Финландия тества първите в света дигитални паспорти

Документите могат да се използват на летището в Хелзинки за някои полети до Великобритания

Обратно в новината

Коментари - Финландия тества първите в света дигитални паспорти | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проверка на дирниците :)))))))))

UAE от няколко години се ползват такива , седи като APP на телефона ти със се шофьорската книжка и всичко останало тип документи.

Да не мине ден без поредната "конспирация" да се окаже реалност!

Хаха - "опашките по летищата ще намелят" - точно това ще е стане дааа бе :))) Опашките по летищата ги нямаше преди 15 г. (освен в редки случаи), а сега са всекидневие. Преди 15 г. всичко беше, много по-малко "електронно" ... Причината за опашките е всичко друго, но не и липсата на електроника.

И ако батерията няма заряд?

Никъде няма задължение да ползваш смартфон. Много хора вече се отказват от тях.

Що за глупости пишете…Тази система работи от години на Лютън и Гатуик

В България има много цигани,и се затруднява поради дългите им бради,лицевото им разпознаване. Циганите са Имбецили и трябва да се намали раждаемостта им,защото са социални паразити!

Не коментирам очевидно, какво ще правя, ако ми падне батерията на телефона, а далеч по-важното!!! Телефоните са уред за следене! Микрофон, камера и геолокация!!!! Ей това ви е чипа на ухото, овце прости и нещастни!

Кой ще те след теб бе? Следят се тези дето имат пари...

Не разбрах за къф чeп ти е телефона, щом се сканира затворен паспорта? Как се влиза в .uk сега. Слизаш от самолета, самосканираш си страницата на паспорта със снимката, поглеждаш в камерата и влизаш. Е? Сега бил затворен паспорта. Бря! Голям праз. А телефона за какво беше?

Предполагам държавата е закупила телефони на всички граждани, че да ги задължава да ги ползват за лични документи? Ако не е ,значи са много заблудени овчици.

Сити без да пита собствениците на сметки токенизира всичко. Уж за по-бърз трансфер между банките. Глобална е банкерската мафия. Няма Русия, няма Китай, едни и същи модели ще набият на всички.

То като концлагера. Номерче татуирано, после бачкаш някакво време и хайде в газовата камера. Дигиталния паспорт ще бъде първо на телефоните, после в имплантиран чип, а третата фаза е, че няма да може да го откажеш. Дано ги спре някой тия демони!

Някой? Ти! Виж как всичко ти е ясно. Няма начин да нямаш просто и грешно решение. :)))

ДАННИТЕ ОТ ТЕЛЕФОНИТЕ - НАЙ-ЛЕСНО СЕ КРАДАТ! ЗАЩИТАТА ИМ Е НУЛЕВА!

каза никому неизвестен индивид в интернет. Жалко, че всеки има право да се изказва по теми, от които НИЩО не разбира!

Свободните хора винаги намират начини да подобрят живота си.

Контрола е обратното на свобода.

БИЛО "КОНСПИРАЦИЯ", А ?!?

Е то идеята беше и смарт часовници да мерят дали си взел ваксината против ковид сутринта (като спрей).. дали си ЛГБТ, хормони... ;) Ама пуста некадърност, уви... ;)