Коментари - Филм по ”Splinter Cell” ще се появи през 2015 г. | IT.dir.bg
назад

Филм по ”Splinter Cell” ще се появи през 2015 г.

Кинокомпанията "Ню риджънси" е предложила на режисьора Дъг Лаймън да режисира филм по прочутата серия компютърни игри Splinter Cell.

Обратно в новината

Коментари - Филм по ”Splinter Cell” ще се появи през 2015 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ех че се заяждате за глупости!!!

яко Splinter Cell!!!

какво му се кефиш??!! Splinter Cell като Splinter Cell.ще има филм и голямата работа!!!не е като x-man!!! нали??!

Само да не стане като Макс Пейн и Хитман - далеч от атмосферата. Конкретно за Хитман - още преди години като излезе Транспортер си казах - ето го идеалния човек който да изиграе 47 в случай, че решат да правят филм по играта - Джейсън Стетъм. А като излезе самия филм - оня Олифант? Честно ? А Макс Пейн ... пф. Досега единствения свестен филм по игра е Resident Evil (първата част), горе-долу и Томб Райдър - макар и да няма много от атмосферата на игрите, поне не е трагедия - като Уличен Боец примерно ... Или Супер Марио - сигурно най-голямата издънка в категория "филм по видеоигра". Mortal Kombat според мен е на кантар, като втората част е тотална глупост. Само не ме псувайте много, само изказвам мнение :) Фен съм и на Splinter Cell, както и на Том Кланси по принцип (големи трилъри правеше, лека му пръст). Само да не се издънят в това начинание, щото винаги има големи рискове като правят филм по игра. А споменах ли, че дори направиха игра по филма Уличен Боец :) Игра по филм, направен по игра ... Като естествено тази версия на Street Fighter беше с фотокопирани изображения на актьорите от филма и няма нищо общо с оригиналната аркада (SF 2).

Съгласен съм с теб относно Max Payne, но на мен доста ми допадна Hitman филма. Вярно, беше повече екшън отколкот stealth, но пак ми хареса. Предполагам, че не са били избрали Статъм, за главен герой, може би, защото е малко нисък за ролята (?). Doom филма също ми хареса, най-вече FPS сцената. Попринцип, като го гледам, винаги чакам само за нея :D.

Играта беше събитие като излезе.

мен

Искам филм по EVE ONLINE :)

Няма да стигне и трилогия по 3 часа на филм за да обхванат дори една нищожна част от събитията от първата игра, през експанжъните досега :)

Под "първа" игра имам предвид оригиналната версия, преди добавките. Колко време стана ... над 10 години май.

Правя го , след една година може би !!!

Играл съм Doom 3- невероятно добре направена игра с наситена шокър-атмосфера и перфектно изпипан софт, както и много добър интърфейс. Филма Doom . . . спестете си го.

Големия стелт - с тия зелени светинки по каската все се чудя как не го засичат противниците в тъмното.

Е сега пък и ти ! Това са американски светлинки и не се засичат :D Том Харди е страхотен и ще се справи но да видим коя опорна точка ще вземат от игрите.

+ от зомбита, извънземни, и т.н.

Сам Фишър е готин персонаж. Но всичко зависи от екранизацията и кой ще седи зад сценрия. И както винаги добрите Американци ще спасят света или от зли руснаци или зли араби ..........

Май накрая "злите" ще им се смеят на резила... :)