Коментари - Франция въвежда алгоритмично видеонаблюдение в големите градове за по-добра сигурност | IT.dir.bg

Коментари - Франция въвежда алгоритмично видеонаблюдение в големите градове за по-добра сигурност | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато китайците го правят е диктатура. Но когато франсетата и сащ го правят е демократично. И без това всички ни следят през телефоните.

Естествено... Така правят и всички диктатори - казват ни, че е за наше добро

Франсетата са най-убитата нация в Европа. Протестират яко за това, че трябвало да правят още две години това, което са си избрали да бъде професията им, да им носи удовлетворение и пари, а си мълчат като....когато им унищожават Свободата. Затварят ги по домовете им и им натресоха полицейски час за цели 2 години, принуждават ги да си инжектират вредна субстанция, за да могат да влезат в магазин или да работят, сега ще ги следят на всяка крачка и.....никаква реакция. Но...да работят още цели 2 години....оооооо НО! Франсето за работа не го търси. Абсолютни роби!

Еден руски десидент-художник на Червенио площад си закова оная работа. В протест срещу Путин. Па по-после запали и вратата на Лубянка. Рашъните го опандизиха. Ама демократичните франсета много си го харесаха и загрижиха за несправедливо арестувания. И Путин им го проводи. Та тоз борец от благодарност взе, че запали вратата на Френската национална банка. И демократичните франсета го осъдиха и турнаха за две години в демократичната лудница към демократичния френски затвор. Кат го по-после оквободиха тоз борец срещу Путин в ръководството на зелените жилелтки са оказа. Дето вчера прявителството ги обвини за погромите във Франция.. Да! Пак Путин е виновен.

Сега като премахнат и паричните знаци..ще става страшно...добре че вече съм дърт пергиш..за младите направо не ми се мисли..

Мда, явно протестите срещу пенсионната реформа ще им бъдат основата за тестовете на тая система.

нещата си идват на мястото! кой ли е Лудият сега - май вече не съм аз - а как ми се подигравахме и присмивахте по форумите!!

Под предлог за доброто на хората въвеждат тотален контрол и следене. С повече неолиберален фашизъм и евроатлантизъм, ще се ходи към все по-брутална диктатура и тоталитаризъм. Пред който епохата на комунизма ще се разглежда като абсолютна свобода. Тази система и нов световен ред трябва да бъдат спрени и унищожени.

Меееее.....бееееее.....овците в кошарата.

Сега изкуствения интелект да замени и съдиите и вече всичко ще е ОК.

Всички животни са равни, но някои са по-равни от другите.

Франсетата ще си го харесат - те обичат да им е "сигурно" в демократичният затвор .. Всичко ще им е регулирано и наредено , а Свободата им ще е Мираж :)))

Всички които живеят от тази част на света 'западналия свят ' ще бъдат подложени на следене и тотален контрол , докато един ден се събудят роби на третополовите . Сега стана ли ви ясно защо Русия, Китай и свободния свят се отделят .

"Демокрация"?! Sorry, няма вече такова животно... поне в западнаЛИя свят! Антиутопията по романа "1948", на Джордж Оруел се реализира, при това с деградиращо бързи темпове... Който не го е чел този роман, да го направи, поне за да му е ясно бъдещето, което са ни отредили Сатанистите.

Несъмнено, това е поредната крачка към създаването на инструментариума на "царството" на антихриста. Хубавото е, че неговата власт ще продължи седем години и после - край с тези простотии, завинаги.

Бик брадър .... ! Контрол .... !!! Манипулации ....! Света или поне част от него се е побъркала .....

Светът НЕ Е "златния милиард". Останалите седем милиарда само чакаха Русия и Китай да застанат рамо до рамо, за да скочат и те... Е, вече е факт. Епохата на щатските империалисти и на бивште европейски колонизатори, които сами се оказаха колония на САЩ, прикючи... Началото на края на тази ера е вече факт. Проблемът е за нас, защоСветът НЕ Е "златния милиард". Останалите седем милиарда само чакаха Русия и Китай да застанат рамо до рамо, за да скочат и те... Е, вече е факт. Епохата на щатските империалисти и на бившите европейски колонизатори, които сами се оказаха колония на САЩ, приключи... Началото на края на тази ера е вече факт. Проблемът е за нас, защото, за съжаление, отново се оказахме от грешната страна на барикадата... Остава само надеждата, да успеем да обърнем палачинката в последния момент, както вече сме го правили и преди... Предстои да видим.то, за съжаление, отново се оказахме от грешната страна на барикадата...

Kaкто беше казал един британец (ще ме извините, но не помня името), българите сме изключително мнителни хора. Като българин и мнителен човек ще кажа, че това започва да прилича все повече на Оруел - 1984.

