Генералният секретар на ООН поиска глобални правила за социалните медии

"Не мисля, че можем да живеем в свят, в който твърде много власт е дадена на ограничен брой компании", подчерта Антониу Гутериш

Обратно в новината

Коментари - Генералният секретар на ООН поиска глобални правила за социалните медии | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само, че на хората им доставя огромно удоволствие да бъдат подвластни на медиите, че чак и си плащат за това. Заместването на социалния живот от социални медии води води единствено до психични разстройства. Най-опасната дрога за която няма лечение... но ще бъде късно, когато бъде осъзнато. Впрочем вече е късно.

Че вие отдавна я водите - война срещу човечеството!

кгб отдавна я води успешно, но даже им изчезна империята от чието име я водят.

А вие късно ни предупредихте.Чумата вилнееше в китай,те я преносоха по света и като се заразихме тогава казаха.Паразити с тлъсти заплати.А защо и откъде идват заразите мерки не вземате.

Само от раздухването на" пандемията", колко спечелиха, докато цял свят загуби, не ви е работа!

Закрива профилите на серсемина Гадефффф Фърчилов. Тъпанарина, партизанин призовава за бунтове и с платени тълпи сее безредици в угода на източния си господар. Двамата с перчема са марионетки на един и същи кукловод.

Това са си частни медии и те много добре чувстват кое е неприемливо, цинично и оскърбителни за болшинството от аудиторията им. Няма да ви чакат вас чиновниците да се съберете на комитет, на банкет, да вземете рушветите и после... Да не решите нищо. Ако примерно някой реши да предава директно в ефир по you tube, да речем убийство, което извършва в реално време, какво да не би да трябва от ООН да се съберете и да решите дали му спрат профила? Айде Щатите дърпайте му шалтера на тоя смешник

да плащат здрави данъци във всички държави, както и да се наказват парично от потребителите за това, че им продават данните без тяхно съгласие!

Е, Кире, друго си е да дават как колеха Кадафи като животно, а Хилари се хилеше като вампир. Какво да кажеш - частни медии.

Разпали мира в арабско,прогони хората

Трябва да ограничите и БТВ! Твърде много власт имаше в ръцете на двама платени идиоти като Венелинчо и Гена! По време на мизерните протести надуваха балона и заблуждаваха хората!

и другите трялавизии припяваха

Общуването между хората във виртуалният свят трябва да бъде подчинено на същите закони и правила, каквито са и в реалният свят, с всички произтичащи права и отговорности! Не бива виртуалният свят със своите инструменти да се превръща в "задна вратичка" за нахлуване в личното пространство. Анонимност - да, но в определени граници, както е и на улицата, в ежедневният живот.

Фашистко-либералните медии на САЩ се превърнаха в заплаха за света. CNN и NBC вече по нищо не се различават от "Комсомольская правда". Денонощно сеят само педерастия, джендъризъм и омраза към белите хора.

в 'правда'-та вярно даваха трибуна на всякакви черни президенти от африка, борци за куманизма (преди1990)

Шефовете на Гутериш и тези на социалните мрежи са едни и същи. И ето ви лицемерието-направиха активна акция против Тръмп, разкараха го с БЛМ, коронавируси, изборни измами, режисирана атака на Капитолия, баннаха го, всички медии дружно го плюха 4 години и още каквото се сетите. Сега, когато вече е извън играта, отново заемаме позата на демократични и борци за свободно слово. Сега вече ще се скарат на медиите и отново е свобода на словото, но след като са махнали неудобния. Вярвайте в дедо Коледа, не пречите на никого.

По-скоро бих повярвал в дядо Коледа, отколкото в Гутериш и тази организация. Безгранично лицемерие и болшевизъм. Тези световни организации - СЗО, ООН явно като цяло са вредни, иначе светът щеше да бъде по-добро място за живеене.

С правила глобални компании не се оправят. Просто достъпа до локалните пазари ътябва да е регламентиран както и печалбите им. Частният глобализмът е зло. Един човек влияе 3 4 млрд с един клик. Това трябва да се промени

Пълна забрана да си правят каквото си сикат! По-бързо действайте докато е останал още някой със собствен мозък

ами стигнахме до там , лъжите да дават власт ? ако политиците казваха истината нямаше да властват а хората щяха да бъдат манипулирани по трудно

Политиците никога не са казвали истината. Още откакто се е зародила тази... професия.

ние му наредихме така да направи

Искат да вземат контрола те самите а не да ни дадат свобода .

Дон Корлеоне искал правила как да контролира Ал Лапоне , .........