на всеки олигофрен да си пише каквото си иска.

Споко бе,малко им остава на "демократите". Ако не ги избият с камъни, ние ще помогнем да ги доубием. НАЙ добрия "демократ" е мъртвият демократ. Олигофрените пишат основно във фейса. В НЕцензурираният Вконтакте пишат само умни хора. Щото умните не търпят цензура за разлика от "демократичните" ge6или.

Къде ви е свободата на словото бе алчни корпоративни мърши и политически подлоги? Да ви пикая на измислената демокрация.

Ма как, бе ?! Те са все на първите места по свобода на словото и демокрация...хаха

Тоя пъпчивия кретен зукърбургер ли къв е там еврейски педал понеже е много отворен бай дъртак-Байдън така хубаво ще го обложи с новите данъци, че ще иска да лапа пишока на Тръмп ама вече няма!

Забравяш, че това не са държавни медии, а частни платформи - като не го кефи Зъкърбърг Тръмп, може да му забрани да пише.

На 100 млн американци не им пука за раша, чалгария и ляволибералните плазмодии. Бай Дончо с Десантис и Тед Круз ще ви смачкат комунистболшевишките мутри!

като единствената им мисъл е дали ще им стигнат помощите да оцелеят още месец

американци тежат два пъти колкото теб, фончо :)

Ама така е като центовете стигат само за Джънк фууд;)

Нищо, и без това на Тръмп му се отвори много работа по делата срещу него. Тъкмо след две години ще може пак да пише. От затвора!

С удоволствие бих ти се израл в миризливата уста.

САЩ са корпоратокрация.

Шило

И що така "демократично" подхождат към Оранжевия?

няма такава фашизоидна страна на ФАЩ... докато света не се отърве от тях няма да има мир.

"Америка От Свобода Към Фашизъм"...... и това не е от вчера или днес а отдавна е реалност в САЩ