Усещам, че идва следващата пандемия, локдауни.....ще е толкова лесно да те следят дали си стоиш под карантина. Протестиращите ще бъдат разпознавани, привиквани, с блокирани банкови сметки. А кешът ще изчезне като алтернатива....ОСвен това видеонаблюдението е подходящо и за як шпионаж на високо ниво - кой с кого какво прави и после рекет....

Това ще е за въвеждане на социален кредитен рейтинг, не за друго. Просто всичко ще го захаросат, все едно е за наше добро, но то не е.

Аха, прозорецът на Овертон. Ама то е за ваше добро, и ще се ползва само в крайни случаи....Не върви на добре този свят. Лошото е, че има страшно много идиоти, които подкрепят ел, коли, чипиране, камери и т.н.

Може би имат основание да се страхуват от терористични актове. Не може да се сееш смърт по света и да не се страхуваш, че е ти отвърнат със същото

Подкрепям, по съвсем очевидната причина, че ако във всеки един момент е известно всеки къде се намира (с точност от 5 секунди и 5 метра), престъпността ще престане да съществува като феномен. Е, някои хора по очевидни причини биха били против, но това си е техен проблем. За съжаление точно това видеонаблюдение няма да свърши подобна работа, но технологиите се усъвършенстват и рано или късно и това ще стане.

Като подкрепяш, марш в Китай или Северна Корея, тоталитарно недоразумение. Ама там също има престъпност, въпреки въведените системи. Що ли? Щото не е целта да се спрат престъпленията. Глупак.

Ману е ходил на практически курс при Джастин. Все пак, нали са съученици от елитното училище на Клаус Шваб. Джастин смаза протеста, като започна да замразява сметки и да конфискува наличности, а водещите участници бяха поставени под наблюдение. Друг е проблемът - тези си преекспонираха химна и го пеят машинално по разни ритнитопковщини, без да вникват в съдържанието на Марсилезата. Там е дадена рецептата, ама да хванат и да си препрочетат текста с разбиране. Земята трябва периодично да се напоява с кръвта на тиранина. Даже и американците са ги перефразирали - the tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots & tyrants, T. Jefferson.

Според евро-атлантиците свободен ,значи да си бройлер съгласен със кланницата.

CBDC ще ни направи свободни. Jab to be free. Arbeit maht frei.

А,така! Под благовидното,само с "отворените" очи люде знят за какво става въпрос.

ще им трябва наистина, при толкова протестъри

ще ви се стори като детска приказка пред това което ви очаква

Европейската левица прогресивно унищожава бизнеса в ЕС. Идеята е всички да са равни т.е. бедни на социални помощи.

-Джон, каква е разликата между конспиративните теории и реалноста? - Максимум 6 месеца , Сър!

_stankow

Във Великобритания такава система работи вече от доста години ... Америка едва ли е по-назад, макар че не си признават.

Кавалската им полиция да пуска хората вече, да обезглавят макрон. Явно цяла Франция това иска. Бах ти и демокрацията, дето вечно трябва полицията да я пази.

Ако продадеш свободата си заради сигурност, в крайна сметка губиш и двете защото започва РОБСТВО!!!

На български: "Вълкът има дебел врат защото си върши работа сам."

по-добре сам, отколкото в група с !пумяри

"Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила" Демокрацията е тирания

“1984”трябва да стане задължителна за учениците

КО СТАНА С ТАЗ "ЛЮЛКА НА ДЕМОКРАЦИЯТА"ВЕ !? ИСТИНАТА Е,ЧЕ ВСИЧКО, КОЕТО СЕ ПРИЕМА КАТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ОТ ГОДИНИ НАСАМ ТРАСИРА ПЪТЯ НА ГЛОБАЛИСТИТЕ КЪМ "НОВ СВЕТОВЕН РЕД", КЪМ "ГОЛЕМИЯТ РЕСТАРТ" НА КАПИТАЛИЗМА, КЪМ СВЕТОВЕН ЦИФРОВ КОНЦЛАГЕР! ПРЕВЗЕМАТ ЛИ ГЛОБАЛИСТИТЕ ГОЛЕМИТЕ ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ КАТО ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, САЩ, НИЩО НЯМА ДА ПОПРЕЧИ НА САТАНИНСКИТЕ ПЛАНОВЕ! ФРАНЦУЗИТЕ ВЕЧЕ ГО РАЗБРАХА, АМА КЪСНО, СЛЕД КАТО ГИ НАБОДОХА С НАНОЧИПОВЕТЕ, С КОИТО ВЕЧЕ ЛЕГАЛНО ЩЕ ГИ СЛЕДЯТ! ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА НА "МАСОВАТА ВАКСИНАЦИЯ" ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ И АЗ СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СЕ ПОДДАДОХА!

