Коментари - Франция с успешно изпитание на балистична ракета без ядрен заряд | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вечно когато си говорим за Ядрена война си споменаваме САЩ, Русия и евентуално Северна Корея, но хората забравят че държавите с ядрени оръжия не се изчерпват с този кратък списък. Всъщност и извън САЩ и Русия също има балистични ракети, също има силози с ракети, също има бомбандировачи с ядрени бомби, също има ядрени подводници с ядрено оръжие ... Всъщност когато говорим за ядрено оръжие бройката не е от най-съществено значение. Кисинджър е казал "Не ме е страх от онзи с 1000 ядрени бойни глави, който си няма идея за какво са му, страх ме е от онзи който всъщност още няма нито една, но иска да има точно 1 и вече е решил точно за какво му е!"

руснаците ,като му смачкат GPS ща падне у пъиш ва!

Второ: балистичните ракети работят без GPS. Жироскоп е сърцето на управлението на ракетата. Бягай да завършиш 4-ти клас с поне 3.00 по граматика.

Съвременните модули за GPS и др. подобни системи, са вече толкова компактни и леки че бих се учудил тази ракета да няма такъв модул. Отделен въпрос е, че действително надали работата му е от решаващо значение при пуска на ракетата.

Само от любопитство - с какво смяташ че руснаците ще свалят 24 спътника на 20 000км от земята? С молби или заклинания?

С групови изпълнения по деревните пред колхоза на "Союз нерушимый...".