Коментари - Firefox Focus вече е достъпен за Android | IT.dir.bg
назад

Firefox Focus вече е достъпен за Android

Mozilla най-сетне пусна своя браузър Firefox Focus за Android, след като програмата вече бе налична още от миналата година за iOS.

Обратно в новината

Коментари - Firefox Focus вече е достъпен за Android | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Firefox Focus... През зимата върви ли :D

Не го инсталирах защото о изненада иска ми достъп до снимките и видео клиповете ми. И това ако е опазване на личните данни ... За сравнение при инсталиране на стандартния firefox или който и да е друг топ браузър казва, че не се изискват никакви специални разрешения..

Нормално е да слагат спайуеър...ФФ е умиращ продукт. Всеки месец му пада с процент използваемостта, та това е начин да заработи някой долар като за последно. Навремето при Winamp единия от симптомите, че е пред спиране на проекта беше, че изведнъж се появи по менютата, след инсталация "50 free MP3s" а PC-то ти става живарник от всякаква гад.

За какво им трябва на хората да си крият историята на търсенето ? Гледат порно по цял ден или какво ?

А аз се чудя как технологиите постоянно напредват, а времето за зареждане на страниците си остава същото като по времето, когато съседката ми тропаше по-тръбите да освободя дуплекса.

Абе за ПЦ е бавен браузър даже и прехвалената 54 версия. Хромиума лети сравнение с него. На ифона си не бих качил нищо друго освен съществуващия си.

И аз това забелязах, че ФФ е пак поне няколко пъти е по-бавен от Хром, на PC. Дано от Google да ги осъдят стъкмените им уж "тестове за производителност". Но едва ли ще го направят, няма смисъл да се прави още реклама на умиращ продукт. ФФ ще се оправи и наистина ще е използваем, когато задраскат целия код до момента и започнат начисто.

Какво го хвалите този 600 мб батал Хром. Защо е толкова тежък, запитвали ли сте се ? Скапан паразит, който веднъж инсталиран ли е остава през целият живот на харддиска ...

Не не става въпрос за Хрониум не за Гугъл хрома. То те са на една база де ама за Хромиума пиша.

Requires Android 5.0 and up

Е, остана ли някой в България да ползва все още нещо от поколението на 2.х и 4.х? Това са телефони на по 3-4 години :)

Разбира се, кой да купува нови ARM боклуци. Най-много пари има в човешката глупост.

Изчиства от телефона, но запазва на сървърите си...