Не искам да звуча песимистично, но в Русия и Котай е същото. Идеята за дигитален концлагер се харесва навсякъде.

Чакай бе, нали Русия и Кигай са лоши, ядат бебета и фалират постоянно? Тия бяха добрите, умните , демократичните! Де е разликата?

Беше добре преди Макрон и левите.

"Тези, които могат да пожертват изначална свобода, за да получат малко временна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност" Бенджамин Франклин, 1755

Скачайте, чичо ви бил гейтс ви е подготвил следващия вирус и пак кротко ще запретнете ръкави оФце прости

Беше се зарекъл тая година да го пуска, ако ще е като ковида, значи в края на годината...

Нали и това беше конспиративна теория, овчици? Пълно с малоумници, заслужавате си съдбата.

Естествено, че беше. Отдавна конспиративна теория значи предстоящи новини. Като във вица ква била разликата между конспиративна теория и истина? Шест месеца.

И както има вече ИИ - дори не е необходимо хора да седят отзад и да гледат на екрана сниманото от камерите. Всичко се следи и записва автоматично - къде си ходил, с кого си бил... В скоро време и дали си говорил полит-коректно... Демонстарции и революцили ли?

Просто факти... В графата "тероризъм" ГОДИШНО се записват около 1000 жертви. ГОДИШНО! При това недоказано, защото било "строго секретно"! В същото време около 1200 човека САМО ЗА 1 ЧАС умират от глад. ЗА 1 ЧАС! За първите 3 месеца от годината в света има 305 000 жертви на пътни произшествия, 242 000 самоубийства, 1 130 000 жертви на пушенето, 565 000 жертви на алкохола, и т.н. И това е САМО за 3 месеца. Но тероризмът е невероятно страшна "световна заплаха", защото чрез страха от него могат да ни контролират!

Много правилно казано :) Хората ги е страх и те го използват

В основата на всяка власт стоят две неща: 1. Страх. 2. Сила.

"Алгоритмично" наблюдение означава "лицево разпознаване" и следене, може да се нарече също и "фейс контрол", ама тези думи звучат като в книгата и филма 1984 и затова се заменят с по-демократични. И като махнаха маските, вече няма мърдане от маркирания маршрут.

"Големият брат те гледа!"

По принцип всеки притежател на смартфон вече е собственик на килия в цифровия Гулаг. И даже изпитва радост!

А, ти погледнал ли си ръста в продажбите на т.нар. dumb phones? Бум в производството на телефони с копчета и то не толкова заради следенето, а в името на предпазване от още по-голямата свинщина - социалните мрежи и подобните.

Западен либерален парадокс - лепне на камери и тотално следене и контрол на оригиналното население. Същевременно, всякакви банлиьо-та във Франция са no-go зони за полицията, камо ли за властта. Това са анклави със съвсем други порядки, закони, население и прочее. Там не просто камери не слагат, ами ако искат представители на властта на влязат по някаква причина, договарят ескорт от "местната власт", естествено отново в името на сигурността. И в Швеция ги има тия - пак в името на сигурността, полицията отива с преварителна уговорка и само след като получи съпровод от местата шариатска "полиция". Изобщо, в името на тая сигурност, ще има пълно ограничаване на всякакви права, но избирателно и само за местните. А, пропо, ей тва гледахте ли го, дето се върти тая седмица - https://youtu.be/6VTWnYOqICk?t=22

Иначе не даваме на Гугъл да ни следи, викаш :)

Кадрите са от вчера... https://twitter.com/i/status/1638990518926430231

И кво? Голямата работа... Докато тия не се усетят, че плексигласовите щитове не пазят от 5,56х45 и полиетиленовите наколенки не пазят от 9х19, няма да настъпи обрат.

Регистрират престъпленията. Не ги предотвратяват. За да тичка по-лесно полицията след тях. Без гаранция за по-гольм успех. Ама да кажем, че е по-"демократично".

Спомням си преди години, когато Китай въведоха подобна технология, точно французите бяха сред тези, които я заклеймиха. Тогава разправяха, че е авторитарен инструмент за репресии. Сега, когато те го въвеждат, е супер и демократично, и за по-добра сигурност.

Във Франция системата работи повече от 20 години. Първо в Марсилия беше тестовия полигон.

Вто това е робството.Немските бюргери нищо не работат но следят и бдят другите да работят че иначе били мързеливи.

От сега нататък така ще е. Вилата на врата и х.я в г..а.