Коментари - Откриха признаци за идваща глобална катастрофа | IT.dir.bg
назад

Откриха признаци за идваща глобална катастрофа

Учени откриха признаци за глобална катастрофа в Атлантическия океан.

Обратно в новината

Коментари - Откриха признаци за идваща глобална катастрофа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе каква е тази "Лента",бе?! Дето съобщава за чудеса, открити от Лондонски (Британски ) университети. Обаче, не бойте се, деца, щом източникът на изследването е британски, няма страшно - той е "highly likely", т.е. нЕма нищо вЕрно - само вероятно, което си е ачик невероятно.

Само се чудя кой и как през споменатия 1500-годишен период е водел наблюдения и записки...

Щом го съобщава Лента.Рю значи е фейк нюз. На руснаците много им се иска всички да изчезнат, а те да останат.

Ма това го казва някаква си Лента бе, въз основа на някакви си британски изследвания. А Рю винаги ще остане - колкото и да потъва Европа и Америка, щото Рю е на два континента и стои здраво на Земята. И не е ламнала да завладява никого, за разлика от ония, изплашените, дето все не им стига земя и все шарят като джебчии по чуждите земи.

Мисля че Путин пак е виновен за това-по негова заповед от преди 10-12 години Гълфстрийм става по студено течение - това вече доведе до по-студени зими в UK ! Редно е Борето и Фараж а после и Тереза направо да си го обвинят директно за вмешателство в Божите дела ! После баба Меркел да каже че Путин нарочно ги е накарал да строят Северен Поток 2 защото сам е наредил студ в северна Европа! С една дума враг си им трябва -да има с кого да плашат народите си !

Тази новина е поне на десет навършени години

Ами сега ? Явно филма "След утрешния ден" (The Day After Tomorrow) е бил не филм а пророчество ?! Или "учените" (а може пък и "журналистите") са го гледали и са си казали: Яяяя, какъв готин пълнеж за публикации !

Още 2010г няколко месеца след аварията с платформата на British Petroleum (Deepwater Horizon) в Мексиканският залив имаше данни, че Гълфстрийм е променил траекторията си и се говореше за тежки зими в западна Европа и затопляне в северните части на Русия.

страх, страх му е майката. Много помага на бизнеса(алчността)

Огледай се около теб - всичко е СТРАХ и АЛЧНОСТ!

Тръмп казА: нЕма такова нещо, т'ва е фейк!

Открили на баба си фърчилото..

Озоновата дупка над Антарктида е колкото Северна Америка ... https://www.vesti.Технологии › Наука и техника 6.11.2014 г. - Тази година озоновата дупка е била най-голяма на 11 септември .... 12,07,2018 ЕKA: Озоновата дупка над Антарктида е изчезнала - EU - Новини БГ https://novini› Свят › EU Преди 3 дни - Озоновата дупка над Антарктика е една от сериозните заплахи за световната екосистема, тъй като без озоновия слой Земята е ...

МЕНТИ КАПЕЛИ.

Важно е населението да се държи в страх, за да не гледа политиците в ръцете.

и в устата - че е толкова голяма, та може и човек да погълне. Особено усатат на ония 240-те ... мале-е-е-е, паст.

Интересно преди 10 000 години какво е предизвикало затоплянето и излизането от ледниковата епоха? Подозирам, че има връзка със зората на скотовъдството, което е довело до увеличаване на парниковите газове и преминаването на хората от събирателство (растениеядство и мършоядство) към активно отглеждане на животни.

Щом не обвиняват тютюнопушеното, а само изкопаемите горива - пак добре.

Доста подвеждащо заглавие. Никаква глобална катастрофа няма да има. Друг е въпроса, че Западна Европа ще бъде силно засегната. Ще си загубят комфорта, на който са свикнали. Ще имат по-сурови и възможно по-дълги зими. Ще плащат повече за отопление. Ще им се разбиват пътищата, заради заледяването нощно време и топенето през слънчевите дни. Малко като в България ще започне да прилича - по-скъп и по-труден живот. Но това със сигурност не е нито апокалипсис, нито краят на света

Русия е насреща.Пък и газ от сащ ще докарат допълнително и от Катар, а може и малко от Трипер.

Теоретично може ли да се направи нещо по въпроса? Да. Ще се направи ли нещо? Не. Тогава какъв е тоя шум? Коя икономика ще се откаже от индустриализацията? Германия с едни цици напред в това отношение, но като секне потока от джаджи от Турция и Китай, май и те ще лапат Невъзобновимият.

Промяната в климата на острова е факт. Имам позната, която се ориентира вече да се маха от там.

Супер, сега следва да изхарчат едни хубави парички. Скоро ще има проект за подяряване и съотетно изстудяване на теченията в съответните им крайни точки. Естествено пак с горива, щото от тях се пИчели много добре.

