Коментари - Шефът на Apple призна, че е гей | IT.dir.bg
назад

Шефът на Apple призна, че е гей

Главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук съобщи за нетрадиционната си сексуална ориентация в статия, публикувана от изданието Bloomberg Businessweek.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Apple призна, че е гей | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Б..х ти подаръка - да не можеш да си седнеш на г..за от него:))

Мека китка значи! То затова и телефонът им се огъва... "Рибата се вмирисва откъм главата", а ние се чудим защо смърди опашката...

Къде точно е надебеляла кожата му като на носорог?

Малееей, тая напаст вече плъзна по целия свят!Как ще се справим, не знам. Това е първият сигурен признак за началото на края на всяка голяма цивилизация - исторята го показва. Когато им се позволи на педалите да твърдят публично, че са нормални, значи очаквайте скоро варварите скоро да затрият римската империя.

Ами то вече се случва - така наречените "бели хора" са на изчезване.

Това е естествен процес - във всяка популация, в която се създадат условия за свръх-популация, голяма част от индивидите автоматично се изпедерастяват, за да може числеността да се саморегулира! Това не зависи нито от логиката, нито от решенията на съответните индивиди, нито от свободната им воля! Просто... природен закон!

Аз като съм ебч трябва ли да се захваля по света?!

Супер съм щастлив!

След хамериканското "Proud to be stupid!", сега пък "Горд гей"! Е.ати...

Абе то стана модерно бе. Чудя се дали вече не е и заразно.

Човек се ражда такъв, какъвто е. Не е заразно.

Каквато компанията, такъв и шефа

За да сме в крак с новината, предлагам да се върне старото лого на Apple с цветовете на дъгата в ябълката :)

ееее ми тогава за да има реална корпоративна идентичност треби внимателно да се смени и логото - ябълката трябва малко да се позакръгли а листенцето да висне още малко ...... хапката може да си остане

Какво малцинство, те по високите места половината са такива а голяма част точно по тази линия са се издигнали !!!

Няма по-гнусно нещо от това поговорката "Здрав дух, в здраво тяло", да стане "Здрав духа, на здраво тяло"!

Напротив, звучи секси!

За хора с ментално и психическо разстройство - да!

Гнус, отврат...

Е да, гнус, гнус, ама най-богатата компания в света, а? От това мога да си направя извода, че дори да станеш гей, пак не е гаранция че ще станеш богат. Така че живей си живота и не обръщай внимание кой какъв е. Сигурен съм, че може да станеш богат и без да си гей, ти как мислиш?

От написаното ти виждам - алчност, сребролюбие, материализъм, егоизъм, ограниченост... Не можеш да бъдеш приятел - явно ще трябва да ти се заплаща тази услуга... и т.н.

Сега разбирам защо казват че се огъва в джоба :) мека китка, мек телефон :)

Тази гей-англосаксонска култура която все повече се налага в западните общества вече се превръща в заразна болест и противоречи на всички природни закони. Ако ние всички останали които все още не сме се заразили не вземем подходящите мерки, то рано или късно природата ще ги вземе и това което ще се получи ще е една отвратителна мутация на човечеството. Природата никога не оставя нещата не подредени и човек би трябвало поне това да осъзнал. На вниманието на гей-любителите, ще предоставя следната информация. Едва 12% от определящите се за гей, са такива по рождение, всички останали са станали такива заради МОДАТА и харесването на този начин на живот. Наркотиците разбира се са част от този начин на живот и вървят ръка за ръка заедно с тази мода. С две думи упадъка на Рим е дошъл точно когато подобна мода се е появила там. Така и "западното общество" ми се струва че достига този праг на "наяждане" с всичко.

Ей все ще се намерят загубеняци да търсят под вола теле. Това, че не ги преследват там и те публично току плямпат глупости би било досадно ако човек трябваше всеки ден да ги слуша, но не е така. Такива анти-обратни изблици са характерни за неуверените в себе си смачканяци, дето имат едната сексуалност и по липса на друго се гордеят с нея. Не че на Епъл ще им се разминат загубите от тая глупост, може и да си заминат преди да се усетят какво става само от една тавава простотия, да беше си мълчал педалът, сума пари му плащат.

