Коментари - Създадоха ГМО кучета с 2 пъти повече мускули | IT.dir.bg
назад

Създадоха ГМО кучета с 2 пъти повече мускули

Китайски учени създадоха чрез генно инженерство кучета с два пъти повече мускулна маса.

Обратно в новината

Коментари - Създадоха ГМО кучета с 2 пъти повече мускули | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е нищо! В момента имаме ГМО политици, една самотна мозъчна клетка с 2 политика: Бялата Златка и Чукундуров.

Кучетата са с по-големи мускули, не са с два пъти повече мускули. Да ва таковам и блейките-писачи :)

Да видим кога ще се появят ГМО хора.

получиха куфарчетата с долари от Лукчо, неверниците веднага си нахлузиха кръстчета и хукнаха да запалят свещички на дядо боже.

създадохме още и куче с осем крака! Осем бутчета! ще решим въпроса с изхранването на азия

Абе, кой е генът при стоножката, който определя броя на краката й!?!

Еха, нашенските мутри и бабабити първи ще хукнат да се сдобиват с новото хапче. После ще дойде ред на полиция, военни и всякакви други пазванти... Сигурно и депутатите ще се пробват. И ще бъде един елит, една чудна нация... Ами ние с гайдите какво да правим, а? С мускули или без мускули (и мозък) ще им ръкопляскаме и ще продължим да си ги избираме...Прост народ, слаба държава!

Сега остава и баскервилското куче да направят и да го пускат на свобода. Когото докопа - негово си е. Пък нали живинка и то, да похапне горкото...

нищо ново под звездите. американци ,китаици пампаици се опиват да до вуршат експеримента на "тупия"хитлер а супер воиника,но под друга форма,докато доиде времето да го направят с хора след общественно одобрение.

Модераторе. Ти ли пишеш под "Супер цитат" че не ми пускаш втора репликата към коментара му? Това не е достойно мъжко поведение. Защо правиш така че на се намразиш сам и да бъдеш нещастен? Ако си малко съобразителен ще рабереш каквото правиш ефекта е върху теб.

Освен мускулести кучетата стават и много вкусни...

Някой някога да е ял вкуден ГМО продукт. Матей Глава 7 16 От плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репеи? 17 Също така, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошото дърво дава лоши плодове. 18 Не може добро дърво да дава лоши плодове; или лошо дърво да дава добри плодове. 19 Всяко дърво, което не дава добър плод, отсича се и се хвърля в огън.

Бе хубаво си се научил да биеш главата в масата и да повтаряш прамъдрости като цитираните (в днешно време звучат като от учебник за бавноразвиващи се, не че не са попаднали на правилния адрес). Ама отде ти хрумна, че имаш какво да кажеш на останалите хора, какво толкова измисли, което те отдавна не са чули и не знаят до болка.

Хехех, ми то и ти правиш същото, ако не си забелязал, само дето разликата между самочувствието и реалното ти покритие наистина е огромна. Но прав си, форумът е място за такива като теб - анонимни, комплексирани и... без реални изяви в живота.

Защо да използваме думите на Исус, които са метафорични за ГМО, това е крайно неправилно. дърво = човек, плодове = резултати от действия, огън = наказание/ад. Нищо общо с ГМО.

Явно в китай ги е подгонил гладът. То бива народ,народ..... ама толкоз народ,как се изхранва?

Като гледам колко са трагични резултатите от мешане къде не трябва като заселването в Бразилия на африканските силно агресивни пчели - новия силно агресивен хибрид измести обикновените, като в процеса изби хиляди хора- дори не ми се мисли какви миризливи акита ще направят "учените", дето бърникат в гените с помощта на вируси.

Не е ясно как правите аналогия между интелегентният Бог и някакво апокрифно понятие като енергия на вакуума. Дори и в абстракционизма е нужна логика за да не звучи като гротеска. Вакуума е реална физическа среда с определена структура, която съдържа Божествената матрица чрез която Творецът задава физическите свойства и закони на определена област в космическото пространство, които пък диктуват поведението на елементарните частици в тази област. В наблюдаваната вселена различни области от нея има различни физически настройки и това обяснява защо предположенията на теоретиците философи, които се опитват да измислят свой собствена реалност за душевен комфорт, се разминават така драстично с действителността.

Някои теми не са за градската тоалетна.

