Какво знаем за най-новия сгъваем смартфон на Samsung

Официалните продажби на устройството в търговските вериги у нас стартират след седмица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко хубаво ще седи подобна безумна, безсмислена, и напълно излишна електронна скрап, на купчината с боклук, на върха. Ще придаде финес и смисъл, на всички зомбита, вманиачени да дадат последните си пари за нещо, което няма да им донесе нищо, но пък ще изисква различни неща от тях, за да могат да продължават да се зомбират, докато около тях има семейства, които едвам събират за децата си, за да ги осигурят с някакъв що-годе нормален живот, и точно децата от подобни семейства често пъти се оказват изключително надарени, и полезни по положителен начин на света. Но зомбираните по подобни ненужни скъпи боклуци са над тези неща, друго си е да си отвориш невероятно, и ненужно скъпият боклук на улицата, като поредното първеню, нали?

какво 2200 или 2500 ви гонят? Телефонът е с хилядарка повече - 3600-3800, зависи от паметта. 2500 е при операторите с такса поне 40 лева месечно, сега за предварителна поръчка има отстъпка... Иначе гроздето винаги е кисело, като е на високо. Телефонът е страхотен. Вече 8 години купувам телефони само в този сегмент - идеята е да си взема добър телефон, който да ми върши работа 3 години преди да го сменя. Честно казано, накрая, като тегля чертата, ми излиза по-евтино, защото след мен го ползва някой от семейството . Аз лично бих изчакал следващия модел. Първо защото моята в момента е на 1.5 години, а единственото, което този предлага в повече, е по-голям екран и по-мощен процесор, респ. по-добра производителност. Камерата е по-зле, а екранът е с по-лоши характеристики. В комбинация с по-лошата камера, вероятно ще има видима разлика при разглеждане на снимки... Освен това не включва s Pen, който трябва да се закупи допълнително да се носи в калъф, а това е нещо, което ползвам доста сериозно и не бих искал да се лиша.... но ако беше време да взимам нов телефон, определено щях да се замисля сериозно. Но определено може да ме броят за следващия телефон :)

И за какво го използваш?

Работа. Не всеки си купува телефон, за да се фука. Някои си го купуваме, за да изкарваме пари с него!

Глупостите, от които абсолютно никой няма нужда, продължават, под мотото "пестете ресурсите, спрете дизелите, и бля бля бля"....КОМУ е притрябвала подобна простотия????????

За 2.500 лв. Ще си купя автомобил а не телефон. Тия съвсем изтрещяха. Ама на света има доста тупани с кинти, кото ще купат веднага само и само да са с най-новото да се фичкат пред аверчетата и хората, предимно младежчетата. Човек, който с труд си изкарва парите, няма да си ги даде за такава джунджурия.

Така е, но пък кола на тази цена, също не е нещо, с което би искал да пътуваш надалеч.

Ако не знаеш какво купуваш, със сигурност не би искал и до вкъщи да стигнеш с него. Първенютата с парите точно така правят, после се чудят кво стана.....

Едно време с трабантчета у варбурги обикаля навсякъде хората, нищо че още като нови са по скапанибот 20г автомобил сега. Ама товагава са си карали и кефили. Голяма работа че е 20г. кола, ако се поддържа няма проблем. Те са морално остарели, ама технически годни за уоптреба, може да си се карат още години. Но днешната филисофия на бизнвса по света е всичко на макс ново и сега, да с е заменя периодично редовно. Ама това че се разхищават огромни ресурси няма значение, важни са само печалбите. Така че всичко е само ПР и да те щавят с данъци. Никой не го е грижа за ресурсите. Аз и затова не се връзвам на новите тенденции за елекромобили или пък тези згъваеми тухлички. Ако имаш пари да пръскаш, разхищавай, останалите се простираме според чергата.

real, имам СХ, на 35+ години, имах и ХМ, за който ужасно съжалявам, че продадох, и го замених с С5 серия 3. Не е да нямам пари, но няма шанс да се кача на обикновен автомобил, просто защото няма как да ми даде необходимият комфорт при шофиране. Но тези коли в момента в България не струват почти нищо, а в Германия струват сандък със злато, особено СХ-а и ХМ-а. С5-цата става...ако никога не си имал истински ситроен преди това. Ако си имал, лекуваш душевните рани, и стискаш зъби.

Все старата грозна табакера. Моторола RAZR3 изглежда къде по-привлекателно и функционално.

изглежда ужасно грозно. да не говорим, че дисплея е набръчкан в средата и зглежда като ефтин набръчкан наелон.

"ефтин", се пише с В, а сбръчканият найлон не съм виждал. Има леки вълни, но когато свети няма разлика с друг. Да, все още има какво да се усъвършенства, но е доста добре за момента.

А кому е нужно това изобщо?

Какво знаем за новия сгъваем телефон ли, две неща: 1. Същия е като стария, с малко по-добра батерия, 2. Рекламира се в дирника

:) Точно - същият е. Батерията даже също , но вече има и камера ... за 2500лв :). Фолд 4 има и по добрия gen 1 процесор, но с това се приклчва "иновацията". Нищо ново нямат. А да, цената е нова.

Зная, че такъв телефон няма да си купя. Абсурден дизайн на абсурдна цена.

Честно ли ще ме накарате да си платя сандокуз пари за подмяна на сгъващия се дисплей през първата година и това докато е абсолютно и напълно гаранционен телефон за 2200 леА стартово?!?!?! Вие нацяло изтрещяхте

Новото е добре забравеното старо