Абе, хм... такова, аз досега не съм чул за нито един гей, който да се е "заразил" от някого, а не защото си се е родил такъв. Ти кой точно имаш предвид? Сигурно познаваш такива? Изключвам от сметката такива като Азис - той не е заразен (слава Богу станал си е пак нормален), а просто ако не се беше дегизирал като такъв щеше да си остане един обикновен неизрусен черен циганин. Споко, няма как да се заразиш, аз поне съм си останал хетеро въпреки че около мене бъка от гейове.

Ти законодател на природни закони ли си, че смееш да се изказваш от името на природата?

Значи официално - айфон е телефона на гейовете ?

Може скоро да очакваме пускането на новият бутиков гейфон с нежни очертания с жизнерадостна гама и подсилен неогъващ се корпус. Очаква се растеж в този сегмент от пазара.

Ние българите не го разбираме тоя гейски свят,най-вероятно нахапаната ябълка сега даже ще вдигне продажбите,тоя може и да е гей,но не е педал,съгласувана корпоративна пиар акция е това

Тоя е гей, щото има милиони по сметка. Българските чалгари с iphone са си чисти педе*и.

И що "новината" е под раздел Технологии?

Явно раздела "Пещерастия" е силно претоварен!

Ами някак си по-технологично е да ти го вкарат с iPhone!

Ей, стига с тоя гейфон, бре! Кажете по културному - членфон, цицфон, чаталфон. Какви са тези нецензурии?!

Мераците на тоя или оня ме интересуват колкото ланшния сняг - освен ако не става дума за "подходяща" жена де (демек с размер F+ и т.н. :D ) та да поискам да ме касае пряко. Но тоя чичо не е с всичкия си да обяви публично такова нещо, огромен процент от хората просто няма да поискат да се замесват с името на Епъл само заради това оттук натам. По-точно тия дето са го сложили там не са с всичкия си, сега и да го махнат ще е късно, името им на "марка за обратни" вече е в оборот.

Това един "амбреаж" не го разбира, за него сексуалноста е над всичко. Че заради тази си постъпка Епъл ще имат загуби, които пък ще доведе до загуби на работни места и т.н. какво го Е..е, важното е че си е навил на масрафа, пе......ска им работа не мож ги разбра

Нема по умно от природата. Гейството е сигурно начин на природата да се спряви с разтящото население - след като човека няма естествен хищник да котролира бройките му. Умните хора се учат от природата и нищо чудно след време световния елит да започне да насърчава гейството като начин за ограничение на населението. Примерно ако си гей - данъчни отстъпки, преференциални изгоди за работа и т.н. Ако си хетеро, по висок данък, по трудно намиране на работа и т.н. Като слеете тази новина с другата за чипа и бъдещето е много интересно - населено от Киборги Педали :)

Това обяснява, защо основно гейове са клиенти на тази компания...

Нямам нищо против хората с обратна ориентация, но голяма част от гейовете, които съм срещал, са всъщност най-нетолерантните и ограничени хора. Всеки има право да изказва мнение по даден въпрос, както е случая и с хомосексуализма, но винаги когато някой се обяви против, му скачат отгоре и го обявяват за едва ли не психично болен. Гейовете са толкова толерантни, колкото циганите не са расисти, а всички знаем колко ни обичат "брачедите".

Още когато застана начело на компанията се знаеше, че е гей. Просто сега го съобщи в голяма медия. А това, че малките ви мозъчета не могат да възприемат сексуалната ориентация на другите е ваш личен МЕНТАЛЕН проблем.

Жакли, епа я не знаейме. Моеш ли ме обучиш що е гей? Оти я освен долни пещераси други не знаем.

като чета коментарите наистина не мога да повярвам колко сте прости, озлобени и тесногръди всички. За политическите новини, разбирам, но и тук да чета толкова неадекватни с реалността мнения... как може да имате претенции за каквото и да е било в България? Всичко сте си го заслужили и допуснали вие!

