Коментари - Nintendo позволи гей бракове във видео игра | IT.dir.bg
назад

Nintendo позволи гей бракове във видео игра

Мощните бойци и магьосници в играта "Fire Emblem" на Nintendo могат да бъдат хомосексуалисти, пише "Хъфингтън пост", цитиран от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Nintendo позволи гей бракове във видео игра | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изпедерасиха роботите преди още те да са го разбрали. Yжас!

Да се забрани!!

По лесно е манипулирането, когато индивида още не е осъзнат. Затова и се минава на директна манипулавция на непълнолетните.

Точно то този начин родителите - идиоти възпитават агресия у децата си.

Браво, Нинтендо! Велика игра, гениални създатели, най-технологично развитата държава! Любовта винаги побеждава!

Каква любов бе, здрави прави мъже, да си бъркат по дупките! Аре нема нужда!

И, честито Америка!!!

Тези ме дискриминират. ще ги съдя в Хага.

А от нимтендо защо пренебрегват педофилията и браковете с малолетни? Ромляните ще ги съдят за дискриминация!

Защото хомосексуализмът няма нищо общо с изброените от теб състояния, идиот! И що не зи се научил да пишеш правилно преди да се правиш на отворен? Да си неграмотен - ето това е срамно, а да натрапваш своята неграмотност на е противоестествено и не искам децата ми да се объркват от грешното ти писане!

Супер! Ставам върл нинтендовист!

И защо децата ти да нямат нормален поглед??? Много ограничено и злобничко разсъждават дребните ви душици! Всички на тази Земя сме хора и любовта е еднаква за всички,тя не подбира пол и цвят! Научно доказано е,че хомосексуалността не е заразна ,нито се предава генетично,но плоския селски манталитет и начин на мислене не позволяват да имаме широк мироглед. Злобата няма да ви направи по-добри,нито ще направи живота ви по-хубав,напротив! Концентрирайте енергията си в нещо смислено и позитивно,а не в обиди и омраза драги българи,именно затова сме на това дередже ,защото сме злобни ! Всеки има право на този свят да обича и да бъде обичан,независимо какъв е,всички сме равни ,но трябва да се прочетат доста книжки,за да може ограниченият и неграмотен български мозък да достигне до то това прозрение ! Да не би някой от вас да е повече от другия,от гея,от негъра,от евреина,от германеца ,м ? Комплексите и злобата ще ви затрият,бъдете по-позитивни и ще видите как изведнъж нещата около вас ще станат по-хубави !....:)

На теб Нинтедо ти не требе, ти си от тея.

Що не изгледаш например видеов Youtube с номер в пътя NfGhLf4W35k . После говори колко сме ограничени бедни душици. Ако си мислиш, че ще спрат до парада, жестоко си мислиш. Като един министър в Норвегия май бе за защита на децата. Че бил хомосексуалист и иска всички деца в страната да станат като него.

ти си много не умен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много точно казано.

Kalin

С други думи не купувайте Нинтендо ако искате децата ви са имат нормален поглед над живота!

хахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххаха

По хумора ти се разбира, че си мнооог умен!

И там ли е проникнала мощната пропаганда на гейропатите? Издигай утайката , потискай свободните, умни и способни хора. Така се унищожава старият ред и божият порядък от робите които не познават любовта и истината.

Пуснете в интернет търсене за "креативен секс за елита" с разказ на една рускиня Ирина Бергсет и ще се ужасите. В общи линии до къде са стигнали норвежците. Да знаете какво ви очаква.

Звездите ти го говорят... Пий си редовно хапчетата, моля!

геЙмъри... кво да правиш

Искам само да те питам... Не че всички геймъри са цвете за мирисане, ама имаш ли плетени обувки, потник или нокът на кутрето? :))

... настояват играта да се показва в училище.

Е то в стари игри като Skyrim, примерно, всички герои са пансексуални. Било то гейове, лезбийки, котки, женени за влечуги. Само децата са неприкосновени, по обясними причини.

Както е тръгнал светът, в скоро време тази болест ще стане задължителна.

Може да се види под всяка новина, че глупостта вече е. ;)

На там отиваме. Примерно заради шутърите стана задължително всеки да носи пушка, а скоро очаквам да е задължително да си елф и да управляваш космически кораб.

Времена и нрави.. то точно на Японците с това застаряващо население само повече фъджпакинг им трябва....