Ето пример как можеш да оцапаш всичко в последното изречение. Такова нещо никой учен не би твърдял. Очевиден факт е че днес хората използват въглища и дървесина за отопление с пъти по-малко отколкото преди 100 години. Второ...глобалното затопляне на планетата е най-обикновен процес породен от това че Земята продължава да излиза от последния си ледников период. Трето...нормалната средна температура за Земята е доста по-висока отколкото е сега. Ето ви и пример. Периода в който динозаврите са обитавали нашата планата е 20 пъти по-голям отколкото периодо в който съществувата хората барабар с неговите близки предшественици. В този период в който динозаврите са щъкали насам натам, Земята е била значително по-топла и влажна. Също така е била доста "по-жива"...заметресения, волканична дейност и атмосферна дейност. С идването на последния ледников период тези процеси биват забавени. Защо е така?...все още на никой не му е ясно. И един съвет ... уважавайте факта че в сравнение със Земята и нейните процеси човека е все още проста едно нищо. Бъдете по-смирени и повечко наблюдавайте отколкото да плямпате небивалаци.

тъй е , в пъти по-малко ползваме въглища и дървесина на глава от населението преди 100 години :))) , но пък сме точно 7 пъти повече оттогава :)))

Първия път за опит за преброяване на световното население датира едва от края на 19 век. Грешката при това преброяване е много голяма и доста значителна. Освен това увеличението не е 7 пъти а 3.2 пъти. Днес едва милярд и половина жители на планета живеят в условия при които им се налага да се отопляват с дърва и въглища. Това е два пъти по малко отколкото в началото на 20 век.

Учените установиха, че трябва да използват по сложно звучащи теории, че хората взеха да не се връзват на предните.

ако спре Гълфстрийм, климатът във Великобритания, Франция, Испания ще стане като в Северна Канада и то доста бързо, в рамките на 1-2 години

Е, тогава ще може и баба Гина с пенсийка от 200лв. да си купи апартамент в Лондон.

съмнявам се :)))

изкилифящате названията: Гълфстрийм ? От кога Голфщром се казва така? Ега ти културнсите хора. Голф е названието на всички морски заливи : Персииският , Мексикият /през който минава и това топло течение/.Golfstrom! Или англииското gulf stream но името му е от Benjamin Franklin който му даде името Golfstrom и то идва от Golf von Mexiko или „Floridastrom“

ясно че има невежи идиоти които потвърждават простотията си! Глупако, защо слагаш минус? Кое не е верно?

Вземи си оправи правописа първо и тогава дрънкай високомерните си глупости, става ли? Ще взема все пак да те светна по темата, че си е депресиращо в 21ви век да си на тъмно: - Гълфстрийм е официалното прието произношение и правопис на български. Откъде идва и накъде отива названието няма никакво значение. Целия ти пост е само демонстрация на общата ти култура, която никого не интересува. - Що не произнасяш Япония като "Нихон". Ами тя така си се казва държавата. Идва от Ни (слънце) и Хон (произход) - т.е. страната на изгряващото слънце. Брей - много съм начетен, а? А ти си невеж идиот, който произнася Япония погрешно, с което потвърждава простотията си. Нещо да имаш да кажеш? Едно е сигЕрно - културата в България е и въпрос на манталитет, освен образование...

са по англичани от самите англичани-, но не са наясно : как да превеждат: буквено или фонетично! И ти си прав : културата в България е и въпрос на манталитет, освен образование" . Важното обаче е да ги намериш! Каква е разликата между българският и турският маналитети? Нали си по културен . Правописът ми е достатъчно добър! Названието е немско и се казва Голфстром!

Тръмп каза, че всичко е измислица с глобалното затопляне... Освен да му пожелая първи той да усети ефекта от загряването на планетата ни.....

Имаше и някаква екокатастрофа в мексиканския залив,пак става въпрос за много,много пари,ще си ги носят в ада

Лично аз препоръчвам да гледате филма "След утрешния ден". Там по достъпен начин се обяснява теорията, че глобалното затопляне ще предизвика сериозно захлаждане, като в краен случай може да настъпи ледников период.

"захлаждането" ще е само за северозападна европа и нито ще стане за 1 ден нито ще продължи 1 ден.

Честно казано глобалното затопляне ме кефи! Не за друго ми прекалено много хора станахме на земята! А когато се разтопят всички ледове напълно едно, че морското ниво ще се дигне с над 280 метра и друго, че бая народ ще измре! Сега вярно това ще са войни, колене бесене, сълзи, мъка и мизерия, ма кой може да успори, че човечеството си го заслужава това, че даже и малко повече! Но като цяло хора може и да устанат на земята де! Но зависи с колко ще се повиши температурата! Щото от един момент нататък почват да се разтапят и замръзналия метан дето е в океана и тогава веке нема да има хора по земята! Ама ако сме толкоз "умни" да го допуснем то значи сме си го залужили, че даже и малко отгоре!

Ееее, много си неграмотен в граматически аспект! В училище вече не учите ли правопис?

Учат ги, но някои са толкова тъпи, че колкото и да ги учиш не става. За сметка на това имат "комептетни" мнения по всички въпорси. Какво да коментираш за човек, който се "кефи", че хората щели да измират.

