Коментари - Най-изгодните смартфони за лятото (снимки) | IT.dir.bg
назад

Най-изгодните смартфони за лятото (снимки)

Лятото е сезон, в който не малка част от потребителите решават да се сдобият с нов смартфон.

Обратно в новината

Коментари - Най-изгодните смартфони за лятото (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Huawei P10

Всичко,което не е китайско е Менте...

Аз не правя реклама на никого!!! Просто ви казвам какви телефони притежавам и сравнявам! UHANS A101 4Г, 2450МАЧ, МТК6737, РАМ1, РОМ4 СТРУВА 50ЕВРО!!!!! УХАНС У300 С РАМ4, РОМ32, 5,5ИНЧ, 4750МАЧ, МТК6753Т,СТРУВА 150ЕВРО

Отново са пропуснали НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ТЕЛЕФОН. Това е UHANS. Вземете си УХАНС А101 за 100 лева!!!!! 4Г телефон. Вместо обикновената сапунерка Нокия за 64лв, вземате прекрасен 4г телефон с процесор МТК6737!!!!!!!!!!! ЗА 100ЛВ!!!!!!!!! Нищо, че не са го упоменали в статията!!!!! А за по заможните УХАНС У300 ЗА 400ЛВ!!!! МЕРЦЕДЕСА НА ТЕЛЕФОНИТЕ!!!!!

Ама ти чесно ли ми ги препоръчваш тея сапунерки. Вярно е че имат прилично количество рам, ама процесора за нищо не става. Вече имам една служебна подобна на която и сложих къстъм РОМ че не се траеше и пак искам да я метна от някъде много високо

За телефон - Samsung Galaxy A3!

Комшията за 2 години смени 5-6 андроидни китайски телефони и все изходни за по 250-300 лева. То ня беше Ксиоми, Хуявай, Леново и прочие абе наистина поне на 2-3 месеца все нещо по-хубаво намира в другите и накрая пак си стой със стара операционна система, че не се упдейтва. Жена му кара вече 4 години с айфон 5s и винаги е с последни ъпдейти, а и като пари за тези 4 години пак е дала по-малко.

Имам iphone 5s от 2.5 години и единственото нещо което ме дразни е обема за данни - само 16Гб и не може да се постави сд-карта. чакам цената на 7+ да се понижи малко и да си купя такъв. по статията: при преподписване с оператора взех хуавей хонор 8 лайт и за изминалите 20 дни работа с него проблеми не съм видял, а и батерията държи почти 2 дни с много ръчкане и игране на разни по-ненатоварващи игри.

Може и да си прав, но моя племенник изтърва един скъм марков телефон на 5 ден, ...................и до тук!!! Всеки си прави сам сметката, КОЕ Е ПО ИЗГОДНО!!!!:) АЗ ПРЕДПОЧИТАМ, ДОБЪР КИТАЙСКИ, НА ОТВРАТИТЕЛНО НИСКА ЦЕНА!

J3-230лв

От гореспоменатите телефони бих избрал Xiaomi Redmi Note 4 или 4х със Snapdragon 625 перфектен цена качество.Закупен от Китай излиза 260лева Колега си го взе преди няколко месеца перфектен телефон

Повече от 200 кинта за телефон не давам. Даже и да е за 1000, пак ще го сменя след 2 години

от изброените телефони реално представителства в България имат само Леново, Асус и LG. Нямам нищо против останалите китайци, но предпочитам да имам гаранция не в гаража на Бай Пешо Жичкаджията, а в реален сервиз. иначе нямам нищо против Xiaomi, Huawei ... ползвал съм в миналото техни телефони. Но докато не си направят реално представителство в България не бих си зел от тях.

И кога за последно ти се налижи за се възползваш от гаранционен сервиз? При темповете на морално остаряване на технологиите, процентно стигналите до гаранционен (инцидентите с намокряне, изпускане и други не ги гледай) сервиз са много, ама много малко.

аз като си купувам телефон искам да ми служи не 3-4 дни или 3-4 месеца, а поне 3-4 години ползвал съм Lenovo (пак китайски) телефони и компютри и да чупели са се и в гаранция и извън нея. Не бих казал че са най-надеждните на тоя свят, но си имат сервиз и си знаеш че проблема ще се реши без да си купиш нов.

Имам един от изброените XIAOMI-та по-горе, един от малкото телефони които си заслужават цената. Определено бих го препоръчал и след като повече от 3 години ползвам тази марка, не съм имал никакви проблеми и няма как да дам 1000+ лв за телефон. Ще продължа да си ги внасям въпреки че ги няма официално в Европа.

Имам добри новини за теб - Huawei си имат представителство в България. И то не от скоро. Намира се на бул. Цариградско шосе точно след The Mall в посока орлов мост.

И като имат кво - изобщо нямат това, което търсиш! Щом не внасят цялата гама от телефони, които принципно предлагат, бем ти и тъпото представителство!

Смартфоните сега са два вида: самсунг и всички останали. Кажете ми когато цената на s6 и s7 падне под 500 лв. За 8 догодина.

S6 edge - 350-400лв и изглежда като чисто нов! ходи и давай пари за самсунгски блокуци.....

BLU създаден и сглобен в щатите. Цена наполивина на Епъл само, че с Андроид. Има и с Виндовс 10. Не са котайски ментаци.

БРЦК

Сглобен от същите части произведени в Китай нали? Каква е разликата?

Произвежда в Китай, а разработва къде ?

Разработено в щатите. Погледни на всеки вдин ифон какво пише отзад. СГЛОБЕНО В КИТАЙ. Същото е и за Самсунг. Никой не дава технологията си на ментетата.

Братле, ти ме разби: Виндовс 10 !!!!

КОГАТО ВЗЕМАТ ДА ГИ ДАВАТ ДВА ЗА ЛЕВ И ЕДИН БАКШИШ,ТОГАВА ЩЕ СИ КУПЯ!!!

В бюджетния клас, китайците нямат конкуренция. Най-доброто съотношение: цена - качество. Във високия клас - цените са същите като корейските и американски производители. Всеки сам да си избира: мощност, характеристики, дизайн, ОС, социо-статус :)

БРЦК

Глупости. Ми МИКС и Ми 5с+ са висок клас телефони. Цената им обаче е наполовина на 'корейските и американските' аналози.

Трайност и приемливо за цената качество.

Айде дрислЮвците с купен от мама и тати айфонь да си трайкат и да не взимат отношение...

едни и същи китайски дрисни!

Ахахаха лузари истината е айфон!

хей ги на!!!! един билюк по цялата земя!

Само китайски ментаци. Отврат!

БРЦК

Ми то и Самсунг и Аплето са такива. Така като се замисля не се сещам за читав телефон дето не се прави в Китай.

Произвежда в Китай, а разработва къде ?