Коментари - Германският лек танк Lynx ще спечели Източна Европа | IT.dir.bg
назад

Германският лек танк Lynx ще спечели Източна Европа

Унгария вече е поръчала 218 бройки от верижната машина, Румъния е друг потенциален клиент

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Германският лек танк Lynx ще спечели Източна Европа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ТАНК...... А НЕ БМП......ОНИ ДОЛЕ КВО СЕ ПЕНИ...... ФРЕЗОВАНА МУ Е ХАЛКАТА...НА ЛУЕВО...ИЗОТЗАДЗЕ

Да е покажат на Тагаренко ,а не да ни заграбва със стари негодни машини за да му казват браво ,това е машината и както винаги Унгария е умна ,а не слуга ,следва Румъния и дори щатите ,а ние .....

Ние сме русофилистици. С такъв народ - толкова.

А бе по време на Съветския съюз имаше повече нормални хора . Сега бъка от педигрипали, наркомани, циганори - всички до един евроатлантици. ФАКТ!

Е какво искате да кажете че свърши мирното време на Европа само толкова ли кратко беше мирната свобода между запада и сив соца е ГОТВЕТЕ се за война заспал европейски народи но не забравяйте че младите ще победят те няма да се бият с танкове а с по мощни оръжия едно от тях ще бъде голямата информация тук няма победители всичко ще ПРЕВЪРШИ когато старите военолюбци умрът тогава народите ще говорят един език и ще се разбират защото умните ще властват

Че то всички нови машини са със 120 милиметрово оръдие, а тая плюнка с 35-те мм по какво ще стреля?

По козоеби от чечня.

Румъния купува Ейбрамс а иначе Унгария е верното куче на Берлин чрез купуване на немска военна техника получава правото да си прави уж каквото си иска.

Танк било...смешници.........само невиждал казарма може да напише подобна простотия.................обикновено фризирано БМП го кръстихте танк...........

Умник, 44 тона е повече от един Т-72, сещаш ли се за каква броня става на въпрос?? (не като на БТР-60 - 5 до 9 милиметра или БМП-1)

На страйкърите, колко им е бронята? :)

Само български русофилистик си мисли че хомосексуализмът в казармата го е направил военен експерт. То затова и пРосията не може да бие 5 пъти по-малка Украйна

Е па ти си хомо и без казарма ..... напред си :)

Давайте го Lynx-а на бойното поле, красива машина е! Да видим дали ще го докара и на функционалност защото бая от красивите не вършат работа.

тая пръдня не е нкикакъв танк, вие нормални ли сте

Бе по-добро е от страйкърите със сигурност .... ако се поровя ще излезе, че е и по-евтино сигур. Да не говори за възможността от местно производство. Ама нали сме колония

Чудя се, защо Унгария като троянския кон на Путлер не си купи руски танкове, а си купува германски? А сетих се! Вече няма руски танкове, останали са им само старите ръждиви бракми от съветско време!

Не купува руски, защото е в НАТО, а руските не са съвместими със стандартите на НАТО. Всичко друго са тролски глупости.

Това е доста по-добро от краварските боклуци дето ние решихме да купиме след натиск от Козяк 16.

Украйна виждала ?! Подаръците отдавна спряха ! А другото е с пари,които Усрайна свърши и е на заеми,които ще връща ако все пак остане нещо от нея !

Поредната кочина, която ще бъде попиляна от ударни дронове струващи жълти стотинки. Танк с 35 мм оръдие?! Кокошките умряха от смях. Обикновенно БМП, което ще бъде разпердушинено за 2 мин. А струва майка си и баща си.

Този бронетранспортьор си заслужава повече от американските каруци за 2 милиарда .

Какъв е този танк ?! Това е бронетранспортьор с оръдие .

БТРте са с по-малка броня :) Справка страйкър

С 35мм оръдие , обаче може да изстрелва димки ! Страшилище е това , не танк!

