Коментари - ГДБОП ще шпионира Skype, Facebook и Viber | IT.dir.bg
назад

ГДБОП ще шпионира Skype, Facebook и Viber

Главната дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) вече може да следи Viber, Facebook, WhatsApp, Skype и др.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП ще шпионира Skype, Facebook и Viber | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоест ще следят БОйко БОрисов ,ЦВетанов и други менкани на власт да не крадат милиарди от народа чрез нагло престъпни схеми вкл през оперативни програми на министерств а и ведомства и през Белене и МАрица Исток..

Е защо ядохме жабетата? За да ни подслушва ГДБОП , а не ДС? Да ни тормозят не комунетата, а американетата! Нямам нищо за криене, но факта че се приемат противоконституционни наредби и закони под предтекст за " некаква борба с нещо си", а може би това е подготовка за приемане на член първи от Конституцията за ръководната роля на американската фашистка партия.Биг брадър в действие!

ГДПОП не са можели, не могат и няма да могат да подслушват неорганизирани престъпни структури, да не говорим за организирани такива. Единственото, което могат е да подслушват протестиращи срещу шефовете им и да изпълняват поръчки срещу конкуренти под формата на "проверка за легален софтуер"... За останалото нито имат акъл, нито образование, нито пък желание, начело с оня гологлавия Явор Колев, който направо смразява с компетентност. Добре, че намали медийните си изяви...

"Единственото, което могат е да подслушват протестиращи срещу шефовете им и да изпълняват поръчки срещу конкуренти под формата на "проверка за легален софтуер"" Ми то точно за това им трябва.

ГДБОП ли????? Че те от кога имат компютри?? И хора да разбират от компютри????

ама такув софтуер си се използва одавна! добре е че вече "прошка няма", ама да не попада в руцете на дребни корумпирани риби

Se taia

Хехе, и как точно ще ми шпионира телефона, ако не инсталира споменатия софтуер на него? Да речем, че инсталира на някой от приятелите ми... Ще гледат само съобщенията - евентуално (ако не реша да си говоря, вместо да чатя)... Поредните гръмки... и празни думи...

Явно не си наясно с някои неща. Може отдалечено да се инсталира софтуер на телефона ти независимо от твоите желания. Даже няма да разбереш. Ама иначе ти си разбирача де.

Se taia

Аре опитай да ми инсталираш отдалечено софтуер на телефона, като не е вързан в нета:) Аман от "разбирачи".

Пък после аз съм ви подслушвал.

Ако си убеден демократ няма от какво да се плашиш ако си путлерист се стягай за здраво клатене в гуантанамо ахахахахаха

че ти си изклатен доживот в лудницата на 4-тия етаж

Тебе вече явно са те клатили и си наясно. В кой месец си?

Супер подвеждаща статия. Купили си един стандартен софтуер, при който трябва да имаш телефона физически при себе си, за да може евентуално той (софтуера) да успее да изчете нещо. Активирай криптирането и ще е най-безполезната инвестиция на МВР. Става за браузване в телефоните на селските пръчки от Факултета.

Надявай се да обясниш очевидното на умствено ощетените руски слуги, те вече гракнаха. Неотдавна FBI сума време търсиха кой да им пробие криптирането на някакъв apple телефон, беше по новините близо месец, накрая някаква израелска фирма го направи. Едва ли е особено трудно но със сигурност за 18k не са купили повече от браузър за разните формати данни достъп до които имат.

Вече?! Те го правят от близо 10 години вече. Вие сериозни ли сте? Народе наистина ни имат за малоумни.

добре дошли в демокрацията в ЕС и атлантическите ценностти: това е замисъла на книгите на Оруел: фермата и 1984.А беше време когато ни разказваха и още разказват вицове за някакъв си "тоталитарен режим", за някакъв си соц , за комунизъм и прочие.На фона на днешният ден на жестокости ,тотател контрол и манипулации, издевателства над човека, онзи соц е направо детска песен.

Разликата е че тогава нямаше съвременните средства за шпиониране. Затова е имаше жителство и домова книга. Да се знае кой къде е. Сега привидно има свобода, но е малко жиртуална.

"Чай, разбира се, няма. Но на старшината много му хареса вашата шега."

Cheeseus

"ГДБОП ще шпионира Skype, Facebook и Viber" -- Не, ГДБОП няма да шпионира тези програми/мрежи, а ще шпионира хората в или през тях. Освен ако, разбира се, джорнализдът изтипосал това заглавие не иска да каже, че ГДБОП ще извършва промишлен шпионаж на посочените компании. Пишете на правилен български, моля!