Я си извади главата от там дето слънце не я огрява и гледай по-весело на живота! Мен пък коментарите адски ме разсмяха и дори когато са на шега, в тях има много истини от потребителска гледна точка. Компаниите трябва да се радват когато има такива коментари и да ги четат внимателно, защото в тях има много истини за техните продукти. Ако са достатъчно умни може и да се сетят какво да подобрят!

Ами да, такива сме ние българите: няма да тръгнем да засипваме никого с фалшиви комплименти. Казваме каквото мислим и сме критични, защото живота ни не е лесен. А относно това какво сме си заслужили: я да не ни баламосваш, защото със сигурност ти си седиш някъде на топло, отстрани и чакаш да видиш какво ще става в България, а 'критикарите' да го отнасят вместо тебе.

Да си призная точно това правя. Питам се ти какво правиш обаче?

Сега от ябълка ще стане на краставица с два домата.

Ой на батя гейовеца! Веднага бегам да си купим гейфон по случая! Требе да се отпразнува - гордеее се човека, хвали се... За подарък може каца с вазелин да получи.

От днес захвърлям гейфона в кофа с вазелин и минавам на хетерофон с шайба!

И аз отивам в магазина за гейфон - може я повишение, я видение да отнеса...

Тоя ме заби! Никога не съм харесвал продуктите на апъл и тяхната философия защото винаги са ми се стрували гейски. След 15г разбирам че съм бил прав през цялото време!!

Забелязал съм, че обикновено тези който най-много плючт против гейовете децата им стават такива!

Ми? Вие ще да работите в някоя агенция по гей-изследователска материя, навярно! Други данни от изследването ще изкарате ли? Благодаря предварително!

До всички, които му се подиграват: Бъдете сигурни, скоро ще го направят задължително (да бъдем пед, пардон гейове). Изхода е или да бягаме на Марс или да се съгласим.

абе от както мина тазгодишната евровизия сериозно се замислям за миграция на изток, а това вече минава всякакви граници....

Сигур са им паднали продажбите и прибягват към скрити ходове.

Ми да

Ами то и тези, дето ползват продуктите на Апъла са само гейове, чалгарки и селски кифли. Питайте който си искате гей с какъв телефон е и ще видите какво ще ви отговори :)))

Чудих се защо от Apple се държат като пандали. Много ясно - защото са си такива!

От тази новина излиза, че да си гей е висока технология, защото в "подходащият" раздел (технологии) е поместена!

Опитват се да ни кандардисат! Ама сега разбрах, защо епъл нямат оффлайн навигация. Защото притежаталите им очакват да бъдат извозвани.

И от кога менталните заболявания са гордост?

"смятам, че това е един от най хубавите подаръци, които ми е направил Господ" Аз това го чета като радост, че не му се налага да се занимава с жени, сякаш те са нещо лошо. Унизително, аз поне ако съм жена бих се обидил от такова изявление и не е правилно когато се бориш за клиенти да ги обиждаш.

къвто шефа такива и телефоните - педалски :)

А СЪСЕЛА КОГА ШИ ПРИЗНАЙ!

Що да не си признае, да си достави това удоволствие. В последните десет години ролите се смениха за т. нар. малцинства. Определено привилегиите им към днешна дата са повече от шансовете за дискриминация. И ако е честен християнин, какъвто се изкарва, трябва да има доблестта да заяви тази нова истина публично. За християнството е характерна прошката. Който е простил, не гледа назад. Щом си богат и не те дискриминират вече, погледни от другата страна кои са днес на дневен ред за дискриминация. Що за лицемерие?! Кой говори за Господ?!

Пореден пример как компания за милиарди се съсипва от мениджъри педеси.

Тоя е гей щото има милиони в банката. Българските фенове на марката дето изплащат хайфони на кредит за да ги извадят в дискотеката са си чисти педеси:).

Гордея се, че съм хетеросексуален и смятам, че това е един от най хубавите подаръци, които ми е направил Господ.

Браво, Пеца! Има само двама пИдАрАсТи, които са ти цъкнали минусчета! Ей, има надежда значи! :)

ха ха ха :), много се смях ... и за да не стане фал аз съм от тези дето цъкнаха "+" чета

Няма нищо по-хубаво от това да положиш морна глава между две напъпили млечни жлези!!!