Да, това също е перспективна машина, както по-лекия вариант, така и такъв със 120 мм оръдие, ако имаме и местно производство - идеално. Нашите Т72 без динамична защита са направо смешни в наши дни. Дори румънците си модернизираха Т55 с израелска помощ, сложиха динамична защита, нови далекомери и прочее, ние още караме на съветски технологии за износ (демек орязани).

А това недоразумение има ли динамична защита?

Няма наши Т-72 ! Всичко замина при укрите

Светлините му са LED , за икономия на гориво !

Видяха немците , че дадохме поредните пари за чертежи , и решиха и те да се наредят на опашката. Що пък да не ни изтръскат и те с 3-4 милиарда.

Дали ще горят толкова добре , както леопардите ?

Това ще бъде мечтата на гранатометчика?! Но, дали ще дават добри пари за него? Или ще го водят пикап?

Ха,ха,ха,ха,ха.

Мое ли да пратите няколко в усрайна, че да видиме дали горят хорошо?!

Всеки един от новите Руски ПТУРС дето сега се тестват в Украйна ще разперчатоса този лек танк на съставните му части, возещите се в него ще излетят в космоса за близка среща със Свети Петър. Също така е много вероятно същият танк да се срещне с ракети Вихър и управляеми снаряди Краснопол, резултатът ще бъде същия. Пари на вятъра с други думи, достатъчно е да се погледне какво се случва в Украйна където се пишат новите военни стратегии и се тестват реални оръжия, а не макети и пожелания.

Какво, какво троле дебилен, мухахахахахаха, вие вярвате ли се изобщо като ги пишете тия малоумия и лъжи

Кой ще хаби ПТУР иликраснопол за това тенеке ? Обикновен дрон от алиекспрес за 500 лева го пробива

Ми руската техника гори. Това се случва. И то от американски рпгта и базова артилерия. Ако дойде нещо по-мощно с руснаците е свършено. Да знаем, че могат да мрат за вожда по заповед и от страх.

Я пратете 20-ина в USрайна, да видим дали ще устискат и 2 дена, пък тогава ги хвалете...

страйкър ама за по-умни шапки !!!!!

Сите родни русофили разбирачи са се събрали тука

ако не се изтропа на метеното - не може да диша!

Руските компютри пък са най-големите компютри в света!

Руските подводници пък са най-дълбоко потъвящите подводници в света!

Има я докато не изчезне в облак от дим..

С 35 мм оръдие и "6 до 8 души десант", това не е "лек танк", а тежък бронетранспортьор.Или по-точно "тежка гъсенична платформа", на която може да се направи БМП, противотанково САУ, евакуационна машина и други. От категорията на руския "Курганец". Като гледам фотошопираните снимки - има още доста години докато влезе в производство ... Засега май още е на ниво прототип, че даже и "концептуален модел". Нека работят, че се задават тежки години за западната оръжейна техника. След победата на Русия, кой няма да предпочете евтината и проверена в боевете руска техника пред скъпата западна ?

Хахахахахаххааххахаха хахахахахахахха хахахахахаххахахаха

"Гоуем" си умник бе! Първия танк Lynx е предоставен на Унгария октомври 2022 г бе капацитет т.п!

както се вижда - НИКОЙ не предпочита еФтиният,руски бАклук. Някъде,нещо наскоро да са продали ? Танкове,самолети,хеликоптери, кораби ? Да не говорим,че това дето загубиха при пАбедоносната си СВО във Украйна , течаща близо 2 години вече, не могат и за 10-15 години производство да го попълнят. Нито имат производственият ресурс,нито парите,а санкциите ги забавят допълнително - истинска,модерна електроника , не лампова, трудно се доставя.

