Коментари - Гарваните могат да планират бъдещето си | IT.dir.bg
назад

Гарваните могат да планират бъдещето си

Гарваните, досущ като хората и човекоподобните маймуни, са способни да планират бъдещето, когато имат полза от това.

Обратно в новината

Коментари - Гарваните могат да планират бъдещето си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е тва вече е сензация, от което следва че щом планират, значи търкат и талончета и се тюхкат после "мааму кооолко близУ бях, ина цифра не ми достигна" щото те талончетата така сами се падат кат за една цифра разминаване.То па едно бъдеще, от тва сметище на другото, а тва вече си е предпоставка за сериозна кариера на политик, щото и те така са се издигнали, и затва г.на г. око не вади.

Хора! На заглавието пише "граваните"!

Да се назначат в министерския съвет пък България може да се оправи знае ли човек.

В тубата има видео, как гарга използва пластмасов капак като шейна и се пързаля на един покрив. Безусловно птичката е разума, вероятно дажже повече от некои двукраки без пера. https : / / link/watch?v=3CZtbMRUGbE

Като знам по-черните ни събратя как планират само да се натряскат вечерта и да сътворят още едно чаве не знам кой точно е по-интелигентен птицата или тоя който се брои за хомо еректус.

Нормално, отдавна се знае че тази птица е себеосъзната( единствената от птиците което е), така че нищо чудно и да планира, всяко високоинтелигентно същество го прави, влк. делфина и шимманзето

Повечето животни могат да си планират бъдещето, все пак не забравяйте че човекът не е нищо повече от един единствен вид в животинския свят.

Вече дори и в заглавията има правописни грешки ! Един ГРаван Ви мъчи.

Кой умствено изостанал дебил го е превеждал това? За пръв път чувам, че топчетата са "сечива". Да не би случайно да са "инструменти" в случая?

Google Translator

Ех, Гогов, ех "Граванино", оправи си заглавието. Чета аз "Граваните могат да планират бъдещето си" и си викам: "Интересно. Какви ще да са тези "гравани"? Я дай да кликна и да видя.", а то какво се оказа - не били "гравани", а ми най ми били гарвани.

Някои от нашите депутати показват даже по-голямо умение в бартера: лобизъм срещу комисионни! Гарваните вакса да гризкат пред тях!

Какво значи "Граван"?

Дираджиите хем неграмотни, хем обидчиви. Не приемат градивна критика. Свалят каквото не им изнася за 2 минути. Все едно ще им помогне.

Дирнишка раб'та ;)

Значи че някои пръсти са по-бързи от други докато пишат. Само че на човек не му пречило ако в думи разбъркаш буквите без първата и последната, та затова го разбира. Сигурно поради същата причина не виждат грешката.

Някъде в Австралия, по разните пътища там, пускали орехи, че камионите като минат отгоре да ги счупят, че да могат да ги изядат. И това си е планиране. Има подобни неща и за маймуни, вълци, косатки и други животни.

ха ха... чак там... аз и у нас съм виждал да го правят

И в къщи редовно го правят няколко от тези пернати! Изключително умни са!

повечето хора не могат да планират така добре както гарваните... е могат поне да се опитат да се научат от тях!

дали не го публикуват точно сега като реклама на Игра на тронове ..