17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Порнхъб гледат, ай на бас

ами лоши са. друго си е да убие американска демократична бомба. друго си е да дойдат американците у вас и ти ако искаш да се биеш с тях, те те обявяват за терорист. в Ирак и Сирия американците нападнаха и окупираха територии богати на нефт. в същото време всеки който иска да изгони американците бива обявяван за терорист. друго си е да те отвлекат в Гуантанамо и да те измъчват демократично без съд и присъда. друго си е да е подслушва съвсем демократично.

Руснаците не са лоши. Просто са олигофрени с мозък на неандерталец.

@Дада, Аз като гледам май твоите познания по история са доста семпли и силно пропагандистки. Я вземи да се пообразоваш - ама иди и прегледай малко военни архиви във Велико Търново. Там още не са правили редакции :-) И да видим тогава какво и куде и как се е случвало. А не каквото са ви разправяли по соц време или пък каквото ви разправят сега с "модерната" силно коригирана политкоректна история. Там има интересни неща - и за обстрел на Варна от Руски сили и за бомбардировки от Британски и Американски съюзнически сили. Има и кой кой е в турското командване на армиите в Оцвободителната война на България от турско робство - доста британски офицери са с приети турски имена. А и в Първата световна война пак има интересни факти... И някакси все се оказваме с Европа и Германия а все се бием с Русия и на края някак си те все се оказа че са ни освободили... има нещо доста сбъркано в политическото ни ръководство в последните 140г. Така че вземи се образовай преди да говориш. Има доста врагове около нас, но най-големите ни врагове са собствените ни продажни политици.

Щото гледат американски филми където често руснаците са лошите, но не само те и американци, и китайци, и европейци и т.н. - докато руските филми които обикновино са повърня , в тях винаги лошите са американци и никога руснаци?

Надявам се, че след нападението на Украйна всички са разбрали защо винаги лошите са руснаци.

По-често си взимай хапченцата

някой си...

Явно толкова ти е сивото вещество, за да не проумееш нещо толкова елементарно.

Това го разбрахме. Само не разбрахме защо във филмите преди нападението над Украйна, лошите са пак руснаци ? 30 години вече ?

някой си...

Защото руснаците не са лоши от 30 г. , а от столетия.

Ще се чудиш я. Като си бягал от часовете по история, да те пляскат батковците в кенефа, сега ще се чудиш.

Очевадно има тъпаци, които още не са го разбрали, което показва че и собствената си история не знаят