Коментари - Финландска компания откри свързан с Русия зловреден софтуер | IT.dir.bg
назад

Финландска компания откри свързан с Русия зловреден софтуер

Той използва "вратички" в сигурността на Windows

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Финландска компания откри свързан с Русия зловреден софтуер | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на финландците сега е време да погнат соросоидите и техните агенти по Европа които отдавна се занимават с подобна дейност системни злоупотреби с лични данни и хакерски атаки.......всите радикали леви,десни,антифи,зелени,червени,ислямисти у кауша

По принцип русофила е с айфон и немска кола Най-голямата мечта на руския патриот е да стане немски, италиански , френски, английски, и най-вече американски патриот! Много ги обичам такива русофилчета - лижат Русия пък си веят задника по гадната Европа и се надуват в западни автомобили. Олигофрени Сър. Защо не заминахте да заработване не Евро, а безполезни рубли в русското блато ? Оказва се че русофилията е добре , но по-ценно от рублата винаги е Доларът и Еврото Какво представляват "русофилите" - получовешки същества в приведено положение със задните си части към путлер и с очи на запад - Европа и Америка.

към материалното на другите показва колко ти е мозъчния европейскокраварски капацитет

А ти си прото един прост идиот

Ах, тези лоши руснаци!

Няма нито една страна в света , която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!!

че си беден,но не обвинявай руснаците че си тъп и негоден и гонен отвсякъде поради некадърност

Размени Русия със Сащ и ще си по-близо до истината.

Финландска компания откри, че руснаци са открили вратичките на ЦРУ

Групата стана известна когато киберкомандването на НАТО, базирано в Талин, се опита да спре тока на руснаците... ефекта от тези чутовни усилия беше че Украйна остана без ток, сега дали руснаците са се подиграли с опитващите се, или пък опитващите си толкова си могат, е въпрос който и до днес терзае финландците и анализаторите в Майкрософт;)

оказва се че руснака е злокачествен тумор на човешката цивилизация. като не може да направи нещо полезно от злоба и завист станаха терористи и военнопрестъпници

да не си пил белина наскоро

Целия Уиндоус е една голяма задна вратичка към МикроСофт

ех тия лоши руснаци бе,съсипаха прекрасния уиндос