Не мой така, това е братчеда от Македония, там учат друг Български.

Я па тоа! Ма ти имаж многу напретничави расбирания, бе! По "ке"-кането ми се види да си ут каде Петришко, ма там ората ни са такивя тупи. А, що викаш "много хора станахме на земята", като ти не си од "хората", ти си питекандроб. Нали го знаеш, он йе само човекоподбно.

"Учени от Лондонския университетски колеж установиха..." Браво на тези "учени" - направили са невероятно откритие. Е, същото това нещо се коментира от 70-те години на 20-ти век...

Търсят финансиране брат. Не дей така!

*недей

Глобалното затопляне е дъвката която се разтяга в момента, за да прикрие еко-катастрофата предизвикана от ВР и огромния разлив в Мексиканския залив. Намаляването на ледената шапка на Арктика е пряк резултат от придвижването на тези огромни количества петрол към северните ширини.

Глупости, да ти снимам залива да видиш колко нефт има в него ? Да ви се чуди човек на какви дивотии вярвате...

Що има сонда? Че и на няколко фирми?

Глобалното затопляне ще ни донесе много студ - последно??? Нима има още вярващи в глупостта глобално затопляне? В Бг са 80% ... ама и по света ли са такива ...

последно ще доведе много студ, жега, суша и наводнения. Тук там бурен вятър всяка седмица. Климата е една много сложна система, която може да се опрости до няколко елементарни физични явления и средно-интелигентен човек може да разбере лесно за какво става въпрос и къде се троши баланса в момента... стига да иска. само, че Average Joe нито е средно интелигентен, нито му се мисли. Неговият свят е няколко хиляди акра в средният запад, стотици глави добитък, и много chemtrails.

Тъкмо, американците ще се надяват, че оттам ще превземат Русия, през Северния ледовит океан...

Да свършва това, че ще правя мусака.

Супер, тъкмо ще компенсира глобалното затопляне. Да му мислят ватенките като се размрази Сибир и стане на непроходимо торфено блато.

От Гълфстрийм и западна европа до Сибир знаеш ли колко ХИЛЯДИ километри са? А "ватенките" не ги мисли - на галфони те могат и торф да продават - като биогориво.

Сибир няма да се размрази, но Северният морски път може да се отвори за 7-8 месеца. И китайските стоки да тръгнат оттам. Два пъти по-късо е разстоянието отколкото през Сингапур, Суец и Гибралтар ...

абе ти да не си от тея дето вярват в плоската земя?

А има и още по-бърз път за китайските стоки до Европа - железниците. То той ще е бърз и за японските стоки. Въпроса е кой пръв ще се разбере с Русия да ползва БАМ и Трансибирската железница. А китайците може и да пропуснат Русия. През Казахстан, ферибот през Каспийско море, Азърбейджан, Грузия, ферибот през Черно море - кеф ти Констанца, кеф ти Варна.

БАМ на няколко участъка вече затъна в сибирското блато. Защото земята под трасето се размразява.

По-добре виж какво означава "глобално". Щото това дето ще се охлади в случая е към 5% от сушата. Един вид, "локално".

4 нови атомни ледоразбивача. От програма за 20 броя. Северния морски път ще е само руски. Смятай какви пари ще направи Путин от винетки за кораби :)

""Смятай какви пари ще направи Путин от винетки за кораби "" - даа..и минималната заплата на руснаците ще скочи от 240лв. на цели 250лв!

Дори и да стане номера ще е използваем само 6 месеца в годината.

Що бе, Тръп каза, че няма проблем с климата! Убаво си е да е топличко!

ЧУдесно! Дано замръзне британският О-О

Всички ше омрееем! Дайте ни париии!

Дали някой ще си спомни каква беше първата реакция на ВР, след като сондата им в Мексиканския залив гръмна? Дали пък английските учени ще се осмелят да напишат кога са забелязали значителното забавяне на Гълфстрийм?

Както си пише - следят го от 1500 г.

Както си пише...броят пясъчинките как са се подредили и колко стари са!!! Ако си спомняш, като намериха една погребална златна маска в тракийска гробница, на учените им трябваха...6-7 месеца да установят колко стара е! А сега си направи хесапа...какво занчи да датираш пясъчинка и как може това да стане???? И ако датираш една, какво ти гарантира, че другата до нея е от същия период?

Аз не си спомням. Да не казаха: Ей ся си ибамамата.

Бог забавя, но не забравя! Толкоз за англосаксонските лъжи и убийства!

на Ленин, Сталин и Берия им тежат десетки милиони... страх ме хваща да си помисля какво ще е наказанието за руснаците.

Ако се застуди сериозно Западна Европа, познайте къде ще мигрират гостите на Меркел.

Те такива "гости" има и на Скандинавския полуостров колкото щеш. Тях не ги плаши студа, стига да има псевдо-демократична социална система, от която да лапат на големи хапки.

Микробританците отново с нещо са намерили или открили.