Коментари - Топ 10 на най-пиратстваните филми на 2016 г. | IT.dir.bg
назад

Топ 10 на най-пиратстваните филми на 2016 г.

От TorrentFreak разкриват кои са били най-теглените филми през 2016 година.

Обратно в новината

Коментари - Топ 10 на най-пиратстваните филми на 2016 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това извинете класацията най-тъп филм за 2016 година ли е.

Докъде стигна моралната извратеност...кой ги гледа тия бози?

Дори не съм ги чувал. Комиксови филми... предполагам дечицата и умствено изостаналите само ги гледат.

Не съм гледал, нито свалял никой от тях. Какво не ми е наред?

Като изключим звездните войни другите филми и безплатно да ми ги дадете не бих ги гледал...

е гарантирано Hardcore Henry. Moже ли някой от ватната бригада тук да му тегли едно ревю та да се посмеем? :)

Толкова се смях в кино Арена, че у дома го гледах поне още 10 пъти. Чакам го и по НВО.

хората няма кво да ядът, те боклуци шми пирастват...

Коректното произношение е: 'Орта нема ко да'йдът'

Ледена епоха 7: Детството на Лили Иванова...

:))))

Ефектите на тия порнографии са обратнопропорционални на съдържанието и стойността им. Всъщност, ако вземем впредвид това, както и факта, че това си е реклама на съответните "филми", можем спокойно да направим класацията им малко по-отговаряща на стойността, като попроменим заглавията, така че да отразяват това, с което HornyWeed "наторява" главите на хората, дето се лъжат да гледат въпросните "базирани на комикси" повръщаници. 1. DeadFool/Dreadfull 2. Butman vs Superwoman: Dumm, Just is 3. Corporal America: Civil Farth 4. Tar thurds: The Horse Farths 5. G-Men Apocalyptic (brain) damage 6. FarthCraft 7. Indespicable Gay: Rectum surgery 8. Suicide Shit 9. Finding Horny 10. The Degenerat

В интернет може да се споделя, без да се иска пари за това. Така правят не само в България а в целия свят. Има един който си купува филма и вече го споделя в нета с който си иска тъй като филма си е негов вече. Споделя го безплатно с приятелите си в интернет защото така иска да е (безплатно) и да се споделя между милиони хора в мрежата. Никой не може да отнеме това право на човек. А човека който първи го е пуснал в мрежата го е платил, купил го е и си е негов. Така че желанието за безплатното споделяне не се нарича ,,пиратство"!! Все едно да дам на комшийката моя видео касета с филм да си го изгледа на видеото. Разбира се че мога да й го дам без пари, той е мой аз съм си го купил. Същото се отнася и с mp3-ките.

Това, че нещо е възможно, не го прави легално. Купуването на интелектуална собственост е всъщност купуването на правото за лично ползване. ;) Да, всеки може да разпространява нещо, което си е купил, но от законова гледна точка това не е разрешено. Отделно ми прави впечатление, че докато филмите са по кината, ги махат от българските тракери. Това говори за някакъв вид уговорка между кината и тракерите (за да няма големи загуби). Иначе пиратството, поне в България едва ли може да бъде спряно.

Нормално е филмите за тийнейджъри и студенти да се пиратстват. Финансовите възможности на децата и младите са по-малки, изобретателността им е на ниво , имат бунтарски дух.

И простотията им е голяма.

Е нали ние сме ги учили ?! от нас са гледали . :)