Коментари - Германия показа боен дрон от нов клас (видео) | IT.dir.bg
назад

Германия показа боен дрон от нов клас (видео)

Безпилотникът носи други по-малки дронове-камикадзе

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Германия показа боен дрон от нов клас (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пратете го в Украйна да го видим колко струва. Ама надали - ще му хванат цаката и язък за рекламата !

Друго си е да купят дронове от Иран.

То и новите танкове Пума бяха последна дума на техниката - всички се развалиха ;) На полигона е едно, в калта и на полето е друго.

Пригодена за дълъг полет от 80 години. Остава да направят и пикиращи дронове.

Интересно дали този дрон може да се използува, ако срещу него има "Красуха"? Или е на принципа:"Да,да, ама не". Защото всички Еъркрафти и Флугцойги до сега като я видят тази "Красота" и припадат безусловно. И един друг въпрос възникна пътьом , и танковете ли ще са от поли карбонати?

Това в някое мултфилмче на Союзмулть фильм , ли го гледа?.... Там всичко руско е на космически висоти.

Да го пращат на братчетата да бомбят г.за на Путлер!

Какъв игра променящ дрон сануват фрицовете. Руските ракети "Сармата" Могат да ги прихващат още над Берлин и да ги правят на пух и прах. Нищо ново и опасно за Русия.

Знаем какво се случи и с новия клас немски танкове през ВСВ!

Аххахаха пълен идиот, ракетите за които говориш са междуконтинентални ядрени а не пво.

Каквото и да си говорим, на света има два вида висша инженерна мисъл - германската и японската. Всички останали са копиране на оригинала.

Някой по-свеж пример да дадеш, например за Ватерло ...

Майкъти не те ли е учила да не натрапваш жалкото си мнение на околните е ето аз те научавам

На 7 годинки ли си или само акъла ти е на толкова?

С тая перка супер гейско типипно за педалдката им нация

Нищо ново, никакъв гейм чеймджър нее но става за войни латп Судан, Кемен и Ирак. Цялат шумотевица е да се помпа военната индустрия и да се правят кинти.

после ревете !

Щото маса народ не познава историята и я повтаря..

На стикерчо г.за е цъфнал

Не бе, той говори за друга ракети, те са като сърми, от зелеви листа, увиват се около дрона. За таова се казват САРМА-т, като т-то накрая е за благозвучие. И има и разновидност със лозови листа, те са Сърма-з

ВГЪЗражгдане, ракетата се казва "Сармат" и е стратегическо Ядрено Оръжие, бе селтак! Не се занимава с дронове, а с изчегъртване на цели околии. Откъде ви намират такива простаци, да се пишете за "Възраждане" и само да плюят по Костадин заради вас!? Да не си от тъмнолилавите педероси на дб?

Но докато не стъпи здраво Капитала в БГ на много хора няма да им дойде акъла. Така, че чакам с нетърпени и Ганьо да бъде прегазен.

Разбира се. Евтино и сигурно! Можеш да ги пускаш на цели ята и пак ще платиш по-малко отколкото 1 пуск на прехвалените американски бракми. За важните цели руснаците имат Калибър. За по-важните цели имат Циркон. Но за укросвинете, които се търкалят в калните окопи или по селскостопанските навеси шахидите са най-доброто въдможно средство.

Велика инженерна нация ! Невероятно подредена държава ! За съжаление, за Ганьо изглежда плашеща, погледната от ръба на кочината !

Нищо, че си продал бъбрека на мама, за bmw x5, и 90 процента от медицинската апаратура е германска. Ганьоооо, ганьо...прост си като галош !

плоска тухла единичка ти е главата !

Руските неандерталци още се чудят как лети това нещо без пилот, германците вече демонстрират ново поколение дронове.

А пък японците са измислили самолет камикадзе ВСВ, ползвани срещу кораби, като горивото им е само за едната посока. Като дори не се водеше най лошият изтребител. За такъв се водеше Ф-104, наричан правещ вдовици в Германия и на Канада разбили се около 47% ли бяха. С много трудно кацане, поради малки криле. А американците дето се хвалят с бързи самолети, то е на опити пускани от по-голям самолет като ракети, макар и управлявани от човек. Не много функционално.

Ке му текнат водите над укроландия на това бременното гейм джендърче.

Руснаците си имаха дрон на перки, дето летял 23 часа ли бе.

- Защо руснаците нямат дронове? - Защото за дроновете трябват миркочипове и миркопроцесори. Дроновете не палят с манивели и не летят на смукач.

Браво на Пу, събуди германската военна машина. И като сравняваме технологиите и прецизноста е нещо като Москвич - Мерцедес.

Като знам статистиката за всички Гейм Чейджъри досега, даже няма да го местя! ... Ще хвърля дюнери-камикадзета, най-вероятно!

Облизвай внимателно, не да ти капе по яката!

Имат, даже реактивни … но не си разваляй мантрата само заради някакви си факти!

Де е ,,Байрактаря??..Пребиха яко турския дюнер кебаббб....Ахаха

През Втората Световна воина нищо не им помогна на Германия с демократично избраният от народа канцлер Адолф Хитлер.

Разбира се, всичко имат, но го пазят в дълбока тайна. Дори от себе си. Но вие си вервайте.

Запада спря да внася перални в Русия и ги остави без дронове.

Само, че през ВСВ, Германия воюваше срещу целия свят. Да забелязваш някаква разлика със сегашната ситуация? Някой друг е в ролята на Хитлер, ама откъде толкова мозък, че да го забележиш!

Преди 4 години използваха едно ренде, което страшно много приличаше на F 117 по форма и размери и бързо го забравиха. Преди 2 години тестваха още по-голямо ренде, казваше се Орион по памет. Уж щеше да бъде само разузнавателен, но бързо откриха редица недостатъци - бавен, тромав, губи връзка - и го приземиха и него. Иначе нета е пълен с клипчета с руски дронове, които ЩЕ се появят!

Байрака беше най добрия ...Ахаха...Лошите руски копилита го приземиха ..Завинаги....Ахахаха...

Германия е джудже във военната индустрия...Чиповете им отиват за недъгавите БМВта..

Верваш ли си? Байрактар си работи, но е скъп 5 милиона долара, ракетите му са скъпи и има много малко бройки. Обикновено го ползват за наблюдение от далече

През ВСВ Германия нямаше суровини за да прави достатъчно боройки, а и всичките им заводи бяха разрушени от Англия и САЩ. А сега има всичко

Руските чипове за какво отиват? Какво говоря?! Русия и чипове! Двама колхозника мятат въглища с лопатите в дрона.

А русия разработи първият безаналогов пилотиран дрон, с две камикадзета в него.

Припозна ли се бе педал

За едното камикадзе се сещам, но за другото не

Две чукчи и един бурят-ватник.