А кой и как ще гарантира поведението на тези кучета, след като не са създадени от Бог, ами от човек?

Гаранцията се поема от китайския филиал на BMW, така че излиза много по-добре

Те пак са създадени от бог, ве - просто бай китаец (уж) е добавил някои модификации.

А как гарантираш поведението на тия дето са създадени от бог спред тебе бе, майсторе. Носете си шапките от алуминиево фолио и се вразумявайте, ей.

ГМО Премиер с два пъти по голям г....

г......уй?

мне г.. = Цв.Цв. че много подслушват ;)

Известно е отдавна, кое отключва и изключва даден ген и кое създава или променя съществуващ ген. Но, ако това нещо официално се изнесе следва автоматично съвременната медицина и фарма индустрията да бъдат закрити в следващият 1 час.

Верно? Я да ни осведомиш откъде точно имаш тази информация? Някой таен блог ли ще да е?

Resident Evil

Това не трябва да се прави. Знаят го и въпреки това го правят.

В моя морална и православна Росссия на В. илич Путлер ето запретено. У нас НЕТ ГМО. У нас мутации само по еволюционен път благодарения на водка и кръвосмешения.

А, пък у нас, резултатът се постига комплексно: чалга, наркотици, гей паради, мизерия, цигания, толерантност и несъкрушима вяра в ръководната роля на демократическата партия на сащ и лично на другаря Бонго Бонго за пълна победа на демокрацията по света и у нас.

Смени канала тогава

А бе придържай се към цъкане на плюсове и минуси през ТОР, хленчещите ти постове от вида "добре си ми беше в килията, хранеха ме някак и нищо не се налагаше да правя" отдавна са додеяли на всички. Правиш мечешка услуга на господаря си.

Недоказауме ли? Вие проповядвате агностицизъм , което е окултизъм. Бог е твърде лесно доказаем чрез Неговите дела. Тъй както всяко здание има нужда от строител, така и вселената и животът в нея има нужда от строител . Не е необходимо човек лично да види Бог за да вярва в Него. Нужно е поне малко интелигентност за проумее че порядъкът във вселената, който се поддържа от физичните закони и константи и който е необходим за да е възможен животът в нея, не се е появил самоволно от хаосът. Творецът е начало на всичко. Но Той няма начало. Съществувал е винаги. Първият уи последния. Алфа и Омега. Много по рационално е, отколкото да твърдим че творението има начало и се е появило от нищото без причина и без идея. А агностицизма е окултизъм . Той си затваря очите къ фактите в името на греха.

с други думи след като този "творец" е началото на всичко и винаги е съществувал значи това всъщност е енергията на вакуума или нулева енергия, не ли?

Точно, и защо тогава трябва да му се кланяме? Защото ще изчезне, или ще спре да действа ли?

Дино, само да ти кажа, че сееш сред тръни и върху камъни...

Танас

Сеячите са кадърни хора, за разлика от Дино, който дори не може да си подбере подходяща почва :)

Аматьори ! Как пък не създадоха жени с четири цици веднъж...

Бих бил доволен и само от жени, дето никога не ги боли глава...

..техниката CRISPR.. Знаем че азиатците са фенове на кучетата, и не се съмнявам технологията - CRISP... :)

Може би затова изрично е казано "за ловни и полицейски цели".

Идва ерата на арийската раса... Хитлер, малко е избързал

Никаква ера не идва. Света си отива пореди безумието на суетни философи и алхемици. Те не знаят какво правят. Нямат идеят кой ген в как си взаимодейства с другите гени. Кое отключва активността на един ген и при какви условия. Къде се намират синхрионизиращите механизми и информация в ДНК. Просто експериментират на сляпо за да създадат поредният Франкенщайн. Богоборците обикновенно страдат от някаква форма на психично заболяване вероятно обусловено от генетични грашки и загуба на генетична информация.

Религиите са също вид психично заболяване.

глупости. разни апокалиптици предсказват края на света от хиляди години и света още не е свършил. благодарение на науката огромна част от хората живеят в пъти по добре от когато да е било през историята. особенно ако сравним със средновековието когато любимата ти религия е била доминираща... сега едни от близкия изток пак се опитват да наложат тяхната версия на религиозна доминация. силно се надявам човечеството никога повече да не позволява това да се случи.