_stankow

>>>Първия танк Lynx е предоставен на Унгария октомври 2022 Въпреки че яростно защитава интересите си, Унгария не е чак толкова суверенна, че да може да си купува оръжие от където ѝ е изгодно. Но Унгария не е световния оръжеен пазар. Купувачите на руско оръжие са Алжир, Африка, Индия, ОАЕ, ЮИ Азия и много много други. Които страни могат да избират и едно, и друго. Та за руските Т-90 се очертава много добър пазар. И спад за Леопарди и сие. Логично е. Всеки ще избере победилото оръжие. Което на всичко отгоре е и по-евтино. При тежките БМП/БТР/ПТСАУ е същото. В едни заводи се произвеждат с танковете.

Нещо кто Меркава, обаче без 120 милиметровото оръдие. Съответно кашиците ще трябва да разчитат на друга огнева поддръжка. На европейския ТВД най вероятната среща на танк е с друг танк, съответно ще бъде отворен като консервена кутия. Много е тежко за БМП, тесни са му веригите за 44 тона, в Източна Европа това няма да е много проходимо. Скъпо и напълно безсмислено.

1. Lynx KF41 не е танк, а БМП - бойна машина на пехотата и е преднацначена за отеделение - затова е и с общо до 11 човека (точно едно отделение). 2. Не, Lynx KF41 няма да спечели Източна Европа, защото, както стана и с България - страните ще бъдат натиснати да изкупят остарялото морално, а често и вече физически въоръжение - Брадлита, Страйкъри и т.н.

Искам да видя какво ще правят жендарите като този "танк" хвърли верига в калта...

ШЪ ИМ СЪ ИБЕ БОЙНАТА СЛАВА

В заглавието има само две неточности - първо 44 тона не е "лек", а е поне "среден" танк. Второ това не е танк. Нещо с 35 мм оръдие е било "танк" 1940-та година и е спряло да бъде "танк" още 1943-та година. Това е тежък бронетранспортьор, почти БМП. Щото на нещото дето се нарича БМП, още в СССР слагаха 70 мм оръдие. Също ми е интересно на кого му трябват резервоари, дето осигуряват 700 километра ход? Тоест с едно зареждане може да стигне от София до около Будапеща или Атина в другата посока. Бойни операции с размах 700 километра обикновено се проточват поне 10 дни. А разстояние от 700 километра тези машини минават на платформа, теглена от влекач. Тоест това е нещо като нищо, но картинките му ще стоят много зрелищно в някоя компютърна игра.

може ли да прай задно салто или само ще пуши???

Почнаха от тигър и пантера, минаха на леопард, сега са на рис, кога ще стигнат обикновена мачка, мяуууу, хахаха, ягуара вече го откраднаха като загатнахме котешката серия, остана само пумата

Lynx KF41 не може да оцелее е пряко попадение от 120-милиметрово или по-голямо оръдие. Според експертите в днешно време подобни сценарии са твърде малко вероятни... Демек Т80 ше му пръсне задната цев на това танкче, но това било малко вероятно.. щото няма да влезе в бой тази пародия на танк сигурно. За кво ги купуват тогава? а

Щото не е танк, трол. На това предназначението му не е да се бие с танкове.

С Кубрат Пулев ли ще се бие ? Няма шанс.

ТИ ДА ВИДИШ.................... ПЪК В РУСИЯ СИ ИМАТ ТАНКОВЕ, НО СИ НЯМАТ КРЯКАЩИ ПЕ Н ДЕЛИ!:)))))))))) Верховный суд РФ признал международное общественное движение ЛГБТ экстремистской организацией и запретил ее деятельность в России. Решение о запрете ЛГБТ-движения в России вступает в силу немедленно, говорится в решении суда. Источник: https://rusvesna.su/news/1701346470 Върховният съд на Руската федерация призна международното обществено движение на ЛГБТ за екстремистка организация и забрани дейността му в Русия. Решението за забрана на ЛГБТ движението в Русия влиза в сила незабавно, се казва в съдебното решение. :))))))))))))))))))))))))))